Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.12.2008, 15:34:01
worldwide worldwide is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.12.2008
Implicit Caz rar, am nevoie de sfaturi!!!

Buna ziua!

Numele meu este Lia si e prima oara cand intru pe acest forum. Am o problema la care as vrea mult sa aflu parerile dumneavoastra si imi cer scuze de la inceput daca nu am ales discutia potrivita.
Sotul meu are o problema. Acum vreo 7-8 luni de zile am observat ca se roaga mai mult. Mi s-a parut totul in regula. Pe urma a inceput sa faca lucrul asta foarte des, la modul ca fiind implicat intr-o discutie, pur si simplu se intorcea cu spatele si incepea sa se roage spre stupefierea celor angajati in discutie. El se ruga cu voce tare dar nu puteai sa intelegi ce spune. Dupa ce a inceput sa faca lucrul asta tot mai des am reusit sa aud si eu ce spune. Nu era rugaciune! Singurul lucru pe care il facea era sa repete ''Doamne Dumnezeul Meu, Doamne Dumnezeul Meu, Doamne Dumnezeul Meu" sau " Tu esti Tatal Meu, Tu esti Tatal Meu, Tu esti Tatal Meu"! Acest lucru se intampla din ce in ce mai des, a inceput cu cateva secunde si acum tine si 10-15 min. in nenumarate momente ale zilei, nu conteaza ca pierde avionul, este asteptat sau intarzie undeva. Semn ca nu el controleaza rugaciunea asta! De asemenea instantaneu, oriunde este si in compania oricui este daca aude cuvintele dracu sau naiba, automat se intoarce cu spatele si incepe sa murmure. MAi precizez ca nu suporta sa fie atins atunci cand face acest lucru, daca se intampla sa ne tinem de mana, ma da la o parte aproape violent. De cate ori am incercat sa vorbesc cu el despre acest lucru, scimba subiectul si chiar ma face nebuna,nu mi-a spus niciodata ca se roaga, nu vrea sa vorbeasca, nu vrea sa recunoasca.
Astept parerea dumneavostra chiar si daca aveti pe cineva in familie care face asa sau ati mai auzit de un astfel de caz!

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am nevoie de niste sfaturi!! Calin21 Preotul 4 17.02.2011 15:32:09
Ajutor...am nevoie de sfaturi.. marcelpanait Secte si culte 11 02.08.2010 16:49:00
Am nevoie de sfaturi daca se poate cineva888 Generalitati 41 04.05.2010 18:25:29
urgente nevoie de sfaturi DanielaVoica Generalitati 73 04.05.2010 14:47:07
sfaturi pt cei care au nevoie anna13 Intamplari adevarate 2 29.10.2006 15:57:48