![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
iata cine sunt "extraterestrii" ..din experienta Parintelui Cleopa caruia i-au facut o vizita cand locuia in pustie.. aceste duhuri inselatoare nu cunosc limite in infatisarile mincinoase!
http://www.youtube.com/watch?v=JRyRL6WrTIo |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intr-adevar exista o presiune mediatica spre spalarea creierului omului ca exista extraterestrii. De ce? Pentru ca existenta extraterestrilor este - argument ca omul nu este creat de Dumnezeu. - argument pro evolutionism - argument pentru faptul ca trebuie sa progresam spre un supra-om, supra umanitate etc.. new age, adica! Majoritatea oamenilor cred ca extraterestrii exista desi NU au probe. Au aceasta credinta impotriva logicii, impotriva propriei religii deoarece sunt atat de spalati pe creier de media incat nu pun sub semnul intrebarii aceasta preconceptie a lor. Exista o carte f buna a unui cercetator (daca imi amintesc corect a lucrat si la nasa) care a studiat fenomenul ozn.. poate am timp sa o caut mai tarziu pe net, ca nu-mi amintesc acum. Iti recomand deocamdata: "Ortodoxia si religia viitorului" de par. Serafim Rose.. macar capitolul 13, daca nu ai timp sa o citesti intreaga. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ca doar Biblia nu spune ca extraterestrii nu exista
|
|
|
||||
|
||||
|
Si daca spune?
Matei 24, 31 Și va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiță, și vor aduna pe cei aleși ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini. Vom vedea mai exact la Judecata.
|
||||
|
||||
|
Acest text dovedeste inexistenta extraterestrilor?
|
|
|
||||
|
||||
|
Textul ridica un semn de intrebare: pe cine vor aduna ingerii de la marginile cerurilor pana la celelalte margini?
|
|||
|
|||
|
Daca ar exista cu siguranta stiam si noi
aceste chestii sunt inventate de americani si alte state mari pt putere si a speria rivalii stim cu totii ca pe pamant exista oamenii animalele si natura lasatii pe altii s acreada treba or sincer spun mi se pare o aberatie celor care cred in as prostii daca le spui la altii de ingeri nici nu cred sau de vamile vazduhului |
|
|
|||
|
|||
|
Implicit Despre extraterestrii
Daca ar exista cu siguranta stiam si noi aceste chestii sunt inventate de americani si alte state mari pt putere si a speria rivalii stim cu totii ca pe pamant exista oamenii animalele si natura lasatii pe altii s acreada treba or sincer spun mi se pare o aberatie celor care cred in as prostii daca le spui la altii de ingeri nici nu cred sau de vamile vazduhului |
|
|
||||
|
||||
|
Îmi pare că mai mulți oameni cred în extratereștri, decât în Dumnezeu.
Curios și inexplicabil lucru. Aș spune că aici e un paradox. Fiindcă mult mai puțini oameni afirmă că au văzut extratereștri, în comparație cu cei care afirmă că L-au văzut pe Dumnezeu. Fiindcă nu am auzit de nici un extraterestru care să fie dus în pretoriu, să fie întrebat: "lumea spune că ești extraterestru. Ești, cu adevărat, extraterestru ?" și să răspundă afirmativ, apoi să fie biciuit, scuipat, maimuțărit, să i se smulgă hainele de pe răni, încoronat cu spini, târât, crucificat, pironit, omorât. Și apoi să învieze a treia zi, să mănânce cu oamenii și să se înalțe la planeta lui, în văzul a 500 de oameni. Fiindcă nu am auzit pe nimeni să mărturisească existența extratereștrilor sub tortură, nici nu am auzit de desene ale extraterștrilor care să producă fenomene inexplicabile. Și, cu toate acestea, cu mult mai puține dovezi și mai ușor convingi pe cineva că extratereștrii există decât că există Dumnezeu.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cine sau ce sunt carismaticii? | magnolia | Generalitati | 36 | 07.07.2011 11:00:46 |
| cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 19:31:25 |
| Ucrainieni au realizat cine sunt | andreicozia | Generalitati | 3 | 04.06.2010 11:24:07 |
| Cine sunt cu adevarat? | Generalitati | 12 | 10.08.2009 22:52:09 | |
|
|