Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.05.2012, 10:12:40
patricia2006 patricia2006 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2012
Religia: Ortodox
Implicit

multumesc frumos....traiesc cu teama ca imi va recidiva cancerul pentru ca mai aud la pers care au avut......si datorita neintelegerii in familie si toate cele.ma induce in starea acceasta,,,pur si simplu imi vin in gand numai ganduri de recidiva a cancerului,,,,,si faptul ca stau pe loc si nu realizez nimic......nici eu nu ma inteleg....ciar ieri am vb cu un oncolog si i-am povestit tot ceea ce am avut....ultima intrebare catre el a fost ,,,,,,,,,,,,,,am inteles...dar pe scurt si ca o concluzie la diagnosticul meu si la masurile luate...cce pronostic as avea pe viitor?asa ca idee...ca eu ma framant mereu si sunt terminata psihic sa nu am ceva si in alta parte..,,,,,,,,,,,,RASP A FOST ,,,,,,,,,,pai ti-am raspuns deja in detaliu la aceasta intrebare: in sfera ginecologic - aproape nul; pentru san - mai mic decat la restul femeilor; pentru restul - inevaluabil, pana la noi informatii.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 11:01:50
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Ti-am scris pe privat,Patricia.
Vechi 20.05.2012, 12:40:21
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
imi e frica sa nu se supere Sfintii pe mine ca ma rog cand unuia cand altuia
Cum S-ar putea oare sa se supere Dumnezeu cand ne rugam Lui (implicit Sfintilor)?
Rugati-va, sora, rugati-va neincetat!

Eu indraznesc, iertati-ma, sa spun asa:

1. Cautati un duhovnic care sa va ajute in lucrarea rugaciunii (mai des gasiti, se pare, in manastiri). Ma refer la Rugaciunea lui Iisus. Cu ajutorul duhovnicului veti progresa repede si mult la rugaciune iar efectele vor fi clar simtite, imbunatatirea situatiei sufletesti (mai intai) se va resimti imediat.
2. Intrati degraba intr-un grup de suport (mai multe persoane cu aceeasi afectiune) condus de un psiholog SPECIALIZAT in sustinerea bolnavilor de cancer. Stiu ca astfel de grupuri sunt cunoscute in spitalele de oncologie si anexele lor. Veti invata treptat sa acceptati situatia si sa nu mai dramatizati. In aceasta situatie, spun studiile din domeniu, cresc sansele de stopare a bolii si de vindecare. Si, in orice caz, veti reusi sa faceti fata cu mai multa putere si demnitate grelei incercari prin care treceti. Si nu va veti mai simti singura, va veti simti inteleasa, iubita si folositoare altor bolnavi carora le puteti alina suferinta prin dragostea pe care o veti darui lor.

Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu sa va ocroteasca!
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 14:14:55
Banned

Implicit

intre timp am citit pe net ca este foarte bine sa citeasca acatistul SF NICOLAE fetele care vor sa se cunune care vor sa se casatoreasca,,,voi ce spuneti?ati avut parte de ajutorul Safantului?
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 14:18:00
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
intre timp am citit pe net ca este foarte bine sa citeasca acatistul SF NICOLAE fetele care vor sa se cunune care vor sa se casatoreasca,,,voi ce spuneti?ati avut parte de ajutorul Safantului?
Raspuns incomplet: daca aceasta e si voia Domnului!
ar mai trebui niste completari la raspunsul acesta scurt...
daca ai sa citesti mai mult, mai atent si vei avea si credinta, vei intelege singura restul raspunsului, nedat..

Patricia, da' nu te-ai lamurit chiar deloc din link-ul ce ti l-am trimis pe mp?

Last edited by Adriana Cluj; 20.05.2012 at 14:23:25.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 14:24:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Raspuns incomplet: daca aceasta e si voia Domnului!
ar mai trebui niste completari la raspunsul acesta scurt...
daca ai sa citesti mai mult, mai atent si vei avea si credinta, vei intelege singura restul raspunsului, nedat..

Patricia, da' nu te-ai lamurit chiar deloc din link-ul ce ti l-am trimis pe mp?
adriana dupa cum ti-am spus sunt f confuza...........
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 14:43:50
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
adriana dupa cum ti-am spus sunt f confuza...........
Cand e asa.. eu iau o pauza de la toate gandurile, ma scutur bine, ma adun si o iau de la zero, incetut, cu treaba buna....asa, pe puncte, punctul 1, punctul 2...si ma duc in fata icoanei Maicii cu Mantuitorul in brate (asta o am in fata ochilor...) si incep sa o rog sa ma ia Ea de manuta si sa-L roage pe Fiul Ei sa ma ridice iar in picioare......, cu cuvintele mele...

pune Maica randuiala in toate , incredinteaza-te Mantuitorului si Maicii
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 14:45:16
Banned

Implicit

asa o sa incerc si eu sa fac
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 14:46:54
Banned

Implicit

pana la urma o sa ma rog MAICII DOMNULUI
Reply With Quote
Vechi 20.05.2012, 14:51:13
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
pana la urma o sa ma rog MAICII DOMNULUI
sa nu uiti, sa vorbesti de toate aceste probleme ale tale, sa ceri indrumare de la parintele...

http://biblioteca.golia.ro/acatistie...amantului.html
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un raspuns va rog ! cristian98 Botezul 10 08.01.2013 01:11:14
Pentru sufletul unui sinucigas! mariusv90 Intrebari utilizatori 7 03.02.2012 15:03:09
Raspuns la non-raspuns! alecsandru Generalitati 1 05.05.2011 23:19:01
Poze pentru sufletul nostru cozia Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 08.01.2010 06:35:38
Un loc pentru sufletul tau dumitruortodox Stiri, actualitati, anunturi 2 10.12.2008 23:48:36