![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar,"Soarta sufletului unui om" nu mi se pare nici mie subiect de bascalie,insa modul in care e expus aici si faptul ca e postata poza de mai sus(care apropo,are o doza serioasa de ironie)imi dau motive sa cred ca e inca unul din topicurile acelea facute de diversi indivizi gen Cuviosul Ilarie,Eugenia Petre etc ca sa ii mai intarate pe ortodocsi.
|
|||
|
|||
![]()
Mesajul l-am pus tocmai ca sa subliniez anumite aspecte, poate ca a fost o greseala dar nu am intentionat sa fiu ironic.
|
|
||||
|
||||
![]()
Inseamna ca am gresit eu (?!)dar oricum nu mi se pare corect sa se posteze poze( in mod ironic sau nu)cu astfel de mesaje.
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu vad logica postarii acestei fotografii...
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cred ca Willy a vrut sa spuna ca baiatul asta nu are o privire ucigatoare si lipsita de umanitate , ca majoritatea celor care sunt lipsiti de credinta , este practic inca un copil ... uitati-va la el , este doar un copil manat de satana si stricat de familia lui destrabalata ... chiar are nevoie de ajutor , eventual daca ar putea un preot sau cineva care are darul cuvantarii despre Sfanta Credinta sa vorbeasca cu el personal , sunt sigur ca ar avea sanse de reusita , daca cineva are aceasta dorinta , va rog sa-mi dati un mesaj privat
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este cineva care ar avea binevointa sa ii propovaduiasca adevarul acestui baiat ? Eu poate ca nu sunt cel mai potrivit , nu prea am darul vorbirii ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puteti sa il treceti in pomelnic si la Sfantul Maslu! |
|
||||
|
||||
![]()
Numai sectarii incearca sa atraga membrii. degeaba incercati, daca Dumnezeu il vrea, o sa faca El ceva. pentru ca nu este primul atras de El, multi astfel de pacatosi au fost atrasi prin puteri dumnezeiesti. Sfanta maria magdalena avea 7 diavoli in ea. si totusi mantuitorul a atraso la iubirea lui Dumnezeu. nu va mai consumati energia rugandu-va. mai bine mergeti si ajutati oameni sarmani.
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi se pare cam gresita atitudinea ta, ca ai vrea sa l salvezi si sa l aduci la Dumnezeu, pentru ca atata timp cat cauti sa faci acest lucru avand mandrie, si poate alte pacate de care nu esti curatat, poti avea necazuri...si mare grija, ca din frica vor cadea multi, dupa spusele parintelui Arsenie Boca.
In cartea Intoarcerea la Hristos, Ioan Ianolide a avut parte de multe incercari si nu numai el, si cel mai probabil pentru ca nu avea smerenie... Chiar si unui aproape Sfant in viata, Mantuitorul ii cere ca alta data sa nu mai ii ceara sa mantuiasca un pagan inrait...nu este deloc in regula sa vrem noi sa facem minuni, chiar si impreuna... Atata timp cat nu urmezi invataturile Bisericii, esti chiar tu insuti pagan, si eu am fost pana nu demult, si mai fac si acum unele greseli, dar am ajuns sa aflu ca sufletul meu era insetat de invataturile Sfintilor Parinti. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutati-ma cu niste sfaturi , va rog . | iulian92 | Generalitati | 30 | 25.05.2011 15:18:26 |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 15:32:09 |
Niste sfaturi,daca se poate | elena1974 | Generalitati | 57 | 03.10.2010 13:50:58 |
As dori sa vad un demon | luceafaruldincer | Mari Duhovnici si predicile lor | 31 | 14.12.2009 22:14:16 |
|