![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
E stupid deja sa luam icoane ca model pentru felul in care ne gestionam chipul. Icoana e doar un simbol, nu o fotografie sau holograma. Rasi sau nu, tunsi sau nu, sa fim ingrijiti: si "partea dinauntru a paharului" sa fie stralucitoare in ochii Celui Care o poate vedea, iar chipul nostru sa fie ingrijit si nu spre smitirea aproapelui. Atit.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar apostolul Pavel spune ca este o rusine ca barbatul sa isi lase parul lung, iar pentru femeie este o cinste
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu as fi raspuns, pentru ca altii au dat deja un raspuns pertinent, dar mi se pare firesc sa ne abtinem de la a da raspunsuri si sfaruri cand acestea se bazeaza pe pareri personale si interpretarii proprii si nu pe cunostinte.
|
||||
|
||||
![]()
Si iarasi ne preocupa mai mult aspectul exterior decat cel interior... nu era deja topicul asta in sectiunea tinuta in Biserica?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am stiut de acel topic. Si ma preocupa ȘI aspectul exterior atata timp cat Dumnezeu a lasat vreo porunca in acest sens |
|
||||
|
||||
![]()
Ti-ai rezolvat toate celelalte probleme si asta a ramas nerezolvata?
|
|||
|
|||
![]()
Interdictia mentionata de dvs,a carei logica viza aspecte concrete ale acelei perioade, avea in vedere delimitarea credintei evreilor de diverse practici idolatre,cananite in special,care presupuneau asemenea gesturi atat in cazul ritualurilor funerare cat si in cazul unor practici ce vizau necromatia.Interdictia a avut o interesanta aplicatie si in cazul legamantului de nazireat,in cadrul iudaismului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://postimg.org/image/s1uuosymt/ ![]() Last edited by C0NSTANTIN; 12.04.2014 at 17:49:08. Motiv: mi s-a sters automat imaginea format BB-code |
|