![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar crezi ca ei i-ar placea sa ma vada plangand? si-ar rupe carnea de pe ea ca sa ma vada iar fericit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fericirea pe care o vrea Hristos de la noi, este sa FIM CURATI, sa poata sa Isi faca locas in inima noastra, locas al Sf.Treimi, ca 'nimic din ce e necurat nu va intra in Imparatia lui Dumnezeu'. Fericirea consta in COMUNIUNEA cu El, dar in aceasta comuniune cu Dumnezeu, noi suntem oameni neputinciosi si avem nevoie de ajitorul Lui, de aceea trebuie mereu sa Ii cerem Harul si ajutorul ca in neputinta noastra omeneasca putem gresi ORICAND!
|
|||
|
|||
![]()
Da...NE iubeste!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde de rezultatele pe care le ai, nu-i foarte grav, dar în viitor trebuie să ai în vedere un duhovnic care să te îndrume.
|
|
||||
|
||||
![]()
A fost o vreme cind aveam multe lacrimi la rugaciune acum nu le mai am, oare de ce?
|
|||
|
|||
![]()
Crede-ma ca ne iubeste si daca nu plangem....Lacrimile insa pot deveni un dar...Si cat de mult inseamna sa plangi ingenuncheat in fata Lui , multumindu-i pentru bucuria de a trai!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bune sunt lacrimile adevarate... |
|
|||
|
|||
![]()
Pai cine plange ca sa-si "clateasca" doar ochii...nu plange din iubire de Dumnezeu! Sunt singurele lacrimi bune!
|
|
|||
|
|||
![]()
Bravo, eu nu le-am avut niciodată. Am avut lacrimi numai când am auzit de copii avortați sau de accidentul de la maternitate.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Plansul | Ekaterina | Morala Crestina | 5 | 09.04.2014 05:48:35 |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
Plansul de neinteles | fraxinus | Intrebari utilizatori | 1 | 22.09.2010 21:10:52 |
...rugaciunea... | ionita | Rugaciuni | 19 | 28.02.2009 20:08:47 |
Rugaciunea | Laurentiu | Generalitati | 8 | 24.10.2006 20:01:58 |
|