![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg care e problema voastra cu biserica aia . Batranele alea sunt platite ca sa minteasca ca au fost vindecate sau ce ?
|
|
||||
|
||||
![]()
sa mințească ? De unde mai e și cuvântul ăsta?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
De ce, numai academicienii au voie sa inventeze cuvinte?
Importanta este ca-l intelegi. Deci Coca si-a atins scopul!..sau esti si impotriva inventaretilor de cuvinte? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunteti familiarizati cu limba romana si dex-ul ? De regionalisme ati auzit ? Cel putin la noi in regiune doar asa am auzit cuvantul. Poate e corect poate nu, dar probabil tot asa il voi folosi. N-oi fi eu prietenul cel mai bun cu limba romana mai ales ca n-am avut contact cu ea o perioada lunga, dar nu accept lectii de la cineva cu logica si posibil siIq-ul la pamant.
Last edited by cocacoc; 31.08.2010 at 17:52:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
Despre CATEDRALA | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 187 | 17.07.2009 07:58:54 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|