![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bag de seama ca apreciezi mai mult fiintele care nu seamana deloc cu omul decat pe cele care au trasaturi comune cu acesta. ![]() Si de unde ma rog stii tu cum arata dracul ? Ce te face sa crezi ca toate prelungirile sunt dracesti ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai spun odata, ca un om care-l iubeste pe Dumnezeu nu poate imagina acel gen de fiinte ca in film, rugaciunea lor la un pom, si numele de pandora la o planeta. Trebuie doar sa-l iubesti pe Dumnezeu ca sa intelegi. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evident ca ei stiu foarte bine ce simboluri evidentiaza. In loc sa ne certam pe tema asta, nu mai bine ii intrebam pe ei care e mesajul si sa ne lamureasca ? Pe urma, daca e cazul, putem sa dezbatem pro sau contra. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In opinia mea nu prea promoveaza estetica frumosului, asta e clar...mie creaturile alea mi se par stangace si invechite...ma asteptam la ceva mai avansat in materie de fizionomie, ceva de genul asta! Pai neavand cum sa ii intrebam direct ce si cum, e normal sa se mai schimbe impresii...insa ideea e ca unele lucruri sunt menite sa creeze controverse, mister (asta cu siguranta este ceea ce cred eu) si nicidecum pentru a trimite un mesaj clar ca lumina zilei. Eu cred ca estetica uratului are o contributie majora in succesul anumitor creatii, si asta pentru ca nu toti indivizii vor sa vada ceva simplu, banal, previzibil....iar succesul in arta se datoreaza uneori chiar amalgamului de simboluri, imagini, imaginatie....deci e o reteta anume si a unora!
|
|||
|
|||
![]()
Pai succesul filmului in asta consta: rupe niste tipare si prin asta se evidentiaza intre celelalte filme. E si normal sa starneasca pareri pro si contra. Si e valabil si la general, nu numai in cinematografie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Bineinteles ca eu de exemplu nu vizionez un film analizandu-l din punct de vedere crestin neaparat ci din punct de vedere al acelui ceva " original, inedit, spectaculos, deosebit"...dar mi se intampla de cele mai multe ori totusi ( marturisesc) sa spun " A fost frumos asa ca idee, insa sa te sinucizi pentru a-ti fi donate organele diferitor persoane...hmmm, cam ciudat din punctul meu de vedere totusi!"...si tot asa...., adica educatia mea, structura mea isi pune amprenta asupra impresiei/concluziei pe care o creionez...inevitabil! Si daca mi s-a intamplat sa vad intr-un joc...un mare drac incornorat si destinatia Hell...iarasi mi s-a parut ciudat, pana la Hell si draci...ar mai fi alte surse de inspiratie, insa unii le aleg pe acestea totusi...deeeeeci, e simplu de tras o concluzie atunci cand gandesti si cunosti, vrand nevrand!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si...cand il arunci totusi?
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
filmul rusesc "Preotul" | padrevicentiu | Generalitati | 9 | 14.04.2011 11:19:51 |
Dar filmul "Angora"? | anika12 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 4 | 21.01.2011 11:25:14 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Filmul "Locul Ingerului" | andreicozia | Generalitati | 2 | 23.09.2009 16:14:30 |
|