![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Multumesc pentru toate raspunsurile voastre. O sa incerc sa-l inteleg mai mult si mai ales o sa incerc varianta cu iesitul in oras sau alte activitati pentru ca asa poate ca o sa aiba un motiv placut sa termine lucrul la programul stabilit. Nu e vorba de dor asa cum zicea cineva si cred ca toata lumea se mai infurie cand in cuplu exista o problema, mai ales daca tu incerci pe toate caile sa o remediezi si nu vezi ca si celuilalt ii pasa.

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ar mai fi o idee: daca tot ii place munca, gasiti ceva de lucru impreuna (de exemplu puteti face in week-end munca de volunariat, la un azil sau la un centru de plasament) o sa invatati multe(mai ales ca amandoi lucrati cu oameni) si o sa petreceti timp impreuna, facand si pe altii fericiti. 

Asemeni ajuta mult daca tot veti froma o familie, sa va gasiti un loc pentru suflet. Folositi timpul liber, vacantele sa gasiti o manastire draga si un duhovnic bun, unde sa puteti sa va refugiati din cand in cand. Incercati sa faceti excursii in care el sa se simta util ( de exemplu iesiri pe munte cu cortul, sau la cabana, unde el sa poata sa pescuiasca, sa faca focul etc, si evident tu sa il feliciti). 

"Tu cel care nu stii la ce iti foloseste apendicele, cum indraznesti sa spui ca ai inteles lumea intreaga si pe Cel ce a creat-o?" My blog...enjoy: http://anairda-photography.blogspot.com/  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Prioritatea lui e munca, uneori recunoaste alteori nu. Nu pot sa ma reorientez pentru ca e un baiat tare bun, imi vorbeste frumos, ma ajuta... e prima dragoste pentru amandoi si ne dorim sa fim impreuna. Doar ca sunt tanara si nu stiu cum sa reactionez atunci cand mai greseste, ma supar, iar el imi reproseaza asta. Recunosc ca nu am rabdare si sunt impulsiva. El este in schimb calm si ma face parca si mai mult sa ma enervez crezand ca nu acorda suficienta atentie problemei. Incerc sa invat cum sa ma port, sper sa si reusesc sa-l fac sa imi vorbeasca mai mult. oricum ar fi, il iubesc si ma rog sa pot accepta si obsesia asta a lui pentru munca si cred si pentru castig. Va multumesc tuturor pentru sfaturi...se vede ca am multe de invatat.

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Furia | florin.oltean75 | Generalitati | 13 | 10.03.2012 18:59:22 | 
| 
 |