Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2006, 21:26:38
spinu spinu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.03.2006
Implicit

adica te referi la un preot sau la cine..sunt destui pe acest forum care au experienta de viata si pe care ii poti intreba de toate ca iti vor raspunde , de ex Mircea este un om cu experienta si mai sunt si altii. Cat despre persoana Crestin Ortodoxa in adevaratul sens al cuvantului...nu pot sa inteleg la ce te referi....(pt ca fara suparare asta se poate interpreta ca si cum ne judeci :D dar nu o sa spun la nimeni cu toate ca eu cred ca te referi la altceva :D)
Reply With Quote
Vechi 06.05.2006, 14:34:20
irinarel irinarel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spinu
adica te referi la un preot sau la cine..sunt destui pe acest forum care au experienta de viata si pe care ii poti intreba de toate ca iti vor raspunde , de ex Mircea este un om cu experienta si mai sunt si altii. Cat despre persoana Crestin Ortodoxa in adevaratul sens al cuvantului...nu pot sa inteleg la ce te referi....(pt ca fara suparare asta se poate interpreta ca si cum ne judeci :D dar nu o sa spun la nimeni cu toate ca eu cred ca te referi la altceva :D)
Imi pare rau daca a parut ca va judec... oricum nu ma refeream la voi, nici nu mi-a trecut prin minte...ci ma refeream la toate persoanele de care suntem inconjurati zi de zi, si persoanele pe care le intalnesc la scoala, pe strada, persoanele pe care le cunosc in general...ca voi sunt sigura ca sunteti niste crestin-ortodocsi in adevaratul sens al cuvantului(chiar regret daca formularea mea v-a deranjat).
Reply With Quote
Vechi 06.05.2006, 15:42:27
spinu spinu is offline
Senior Member

Implicit

Pe mine persoanl nu ma deranjeaza..insa sunt persoane probabil carora nu le convenea felul cum ai scris...se putea interpreta :D
Reply With Quote
Vechi 25.05.2006, 20:05:13
D67 D67 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.05.2006
Implicit

Citat:
:D da pai daca iti faci un loc comod langa un calculator cu conexsiune la internet ,poti foarte bine sa iti impartasesti pasul cu noi :D .singuratatea este o problema care se rezolva vorbind. Si eu cred la fel in legatura cu tinerii care mai de graba merg intr-un internet cafe sau invre-un bar decat sa mai treaca si pe la Biserica. o fac pur si simplu din ,,sila"
... la biserica tinerilor,in general le este rusine sa mearga....si noi am fost tineri....daca mai suntem,hai sa ne alanizam!de cate ori la terasa si de cate ori la biserica,hai.....sa fim sinceri....omul merge la biserica numai cand da necazul peste el,ori la botez sau nunta!
Reply With Quote
Vechi 25.05.2006, 20:08:35
D67 D67 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.05.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de irinarel
Citat:
:D da pai daca iti faci un loc comod langa un calculator cu conexsiune la internet ,poti foarte bine sa iti impartasesti pasul cu noi :D .singuratatea este o problema care se rezolva vorbind. Si eu cred la fel in legatura cu tinerii care mai de graba merg intr-un internet cafe sau invre-un bar decat sa mai treaca si pe la Biserica. o fac pur si simplu din ,,sila"
Aceasta problema ar putea sa fie inlaturata daca am gasi macar o persoana crestin ortodoxa in adevaratul sens al cuvantului, adica nu doar cu numele, cu care sa putem impartasi gandurile noastre, si cu care sa putem sta de vorba , fara alte chestii.
fara alte chestii...in ziua de azi,asta e problema!!!!:):)
Reply With Quote
Vechi 25.05.2006, 21:19:09
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Pentru SPANU
Am intrat pe site/ul acesta in ideea ca voi gasi persoane dispuse la dialog. M-am inselat. Am pus niste intrebari, as fi vrut niste lamuriri, dar... Si, mai presus de toate acestea, mi-am imaginat ca voi mai scurta din singuratate, din timpul pe care nu am cu cine sa-l impart. M-am inselat. Lumea este atat de absolvita de problemele traiului de zi cu zi, ca nici nu-i trece prin cap ca poate, cuvantul celui de-alaturi, este un strigat de ajutor. Asa ca, e inutil sa folositi cuvinte mari, veniti, vorbim, facem. Nu. Fiecare-si vede de-ale lui, si aici si pe alte site/uri.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2006, 22:16:41
Siluan Siluan is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.05.2006
Implicit

