![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e buna nici idelizarea asta, sa ne credem mai buni decat suntem, dar nici generalizarea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre mine, ce sa spun? N-am calcat in viata mea in vreo facultate, treburile mele cu scoala s-au incheiat in clasa a douasprezecea.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din fericire nu suntem toti. Daca starea ar fi generalizata nu am mai avea nici o sansa. Dar asta nu inseamna ca majoritatea nu sunt asa. E simplu. Daca mergem pe strada lucrurile devin clare. De acolo putem lua "pulsul". Dar pana sa ii schimba pe altii trebuie sa ne schimbam pe noi personal.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pensiile cotizate la privat nu pot fi platite la nesfarsit, pentru ca se platesc exact banii cotizati, plus parte din profitul facut de fondul de pensii. Cat dai, atata ai. Si nu v-ati informat bine, in anii ce-au trecut fondurile private au iesit pe profit.
|
||||
|
||||
![]()
Ma intrebam eu cand or sa apara si cei de teapa dumitale, cu retorica rasuflata, patriotarda. Dupa logica matale noi, romanii, suntem un fel de nemti. Spuneti sincer, de cand n-ati mai iesit prin tara?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incercati sa atrageti cuiva atentia, ca a fuma este un pacat sa vedeti ce va raspunde? Va da un raspuns logic, cine esti tu sa ma judeci? Last edited by TunsDiana; 17.01.2012 at 15:23:53. |
|
||||
|
||||
![]()
OK, am inghitit galusca, spuneti repede cine e flori.c :)
|
|||
|
|||
![]()
Te astepti si la un raspuns real, nu?
|
|
||||
|
||||
![]()
No, ce sperante ti-am naruit, dragule? Te pomenesti ca te visai la pensie stand la gura sobei cu nepotii pe genunchii tai facandu-le huta-huta?
No, mai mereu! Patria iti cere sa lucrezi pana la moarte. Doar cand vom ajunge "dincolo" ne vom odihni. No intalasa-si? |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa mine, ar fi mai bine ca Romania sa revina la monarhie.
Oricum, prioritatea in acest moment este sa scapam de regimul Basescu, un regim cu puternice accente dictatoriale. Ce e Basescu? Un fost securist nerusinat si perfid. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|