![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu sunt citate , și apoi nu putem sti ce e în inima fiecăruia ! Să ne ferim de gânduri și mai ales de slava omenească ! Să ne cunoaștem și să fim consecvenți cu noi înșine , să nu cădem pradă gândurilor de simpatie sau de antipatie ce duc la ură ascunsă și mai ales la deznădejde . Un psihic labil este predispus la înțelepciune înșelătoare și se alipește prea mult de cele lumești, interpretând orice punct, virgulă , gest , cuvânt deformat și rupt complet de realitate !
|
||||
|
||||
![]()
Lumea e cu intoarsa pe dos. Esti om cu bun simt, esti luat drept prost. Din zece cu probleme, tu esti ultimul care va fi rezolvat. Nu vei fi luat in seama decat spre a se profita de tine.
Iar daca nu ai parte de o persoana care sa te cunoasca ca fiind om cu bun simt, ajungi sa crezi ca nu mai are niciun rost sa ramai cu bun simt, ca trebuie lepadat de indata. Si asta ca sa supravietuiesti ca om. Aici am ajuns. Bunul simt e in Romania o funie legata de picioare, care nu te mai ajuta decat sa te tarasti prin viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Recent am asistat neputincioasa la o scena a "lipsei bunului simt":recent intorsi din "lume"...o parte a concitadinilor nostri,au gandit in felul lor sa se distreze ca doar sunt in concediu.Si au inceput noapte de noapte ,dupa ora 22,cu muzica,injuraturi,mancat seminte ,etc..in fata blocului unde locuiau si ei de fapt.Binenteles ca a fost anuntata politia sa ia masurile ce se cuvin,insa am constatat cu stupoare ca nici asa -zisele organe de ordine ,nu au nici un fel de autoritate in fata "indivizilor"..acestia adresand cuvinte jicnitoare chiar politistilor.Asa stand lucrurile...oare ce sa mai asteptam???????mi-e teama sa ma gandesc unde vom ajunge in felul asta.................................
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma simt singur... | Sanduu | Generalitati | 204 | 31.07.2016 18:46:44 |
simt ca nu mai pot sa ma rog... | onyx235 | Generalitati | 28 | 04.01.2013 19:56:07 |
Ma simt trista | Ioana.M | Generalitati | 92 | 19.07.2011 02:21:03 |
Ce s-a intamplat cu bunul samaritean? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 37 | 18.10.2010 14:45:07 |
|