![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dai si inchisoare.Ce mai tratament... |
|
|||
|
|||
![]()
Ioan67 - nu stiu de ce te-ai infuriat pe mine.
Uite ca in mesajul tau se bat cap in cap doua chestii si tocmai de asta imi este greu sa-ti inteleg pozitia. In general mi-au placut mesajele de pe acest fir. "Nu pot fi de acord cu tendintele de a impune punctul de vedere al celor "altfel", cum ii numesti tu. Nu vreau ca oamenii obisnuiti sa devina, treptat sau peste noapte, neobisnuiti - doar pentru ca asa vrea dorinta de putere a celui "altfel". Dar nici sa emanam idiotenii, si inca din postura preotului, legat de oameni dupa gratii, la zoo etc. Astfel de preoti ar trebui, dupa mintea mea proasta, caterisiti si trimisi la reeducare. Nimic nu e mai scarbos decat popa infatuat, neglijent si arogant cu alter. Unii ca acesta nu sunt aducatori de pace, ei sunt generatori de conflicte care aduc razboi fratricid si pacate inca mai mari." Dar acum suntem pe linia buna, in sensul ca asta vroiam sa stiu concret. Tu spui ca sunt cauze psihice si de anturaj, de familie. De acord. Mihnea spune de ceva mental. Aici nu prea inteleg si nu sunt de acord. El spune ca nu se stiu cauzele totusi. Mai intreb acum: 1. Exista cauze hormonale? Sau dezechilibre hormonale in pantecele mamei? S-a cercetat asta? 2. Am vazut ca unele tulburari apar foarte devreme sau chiar de la nastere (sex nedefinit organic, sau incompatibilitate sex-corp). Si am vazut ca cea din urma se trateaza concret cu hormoni si operatii care sa duca la sexul opus. De ce? De ce nu se trateaza psihologic in sensul aducerii omului la acceptarea corpului sau. Mai stiu ca exista cazuri in care tulburari hormonale determina schimbari majore in organism, pana cand la unii se schimba si aspectul si capacitatile fizice. De ex. prea mult testosteron la femei (vezi unele sportive). Ioan spune de preventie, tratament etc. Exista vreun caz de vindecare totala si definitiva de homosexualitate? Tratament doar prin terapie psihologica? Intreb ca sa stiu ce cautam, ce cerem. Daca sunt lucruri care se pot trata si schimba e una, daca dimpotriva, atunci este alta situatie. Da, sunt de acord cu ceea ce ai insirat tu acolo drept cauze, dar atunci ar putea fi schimbati oamenii. Ei insa sustin ca nu, ca sunt asa nascuti. La alte intrebari nu ati raspuns. Inca o data. Eu inteleg ca noi cei hetero nu intelegem si suntem deranjati, dar daca exista situatia si nu se poate schimba, atunci trebuie sa invatam sa traim cu ea. Nici alte lucruri nu sunt acceptate si sunt criticate de cei care nu se afla in situatia respectiva. Si pe mine ma deranjeaza titlul firului. Iar pentru mine este ceva la mijloc. Nu-mi plac niste lucruri, dar nici nu ies in strada impotriva lor. Imi vad de viata mea. Daca este un pacat in credinta si de ce. Asta sa ne explice totusi preotii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crestinii prin traditie au facut "politica" care le-a lasat-o Dumnezeu, si dai, ai dreptate, pentru asta au sfarsit de multe ori in fel si chip, nu prea placute. Dar daca vrei referinte in sensul asta, cauta in "Vietile Sfintilor". Citat:
Patriarhia "ciocul mic"? Citat:
Citat:
Stii ca asta e semnul falimentului final al ratiunii? De obicei se ajunge aici cand celelate erori logice esueaza, dar tu nici macar nu le-ai incercat pe restul, ai sarit direct la marele esec. Scos din contextul discutiei, probabil ca da, asa stau lucrurile, treaba o sa se imputa, si pentru asta nu trebuie sa stii multa politica, e suficient sa te uiti ce candidati are presedentia SUA. Dar aici vorbim de cu totul altceva, faptul ca romanul doreste un anumit fel de Constitutie nu e printre lucrurile care sa aiba nici cea mai mica influenta vizavi de chestia asta. Cel mult poate intarzia nitel apoteoza apocalipsei morale care o avem programata si de fapt in desfasurare. Chiar si daca esueaza demersul in sine, va fi un succes - oamenii vor vedea mult mai limpede cat de "democratic" sunt condusi..de la Bruxeles.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.10.2016 at 20:36:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pot sa te intreb si la cate ai asistat acum, sunt sigur ca raspunsul va fi cam la fel: deloc. Dar in schimb, puteai asista si atunci si acum la "perversitati" din partea heterosexualilor cu un comportament infantil si pentru care homosexualitatea a intrat in galeria invectivelor si exprimarilor injurioase.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ce legatura are asta cu subiectul?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.10.2016 at 20:59:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imaginindu-ne ca toti homosexualii ar fi inchisi, ar fi de mirare sa apara altii? Ganditi-va... Din pacate nu e chiar asa simplu. M-as bucura sa fie cum spuneti dar ma tem ca problema asta nu se abordeaza cu succes decat prin asumarea colectiva a deviantei si prin eforturile pe care le aminteam. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
* Da, sunt multe cazuri de terapie cu succes. Atat psihologica, precum si duhovniceasca. Sunt oameni care au depasit alcoolismul, drogurile, prostitutia, necredinta etc. E posibil orice dar numai daca persoana in cauza intrezareste, cat de cat, o alta alegere decat cea pe care o practica. Si, mai ales, daca e dispusa sa ceara ajutor si sa se angajeze serios in schimbare. |
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. ..............
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 15:38:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat: