![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul va randui in asa fel incat sa faca dreptate |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atatia Preoti adevarati care s-au dovedit a fi Sfinti au fost prigonit chiar si de mai marii Ortodoxiei!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pt ca ai pomenit de IPS Pimen vreau sa va spun o intamplare extraordinara. Acum ceva ani in urma eram intr-o excursie in circuit la manastirile din Moldova cu elevii mei. Cand am ajuns in Suceava ne-am oprit sa ne inchinam la Sf.Ioan cel Nou, dupa ce am iesit din Biserica aproape de usa era un calugar batran, cu barba alba,cu parul ciufulit si maini ce miroseau a balega iar halatul cu care era imbracat era murdar si mirosea a grajd de vaci. Noi am dat sa-l ocolim si sa mergem in treaba noastra dar ghidul care ne condusese pana atunci s-a dus la batran si i-a sarutat mana iar noua ne-a zis sa facem asemeni ca e Episcopul Pimen al Sucevei. Am incremenit...asa ceva n-am mai vazut niciodata pana atuinci si nici de atunci pana in ziua de azi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bine ai spus singur/ a...sau gura pacatosului adevar graieste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
uneori nu se vede padurea de atatea uscaturi
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Omul are libertatea de a alege. Si noi de fiecare data alegem raul, de aceea traim in ratacire
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Serbia are un nou Patriarh | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 24.01.2010 21:57:31 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
Ce credeti despre noul Patriarh | andorueca | Generalitati | 14 | 19.05.2008 21:33:56 |
noul patriarh!o lovitura a politicului? | iuliann | Generalitati | 26 | 29.08.2007 02:43:30 |
|