Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.04.2026, 06:41:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Ce anume înțelegi tu prin mutilare?
Așa și orice intervenție chirurgicală este de fapt o multipare a “templului “. De aia și încercam să nu avem așa ceva decât drept urgențe.
Asta cu legatul trompelor și vasectomia se apropie foarte mult în intenție cu ce fac transexualii care se castrează sau femeile care-și taie sânii, nu e mult până acolo și ca modalitate e cam același lucru.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Normal ca oficial BRC o avea inclusiv restricția asta, dar dacă este să alegi între avort și întreruperea canalelor seminale fără să fie afectat libidoul, acesta este de preferat printre mirenii lor.

Deci nu îmi dau cu părerea… am colegi catolici care se spovedesc și împărtășesc, și sunt foarte activi în biserică, cu copii la scoli catolice, ne cunoaștem bine, familii serioase… care au folosit vsectomia drept metoda, fără discuții cu binecuvântarea preotului. Am și întrebat ..chestia este foarte pragmatică fără echivoc.
Ăștia sunt genul de catolici din ăia pârâți, de tipu centru driapta modern care fac o amestecătură din creștinism și liberalismul moravurilor.
Sau catolici canadieni care sunt și cu eutanasia, și cu Trudeau și cu lgbt-ul, vai de astfel de oameni, mai bine fără credință decât o credință atât de strâmbă.

Dacă există vreun astfel de preot care să dea sfaturi de genul, cu atât mai rău, mai ales că preoții catolici nu sunt căsătoriți, să mai dea și sfaturi dintr-acestea e o lipsă de discernământ.

Cât despre treaba cu 10 copii, nu au turcii și arabii 10 copii, deci asta e o aberație să gândești în cote.

Last edited by Iorest; 18.04.2026 at 06:44:11.
Reply With Quote
Răspunde