![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
adica te referi la un preot sau la cine..sunt destui pe acest forum care au experienta de viata si pe care ii poti intreba de toate ca iti vor raspunde , de ex Mircea este un om cu experienta si mai sunt si altii. Cat despre persoana Crestin Ortodoxa in adevaratul sens al cuvantului...nu pot sa inteleg la ce te referi....(pt ca fara suparare asta se poate interpreta ca si cum ne judeci :D dar nu o sa spun la nimeni cu toate ca eu cred ca te referi la altceva :D)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine persoanl nu ma deranjeaza..insa sunt persoane probabil carora nu le convenea felul cum ai scris...se putea interpreta :D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru SPANU
Am intrat pe site/ul acesta in ideea ca voi gasi persoane dispuse la dialog. M-am inselat. Am pus niste intrebari, as fi vrut niste lamuriri, dar... Si, mai presus de toate acestea, mi-am imaginat ca voi mai scurta din singuratate, din timpul pe care nu am cu cine sa-l impart. M-am inselat. Lumea este atat de absolvita de problemele traiului de zi cu zi, ca nici nu-i trece prin cap ca poate, cuvantul celui de-alaturi, este un strigat de ajutor. Asa ca, e inutil sa folositi cuvinte mari, veniti, vorbim, facem. Nu. Fiecare-si vede de-ale lui, si aici si pe alte site/uri. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca se va gasi cineva care sa poata sa le arate tinerilor dragoste si intelegere pentru ei, in situatia in care se gaseste fiecare in parte, la momentul cand il intalneste (si fiecare tanar are un nume, este o persoana concreta, cu calitatile si problemele ei, nu cred ca poti sa rezolvi problema vorbind in general despre ea) ma gandesc ca orice tanar poate sa se schimbe in bine. Siluan
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt unii/unele femei/barabti in varsta care stau in biserica si plang, nu putin o fac doar de impresie (gen cele care bocesc la inmormantari) si daca se duce un pustan care saracu nu are de ce sa planga si poate dintr-o anumita chestie l-a pucat rasul (poate sa fie si ceva neinsemnat, dar daca l-a apucat rasul in biserica nu e pacat)incepe sa ii faca o "predica" de spui "Ce-i asta?!". Deci inainte sa judecam sa ne uitam la noi, oare e careva de aici care ar da tot ce are unui sarac? Numai bune! |
|
|||
|
|||
![]()
Da asa este ,in mare parte. Zic asa pentru ca majoritatea tinerilor se gandesc numai la bani si cum sa ii obtina cat mai repede si daca se poate nefacand nimic pt ei(castigand undeva la eu stiu ce pariuri).Dar nu stiu cum te simti atunci cand realizezi ceva cu mana ta, nu simt bucuria recoltei deoarece ei nu au plantat nimic!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Martirii zilelor noastre | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 18.05.2014 21:45:09 |
Mucenici ai zilelor nostre | Adriana Cluj | Intamplari adevarate | 13 | 27.06.2012 14:40:44 |
Vamesii zilelor noastre !... | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.01.2012 20:18:35 |
Tineretul de astazi - Dezmatul de maine | colaps | Generalitati | 36 | 09.06.2010 18:49:59 |
duhovnicii zilelor noastre | Saurian | Mari Duhovnici si predicile lor | 18 | 14.06.2007 19:30:42 |
|