![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum nu stiu cat de moale v-a iesit dvs spuma de capsune…poate trebuia batuta mai bine..sau mai avea nevoie de putin zahar? nu stiu…zic si eu.. Poate la prajitura cu foi incercati sa puneti in spuma putina smantana sau branza de vaci..cum va place.
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Adaptează-te crizei , și apoi prin trudă vei deveni o gospodină și o viitoare soție , mămică și bunicuță iscusită, adorată și îndrăigită . . . N-a mers emoționul ( dar e cel ce face cu ochiul. . . )
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va multumesc pentru acest topic. Am gasit multe retete bune aici, puse cu dragoste de cei, care au postat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
1 pahar orez ; 1 ceapa, patrunjel, busuioc,sare, piper;
1 morcov, 1 kg rosii coapte Se taie rosiile cubulete. Se rad ceapa si morcovul. Se pun la fiert toate, orez, rosii, ceapa, morcov, sare, piper, in 2 litri de apa. Se toaca verdeata. Dupa o jumatate de ora se ia de pe foc, se presara verdeata.
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
|||
|
|||
![]()
Asa i se spune unei salate pe care o colega ne-o facea cu mare daruire pentru pauza mare cand era de serviciu pe scoala.
Chiftelute mici, rotunde, din carne de pasare (vreo 20), trei cepe taiate fideluta lasate cinci minute la fiert in apa cu otet, doua linguri de maioneza, o lingura de mustar, sare si piper dupa gust. Se poate adauga si un gogosar taiat subtire. Delicioasa! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istoria Bibliei romanesti | Alustor | Intrebari utilizatori | 3 | 09.10.2012 14:48:27 |
Fototeca ortodoxiei romanesti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 09.02.2012 12:08:09 |
costume populare-traditii romanesti | lore86 | Generalitati | 9 | 18.12.2011 11:22:37 |
Pastorale ale IPS Mitropoliti ai Bisericilor Ortodoxe Traditionale | razvan.mn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 20.04.2010 20:14:32 |
23 canale romanesti pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 10.08.2009 19:26:26 |
|