Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2009, 00:25:25
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nastac_miruna Vezi mesajul
Sincera sa fiu, nu-mi place topicul asta! Parca suna a serviciul "cadre" de pe vremuri!
De ce , nu putem comunica daca nu declaram aici totul despre noi? Eu credeam ca aici incercam sa comunicam mai mult cu sufletul, cu partea buna din noi, sa ne dezvaluim cat putem partea luminoasa din noi?
Cat ma priveste, nu conteaza varsta, starea sociala, apartenenta religioasa, decat sa reusim sa fim decenti, buni si iertatori unii cu altii! Sa ne acceptam asa cum suntem si daca este posibil sa invatam unii de la altii lucruri folositoare sufletelor nostre!
Am auzit pana acum de cipuri, de ascultarea telefoanelor, acum probabil ca a ajuns si aici pe internet pe acest forum!
Doamne ai mila de noi si lumineaza-ne!
E OPTIUNEA fiecaruia sa completeze sau nu, cate ceva despre propria personalitate.. cine nu are nimic de spus... (hm.. si asta spune multe) ... in plus,doresc sa te intreb cum te-ai simti sa primesti zilnic cel putin cate o cerere de prietenie,aici pe forum, de la persoane al caror id il vezi ptr prima oara?... curios fiind sa vezi cine iti doreste"prietenia" accesezi profilul personal al respectivului/respectivei si???... ce sa vezi???? te lovesti de un mare spatiu liber... nici o data personala....ti se pare normal???si atunci vin si te intreb.. ce faci?? dai accept invitatiei sau o respingi???
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 02:14:00
alicia's Avatar
alicia alicia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: RM VALCEA
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru alicia
Smile

Si eu dragii mei simt k am imbatranit imi plac anii copilariei dar trec incet incet si cu durere vezi ca ai imbatranit eu de ex nu vreau sa imbatranesc daca o sa arat urat,stiu k nu o sa raman vesnic tanara dar mie frica de batranete.Nu inteleg de ce nu va place la unii acest topic doar este despre noi mie mi se pare ceva normal si placut sa sti cu cine discuti nu conteaza varsta ci credinta.Eu am 21 de ani stau si ma gandesc k acum aveam 14 ani si imi faceam buletinu imi doream mult sa cresc sa fiu mare iar acum vreau sa fiu mica asa de repede trece timpu si pacatele cresc mereu o data cu anii.Ma iertati daca am spus ceva gresit!
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 08:52:57
Maria-Raluca's Avatar
Maria-Raluca Maria-Raluca is offline
Member

Data înregistrării: 12.12.2008
Implicit sunt cea mai mica de pe forum?:)

eu implinesc pe 8 septembrie 2009 14 ani:)
Vechi 06.02.2009, 09:02:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maria-Raluca Vezi mesajul
eu implinesc pe 8 septembrie 2009 14 ani:)
Nu-mi vine sa cred ! Gandesti foarte matur. Ferice de parintii tai si Slava lui Dumnezeu pentru toate !
Vechi 06.02.2009, 09:22:13
scrabble
Guest

Implicit

Multi dintre cei de pe forum sunt mult mai tineri decat o arata varsta din buletin. Cand vad varste de 40-50 de ani mai ca nu-mi vine sa cred. Tot timpul pana acum am avut impresia ca vorbesc cu oameni de o varsta cu mine - 24, pentru cine nu stie.

Multi inainte tuturor!
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 11:05:31
Maria-Raluca's Avatar
Maria-Raluca Maria-Raluca is offline
Member

Data înregistrării: 12.12.2008
Implicit

multumesc cristi:)
Vechi 06.02.2009, 11:55:13
mirela.b
Guest

Implicit

eu pe 19iunie implinesc 26 ani.......
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 12:01:58
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.b Vezi mesajul
eu pe 19iunie implinesc 26 ani.......
Multi inainte MirelaB... si sanatosi sa fie!!! sa iti dea Bunul Dumnezeu sa treci cu putere si curaj peste toate greutatile din viata ta... m-a intristat sa citesc povestea ta... m-a facut sa realizez ca oricat de multe necazuri as avea in viata asta, trebuie sa ii multumesc lui Dumnezeu ptr tot... ptr ca exista oameni mai nefericiti decat cat mine, oameni a caror cruce e infinit mai grea, dar pe care o poarta cu demnitate si credinta.Te iubesc Mirela ptr ceea ce esti!
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 12:15:43
dorinastoica14
Guest

Implicit

Am mai scris intr-o alta postare si poate ma repet dar nu cred ca este foarte important cati ani ai,cum arati sau ce pregatire ai caci toate acestea daca citesti cu atenție cateva zile postarile unui forumist iti dai seama cine este fara a sti nimic despre respectivul.
Mai importanta este varsta duhovniceasca iar aici mergem cu totii de-a buselea si suntem prunci chiar daca avem niste ani.
E bine sa ne ingaduim unii pe altii si sa ne iubim asa cum ne iubeste Dumnezeu Tatal fara a cauta la fata sau la anii nostri.
Pe de alta parte este si bine sa ne cunostem iar daca vii aici cu ganduri curate nu vad de ce ai ascunde ca esti tanar su batran,frumos sau urat, daca ai poposit pe acest forum inseamna ca esti dornic de a fi alaturi de oameni asemenea tie.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2009, 13:59:49
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Implicit Nadajduiesc ca varsta nu conteaza !

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Mai importanta este varsta duhovniceasca iar aici mergem cu totii de-a buselea si suntem prunci chiar daca avem niste ani.
E bine sa ne ingaduim unii pe altii si sa ne iubim asa cum ne iubeste Dumnezeu Tatal fara a cauta la fata sau la anii nostri.
Desi anul acesta voi implini 59 de ani, sa stiti ca in suflet ma simt tare tanara, ma simt bine alaturi de voi toti, indiferent ca sunteti foarte tineri sau apropiati de varsta mea. Va doresc tuturor multa sanatate si ani multi cu bucurii duhovnicesti ! Va imbratisez cu mut drag, icamilin

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Altă Evanghelie Carmen FUNIERU Despre Sfanta Scriptura 17 04.02.2014 15:53:19
o alta perspectiva The_Fallen Generalitati 24 07.01.2013 14:54:10
alta rugaminte alt_inceput Generalitati 0 08.06.2011 10:38:56
Nasi ... de alta religie! cdiasimi Nunta 51 09.02.2010 15:59:33
in alta tara, dar tot saraca Anna Despre Biserica Ortodoxa in general 22 09.06.2009 07:43:16