Daca se va gasi cineva care sa poata sa le arate tinerilor dragoste si intelegere pentru ei, in situatia in care se gaseste fiecare in parte, la momentul cand il intalneste (si fiecare tanar are un nume, este o persoana concreta, cu calitatile si problemele ei, nu cred ca poti sa rezolvi problema vorbind in general despre ea) ma gandesc ca orice tanar poate sa se schimbe in bine. Siluan
Reply With Quote
Vechi 27.05.2006, 17:58:53
T-Bone T-Bone is offline
Member

Data înregistrării: 24.05.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Siluan
Daca se va gasi cineva care sa poata sa le arate tinerilor dragoste si intelegere pentru ei, in situatia in care se gaseste fiecare in parte, la momentul cand il intalneste (si fiecare tanar are un nume, este o persoana concreta, cu calitatile si problemele ei, nu cred ca poti sa rezolvi problema vorbind in general despre ea) ma gandesc ca orice tanar poate sa se schimbe in bine. Siluan
ca mare dreptate ai, oare de ce judecam pe altii si pe noi nu ne vedem? oare nu suntem noi de vina? si eu sunt tot tanar, am 17 ani, nu sunt nici credincios dar nici pacatos, fiecare greste si are pacate, dar eu consider ca tinerii din ziua de azi nu au nicio vina ca sunt asa cum sunt (neinteresati si nepasatori), cum ar putea oare ca un copil 9ca orice tanar este tot un copil) sa nu se gandeasca la bani cand vede un preot cu vreo 5 superi masini si band inainte de slujba vreo 1-3 beri (chestia cu berea am vazut-o la mine in provincie, imi pare rau daca afecteaza pe cineva dar asta e adevaraul.
Sunt unii/unele femei/barabti in varsta care stau in biserica si plang, nu putin o fac doar de impresie (gen cele care bocesc la inmormantari) si daca se duce un pustan care saracu nu are de ce sa planga si poate dintr-o anumita chestie l-a pucat rasul (poate sa fie si ceva neinsemnat, dar daca l-a apucat rasul in biserica nu e pacat)incepe sa ii faca o "predica" de spui "Ce-i asta?!".
Deci inainte sa judecam sa ne uitam la noi, oare e careva de aici care ar da tot ce are unui sarac?

Numai bune!
Reply With Quote
Vechi 27.05.2006, 21:56:10
spinu spinu is offline
Senior Member

Implicit

Da asa este ,in mare parte. Zic asa pentru ca majoritatea tinerilor se gandesc numai la bani si cum sa ii obtina cat mai repede si daca se poate nefacand nimic pt ei(castigand undeva la eu stiu ce pariuri).Dar nu stiu cum te simti atunci cand realizezi ceva cu mana ta, nu simt bucuria recoltei deoarece ei nu au plantat nimic!
Reply With Quote
Vechi 27.05.2006, 22:31:26
T-Bone T-Bone is offline
Member

Data înregistrării: 24.05.2006
Implicit

Citat:
Da asa este ,in mare parte. Zic asa pentru ca majoritatea tinerilor se gandesc numai la bani si cum sa ii obtina cat mai repede si daca se poate nefacand nimic pt ei(castigand undeva la eu stiu ce pariuri).Dar nu stiu cum te simti atunci cand realizezi ceva cu mana ta, nu simt bucuria recoltei deoarece ei nu au plantat nimic!
Incerc sa cred ca nu te-ai referit la mine la chestia cu pariurile, dar in fine, nu conteaza la cine ai facut referire ci vreau sa-ti zic ca sunt destul de putini cei care se gandesc sa faca bani dintr-un pariu (sa faci un pariu inseamna sa ai un pic de minte, trebuie sa faci niste calucle...) multi aleg alte cai care sunt mult mai rau de atat, nu se pot compara pariurile sau jocurile de noroc cu un jaf, o pacaleala sau mai stiu eu ce anume, acum cateva zile am vazut intr-un articol ceva legat de IT (nu are legatura cu crestinismul dar il pot da exemplu) cica cei care folosesc mijloace de transfer date (ilegal [cum ar fi dc++, torrent..]) sunt atat de periculosi ca dealarii de droguri.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Martirii zilelor noastre alexandra28again Stiri, actualitati, anunturi 23 18.05.2014 21:45:09
Mucenici ai zilelor nostre Adriana Cluj Intamplari adevarate 13 27.06.2012 14:40:44
Vamesii zilelor noastre !... alexmatei Stiri, actualitati, anunturi 0 21.01.2012 20:18:35
Tineretul de astazi - Dezmatul de maine colaps Generalitati 36 09.06.2010 18:49:59
duhovnicii zilelor noastre Saurian Mari Duhovnici si predicile lor 18 14.06.2007 19:30:42