![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa de frumoasa si de interesanta este aceasta idee, acest gind al omului (oricare ar fi el)incit puteti fratilor sa faceti un lucru tare bun multor frati care va citesc, fie ei de aici, fie d-aiurea.
Tocmai cunosc un caz recent in care ea (crestini practicanti amindoi) este cu 3 degete mai inalta decit el; el cu o decada mai mare ca ea, amindoi nevoitori rivnitori inaintea lui Dumnezeu. Nici ei si nici parintii si nici cunoscutii sau prietenii lor nu au sesizat diferentele, mai ales fizice, dintre ei din cauza iubirii lor statornice si a rivnei lor. Iar ei se nevoiesc si se iubesc ca si cind ar fi adolescenti la inceput de viata, pregatindu-se pt. f. apropiata unire in duh inaintea Domnului. Minunile lui Dumnezeu sunt peste tot in jurul nostru si prezente de la facerea lumii si pina in ziua de astazi, numai ca noi nu mai avem vointa sa le vedem intotdeauna. Personal , cred ca nu este un impediment aceasta diferenta de inaltime .
|
||||
|
||||
![]()
iubirea inseamna TOTUL, deci NU are cum sa tina de inaltime, culoarea parului, etc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
pot sa mentionez ca am o slabiciune pt minione?
|
|||
|
|||
![]()
Pai parintii tai trebuie sa-l iubeasca, sau tu?
|
|||
|
|||
![]()
Eu! Si il iubesc! Dar ai mei tot incearca sa ne desparta. Nu reusesc, insa imi arunca vorbe foarte grele si de ceva vreme tot caut o cale sa le arat ca aceasta diferenta nu e un impediment.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vorbe grele doar pentru diferenta de inaltime sau au si alte lucruri de reprosat?
|
|||
|
|||
![]()
Doar pentru diferenta de inaltime. Atat. Mi-au zis ca nu au nimic cu el, ci doar ca nu e pe "inaltimea mea", fiind cu vreo 6-7 cm mai scund.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dumnezeu nu caută la fața omului, ci la inimă", ne încredințează autorii Sfintei Scripturi. Până la urmă, cred că acesta este esențialul. Standardele omenești... sunt nesemnificative în comparație cu criteriile evanghelice, accesibile tuturor și eminamente spirituale. Totuși, uneori, când îmi mai spun câte unii lucruri de genul acesta ("n-ai mai crescut?"; "ești exact ca-n clasa a IX-a, când te-am văzut ultima oară" etc etc), mă întristez pe moment, deși-mi dau seama că nu am un motiv serios. :) Asta e, o să-mi treacă... :) O seară minunată să aveți! Dumnezeu cu dvs!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar era înainte de a ne cunoaște pe forum? Eu am început să scriu din iunie 2011 (deși am contul din 2008), iar la facultate am intrat în 2010, deci este posibil ca dvs să mă fi văzut chiar înainte de a începe să discutăm pe forum. :) Mai știți la ce curs erați? :) Doamne ajută! P. S. Călugări nemți în facultate?... Nici nu știam. Despre arabi știam (sunt sirieni), dar despre nemți nu. Probabil că erau la Pastorală... sau? Mă bucură asta, fiindcă eu sunt o germanofilă convinsă și, mai mult decât atât, bunicul meu din partea tatălui era de origine germană. Deci, am și eu puțin sânge nemțesc, dar așa, mai diluat, la a treia generație... :)) Hristos în mijlocul nostru, domnule profesor!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|