Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2010, 18:53:53
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Nu stiu ce sa spun, dar mi se pare, cel putin, lipsit de bun simt sa-ti pui o cruce de 3 metri in curte.
Daca vrei sa-ti exteriorizezi credinta, si vrei cu tot dinadinsul ca lumea sa stie ca acolo sta un crestin, putene-ti una mica pe casa.
Eu sincer nu am vazut asa ceva decat la Gigi Becali.
Gigi Becali intimplator face si fapte ale crucii, si nu putine ci cu duiumul! Cred ca mai presus de orice este intelepciunea care ti-o da scoala crestina nu crucea din curte. Am vazut in Moldova cum nici cruci de 3 metrii nu au oprit apele sa mature casa credinciosului.

Alegerea locului de casa trebuie facuta tot cu intelepciunea lui Gigi "criticatul" care are experienta mare in imobiliare si stie unde poti ridica o casa si unde NU!
Reply With Quote
Vechi 12.07.2010, 18:55:37
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Gigi Becali intimplator face si fapte ale crucii, si nu putine ci cu duiumul! Cred ca mai presus de orice este intelepciunea care ti-o da scoala crestina nu crucea din curte. Am vazut in Moldova cum nici cruci de 3 metrii nu au oprit apele sa mature casa credinciosului.

Alegerea locului de casa trebuie facuta tot cu intelepciunea lui Gigi "criticatul" care are experienta mare in imobiliare si stie unde poti ridica o casa si unde NU!
Normal că nu au oprit apele pentru că venirea apelor a fost Voia lui Dumnezeu!

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 12.07.2010, 19:00:30
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
In concluzie, la ce iti foloseste o cruce de 3 metri????
Reply With Quote
Vechi 12.07.2010, 19:03:23
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
Crucea tot cruce rămâne fie că are 10 metri fie doar 2 cm. Acum depinde și de gusturile fiecăruia.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 12.07.2010, 19:10:37
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Da, dar vezi tu colapsule, ca din ce spui tu reiese ca Voia lui Dumnezeu este sa distruga viata credinciosului, care este smerit si-si face treba lui de crestin, si sa-l aduca in mizerie, sa ajunga bataia de joc a bogatului care face misto de el si care isi impogateste neamul pe seama Voii Lui Dumnezeu de a-l omori cu zile pe amaritul ala si de a-l face sa-si piarda nu numai putina lui agoniseala ci si mintile, cu copiii care ajung pe drumuri, vagabonzi.

Hmm, oare asta o fi Voia Lui sau nu citim noi mesajele Lui cum trebuie? Treaba pare incurcata, nu prea se imbuca cu ce ar trebui sa se intimple cind stai sub aripile Lui protejat de cruce.

..sau acum o sa-mi spui ca toti amaritii aia sunt de fapt pacatosi inraiti si au "fapte ascunse" la activ iar acum platesc

Last edited by andreicozia; 12.07.2010 at 19:12:46.
Reply With Quote
Vechi 12.07.2010, 20:13:51
Pandion Pandion is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiansergiu Vezi mesajul
De multe ori cand plec din oras observ pe marginea drumurilor, in curtile oamenilor cruci (cele de vreo 2-3m). Stiti cumva daca exista un motiv anume pentru care sunt puse?
Unii le pun din credinta, altii probabil din superstitie.
Reply With Quote
Vechi 12.07.2010, 20:23:53
Banned

Implicit

Citat:
Pai speri sa se sperie ciorile si graurii de ea ca sa te mai bucuri si tu de vre-un fruct din livada
Reply With Quote
Vechi 13.07.2010, 02:52:41
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pandion Vezi mesajul
Unii le pun din credinta, altii probabil din superstitie.
Mai fratilor poate sint paratrasnete, mai stii
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 13.07.2010, 09:43:48
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Mai fratilor poate sint paratrasnete, mai stii
Parca il si aud pe Danion Vasile explicand cum lui Dumnezeu iar fi fost foarte greu sa-i explice taranului smerit, principiile electricitatii, formarea fulgerelor si functionarea paratrasnetului.
Asa ca a ales sa-i modalitatea cea mai simpla. Ia zis sa-si puna in curte o cruce cat mai mare, cu cat mai mare crucea cu atat mai mare credinta.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2010, 11:00:14
felixv felixv is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
Parca il si aud pe Danion Vasile explicand cum lui Dumnezeu iar fi fost foarte greu sa-i explice taranului smerit, principiile electricitatii, formarea fulgerelor si functionarea paratrasnetului.
Asa ca a ales sa-i modalitatea cea mai simpla. Ia zis sa-si puna in curte o cruce cat mai mare, cu cat mai mare crucea cu atat mai mare credinta.
am fost tentat sa ii spun lui Dumitru ca se crede superior "taranului smerit", dar mi-am dat seama ca as fi facut eu aceeasi gresala fata de el, si-atunci am simtit nevoia sa va spun ca am gresit.
poate in felul asta eu o sa uit mai greu sa ii judec pe altii, iar cine vede poate intelege sa n-o mai faca.

va multumesc daca cititi ce-am scris mai sus.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cruce rosie-cruce neagra dianadi Diverse Sarbatori 5 01.10.2016 12:26:21
SFINTA CRUCE cristiboss56 Din Noul Testament 47 20.01.2012 10:29:01
Iisus pe Cruce Templier Knight Din Noul Testament 14 13.12.2010 01:24:04
Cum facem cruce? Danut7 Generalitati 88 28.09.2010 00:58:35
cruce rosie cruce neagra padrevicentiu Generalitati 1 07.08.2010 11:58:19