![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate sunt si unii care posteaza asa...numai de dragul de a spune ceva dar totusi, ideia este interesanta.
Ce faci atunci cand cineva iti starneste compasiunea si totusi nu poti sa-l ajuti? Zilele trecute m-a sunat insistent o persoana cu care acum foarte multi am fost intr-o calatorie in strainatate,imploandu-ma sa o ajut si spunandu-mi ca,a-m vazut intr-o emisiune de spiritualitate la TV si crede ca numai eu o pot ajuta!!!!!! I-am spus ca ma voi ruga pentru ea si mi-a raspuns ca nu mai crede nici in Dumnezeu,ca este bolnava si ca va muri deoarece are o boala incurabila.M-am induiosat dar m-am si speriat cand am auzit ca nu are credinta.I-am promis ca o vizitez dar nu stiu de ce imi este teama. |
|
||||
|
||||
![]()
Pot sa va povestesc multe intamplari de acest gen care le-am vazut si nu am putut face altceva decat sa ma rog,n-am putut da alt ajutor.nu e nici o gluma as prefera sa fie,dar nu e.Dumnezeu ni-i scoate in cale dar eu nu inteleg cum pot eu sa ajut.Am intrat ieri pe forum prima data si am cerut un sfat,ma gandeam ca au mai intalnit si altii si vor sa-mi spuna ce au facut ei...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
liniste si respecta omul... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. ce era asa grav ca avea cizmulite de cauciuc in picioare? pe vreme ploioasa astea sunt mai bune decat orice alte incaltari, fie ele cat de scumpe sau "bune". 2. daca erai in masina cum de ai auzit-o ca vorbea? 3. ce are a face ca era de alta religie sau nationalitate? btw, cum de ti-ai dat seama? 4. ai cumva sentimentul ca trebuie sa salvezi Planeta? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pace sa avem cu toti ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, ory. Abia fapta duce la desavarsire gandul nostru frumos.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
scuze, era ptr Marina-Alca, nu ory.
ar fi fost bine daca se puteau edita postarile. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa i le fi dat! Nu te mai uita in stinga si-n dreapta ce spune unul si altul; cind iti vine sa ajuti un necajit, fa-o! Indiferent de nationalitate sau religie! Samarineanul cel milostiv era si el de alta religie si neam decit victima si Dumnezeu l-a laudat! Nu te mai teme de barbatul tau cind ajuti pentru ca la poarta raiului vei merge fara el dar impreuna cu faptele tale!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O nelamurire. | Templier Knight | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 05.03.2012 00:23:55 |
nelamurire | mirela.b | Calugarul | 77 | 22.07.2011 23:49:35 |
Nelamurire !? | ducesa | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 9 | 04.12.2010 12:23:26 |
nelamurire | cristina83 | Generalitati | 2 | 28.10.2007 18:22:40 |
|