![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce veste alinătoare pentru suflet. Intram întotdeauna la Lainici în drum spre Mănăstirile din Vâlcea, apoi la întoarcere. Colț de rai...
|
|
||||
|
||||
![]()
Cautam minuni, miracole si pierdem din vedere ca la Liturghie Dumnezeu se ofera pe Sine drept hrana pentru noi. Painea si vinul devin in cadrul Sfintei Liturghii Trupul si Sangele Domnului. Ce minuni sa mai cautam? Sa alergam sa ne impartasim si atunci Domnul va face minuni si prin noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
@costel,ai perfecta drptate,insa topicul are ca subiect o cu totul alta tema. Adica se refera la miracolo vizibile,pamantesti,nu spirituale.
Cum spuneam,la Lainici au fost descoperite moastele Sfantului Irodion,numit si "Luceafarul de la Lainici". El a fost primul staret al manstirii,numirea in functie si inclusiv hirotonia sa fiind savarsite de catre Sfantul Calinic de la Cernica. Sfantul Irodion i-a devenit duhovnic Sfantului Calinic si intre cei doi exista o permanenta relatie,de multe ori comunicand cu duhul. Moastele Sfantului Irodion sunt de o culoare maroniu-inchis,castaniu,cum putini sfinti au. Asta dovedeste tuturor sfintenia sa,Sfantul Calinic de la Cernica avand sfintele moaste doar de o culoare galbuie. Uitati o poza facuta de mine unde se poate vedea cutia cu moastele sfantului,care au fost asezate langa icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului: http://www.sharemobile.ro/file.php?id=352103 Am mai spus,cand am sarutat sfintele moaste am avut placerea de a simti un miros extraordinar,ca de mir,ceva ce e de nedescris! Si asta dupa 102 ani cat a stat in pamant... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Oare de ce oamenii mari cauta miracole palpabile?
Nu suntem oare, noi insine MIRACOLUL? Cat de frumosi ne/a facut Dumnezeu, Bunul! Si ce frumosi suntem , mai ales atunci cand ne zambim unii altora cu dragoste frateasca! Nu e un miracol faptul ca soarele rasare in fiecare zi peste noi, desi poate n/am merita asta? Nu e o minune venirea pe lume a unui copil ? - Mi/am vazut surioara la ecograf, in burtica mamei si apoi la o vreme o fetita ca un inger si m/am tot minunat...(Nu pot uita asta, desi s/a petrecut mai demult.)Nu e oare un miracol pomul inflorit care mai apoi face roade bune si dulci...si mama face dulceata buna si mancam toata iarna la micul dejun? Nu e un miracol atunci cand ne adunam seara la rugaciune si nu ne incurcam cantand Cuvine/se cu adevarat si ai impresia ca Maicuta Sfanta iti zambeste din icoana? Si nu e o minune atunci cand te rogi pentru fratele tau bolnav si pe el nu/l mai doare capul de la operatie? O/hooo si cate minuni nu sunt si noi nu le vedem sau nu ne dam seama ca sunt MINUNI CONTEMPORANE! Poate o sa spuneti ca sunt doar un copil si nu stiu ce spun, dar eu vad in lucrurile acestea simple minunea, miracolul contemporan! |
|
|||
|
|||
![]()
Citeste o minune conteporana la sectiunea intamplari adevarate ,subiectul deschis de mine.Minuni se intampla la tot pasul.Trebuie sa avem credinta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum rezistati ispitelor societatii contemporane? | Elena78 | Generalitati | 47 | 26.09.2008 15:56:30 |
"MIRACOLE CATOLICE" - "SFANTUL" PADRE PIO | razvan_m | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 14.04.2008 22:54:32 |
|