![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare se distreaza in felul lui ... :)
|
|||
|
|||
![]()
Recomanda-mi,dacă vrei un film si o carte,sfânt,autor etc.
|
|||
|
|||
![]()
"Despre bolile tainice ale sufletului" - Arhim. Lazar.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Da. Un link? E aplicație Android sau ios?
|
||||
|
||||
![]()
E sport de iarnă. Cred că iOS, după nume:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Primele care imi trec prin minte: Mizerabilii, Crima si pedeapsa, Don Quijote, Arcul de Triumf, Othello. Filme..mult prea multe ca sa ma pot decide :) As mentiona ,,Platoon", ,,The Pianist", ,,A very long engagement", ,,Looking for Richard", ,,The Legends of the Fall".
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 29.01.2016 at 19:56:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Science Fiction în general, Èi cărÈi Èi filme, Theodor de Mopsuestia, Sienkiewicz, Cervantes, Plaut, Seneca, Împăratul Iulian âApostatulâ, Simon Wiesenthal, Adolf Harnack, etc. Last edited by Intrarea Vagonului; 29.01.2016 at 19:44:45. |
|
||||
|
||||
![]()
Merg la sala de mult timp...stii ce se spune: "Mens sana in corpore sano"! :)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
||||
|
||||
![]()
Frumoasa imagine.."où sont les neiges d'antan" ca sa-l citez pe François Villon...
Iarna asta nu prea avem zapada.
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|