Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2008, 12:07:56
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Mirela, Dumnezeu ajuta acolo unde vede mai multa preocupare de cum sa devenim cat mai asemanatori cu El. Noi de multe ori ne pierdem in preocuparile din aceasta lume si uitam de El. Multi dintre noi nu avem atata credinta incat sa primim cuvintele "Cele ce sunt cu neputinta la om sunt cu putinta la Dumnezeu".
Reply With Quote
Vechi 04.02.2008, 20:19:15
mirelat
Guest

Implicit

Draga Costel, scuza-ma, dar eu cred ca nu-i putem cere lui Dumnezeu sa faca minuni la tot pasul; asta era ideea mea cand am zis ca trebuie sa ne preocupam si noi, chiar si de cele materiale, ca nu suntem ingeri, suntem oameni si traim in lume. Acesti preoti au si ei nevoie de un minim necesar pentru a trai decent, cum a zis Indraznetul, nu e vorba de imbuibare. Zic sa nu exageram cand facem apel la Biblie, iarta-ma!
Reply With Quote
Vechi 04.02.2008, 20:39:26
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Da Mirela, si ei sunt din lume, dar nu trebuie sa se asemene celor din lume. Daca spunem ca Biserica nu trebuie sa ia chipul lumii, atunci trebuie sa afirmam ca nici preotul nu trebuie sa ia chipul nostru.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2008, 20:55:48
mirelat
Guest

Implicit

stii, am vorbit odata cu un preot - m-am dus sa iau binecuvantare sa plec din tara si ma casatoresc cu un catolic (pe vremea aceea) - si mi-a spus printre altele ca uneori si-ar fi dorit si el sa fie ca preotii catolici, fara grija familiei, gospodariei samd...

iar unii preoti catolici probabil ca si-ar fi dorit sa fie lasati si ei sa aiba familii, ca preotii nostri de mir. nu vroiam sa mai scriu nimic, ca nu tin neaparat sa am ultimul cuvant, dar mi-am adus aminte de acel preot, un preot f. bun dealtfel si care m-a ajutat f. mult intr-o imprejurare grea.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CELIBATUL preotilor catolici Sfanta Ichizitie Biserica Romano-Catolica 13 19.10.2012 20:21:06
Papa le cere preotilor sa-si faca blog-uri anaana71 Generalitati 49 26.01.2010 14:11:43
Cor, strana, cantarile preotilor sophia Muzica Bisericeasca 17 13.08.2009 21:37:05
Sindicat al preotilor din BOR? PadreCory Biserica Ortodoxa Romana 19 24.06.2008 22:27:29