![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Judecă, Doamnă pururea Fecioară Stăpână, pe cei ce mă necăjesc, ridică-te împotriva lor și păzește nevinovăția mea. 2. Sufletul meu se va veseli de tine și cu rugăciunile tale mă voi bucura. 3 . De milele tale sunt pline cerurile și întreg pământul. 4 . Întinse erau peste tot locul cursele iadului, dar tu, Stăpână , cu bunătatea ta, m-ai apărat în fața lor ! 5 . Slavă ție, ajutătoarea mea ! 6 . Toate oasele mele grăiesc : "Preasfântă Doamnă Stăpână Fecioară, cine după Dumnezeu, este asemenea ție ? ".
|
||||
|
||||
![]()
1 . Judecă-mă ,Doamnă Fecioară, și fă-mi dreptate în cearta mea, cu trupul, cu lumea înșelătoare și cu diavolul, cu șarpele cel viclean, cu aspida cea aducătoare de moarte, 2 . Ca să mă izbăvesc de acești trei înfricoșați și vicleni vrăjmași , cu ajutorul Tău ! 3 . Zdrobește, Stăpână , capetele lor trufașe, slăbește-le puterile și întărește-mă să le stau împotrivă ! 4 . Dreapta ta întru tărie, că ții cu ea pe Cel ce ține toate ! 5 . Să învie Domnul în mine , cu darul Său, pentru rugăciunile tale de Maică și se vor risipi vrăjmașii mei.
Slavă. . .Și acum. . .
|
||||
|
||||
![]()
1 . Pentru ce te lauzi cu răutatea ? O, șarpe viclean, aspidă din iad ? 2 . Pleacă-ți capul tău trufaș în fața Sfintei Fecioare binecuvântată, care este plină de darul blândeții. 3 . Cu puterea ei, te vei înămoli în adânc, ca și faraonul egiptean. 4 . Piciorul ei îți va zdrobi capul și stăpânirea ta. 5 . Dreptatea ei îți va risipi răutatea ta și sfințenia ei va preface toată otrava ta în nimic. 6 . Iar noi credincioșii, ne bucurăm de numele ei și cântăm toate faptele ei preaslăvite și măririle lui Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]()
1 . Zis-a vrăjmașul cel nebun intru inima sa : "Voi izgoni pe om din locuința Edenului, voi intra și voi fi duh mincinos în gura sarpelui și prin femeie voi izgoni pe bărbatul ei". 2 . Dar pe cât de departe este cerul de pământ, tot atât de departe sunt judecățile lui Dumnezeu de gândurile tale, lingusitorule ticălos ! 3 . Nu te îngâmfa de căderea femeii, căci Femeia iți va zdrobi capul. 4 . Cu viclenia ta, tu i-ai săpat o groapă pierzătoare, dar ai căzut în ea, cu toată oastea ta întunecată , în plasa smereniei sale.
|
||||
|
||||
![]()
1 . Cerurile spun șlava lui Dumnezeu dar spun și mărirea ta, pururea Fecioară Maria ; 2 . Cu zugrăvelile bunelor miresme ale harului tău , toate marginile pământului sunt înmiresmate ! 3 . Îndreptați-vă cătrea ea cu suspinele voastre, voi cei ce sunteți înviforați de toate fărădelegile. 4 . Voi cei păcătoși , alergați spre ajutorul Maicii Domnului și ea vă va duce la limanul cel liniștit al milostivirii lui Dumnezeu. 5 . Cu cântări de psalmi bateți la ușa îndurărilor ei și darul milostivirii ei se va pogorî ca ploaia peste voi. 6 . Slăviți-o , drepților în fața altarului lui Dumnezeu ! 7 . Lăudați-o, ceruri ale cerurilor și tot pământul să fericească numele ei !
|
||||
|
||||
![]()
1 . Către tine Doamnă, pururea Fecioară, voi striga și mă vei auzi, în glasul laudelor tale mă voi veseli. 2 . Miluiește-mă în ziua strâmtorii mele și cu lumina adevărului tău luminează-mă . 3 . Însuși Domnul te-a dat nouă spre mângâierea noastră și tu ești tăria noastră și lauda noastră întru Domnul. 4 . Voi scoate dar, și voi bea, apa darului tău din izvorul milostivirii și nu voi mai înseta în veac.
|
||||
|
||||
![]()
1 . Preasfântă Fecioară Doamnă, nu mânia Sa și cu dreptatea Judecății Sale să ne pedepsească pe noi Domnul pentru fărădelegile noastre. 2 . Tu, care ești atotmilostivă stătătoare înainte, mijlocește iertarea pentru noi, care nu avem răspuns în fața păcatelor noastre. 3 . Că tu ești nădejdea noastră, care nu ne rușinează și așteptarea cea nemincinoasă. 4 . Nu este pace în oasele noastre de la fața păcatelor noastre, 5 . Ci cu preabinecuvântatul Rod al pântecului tău, ne vom împăca cu Dumnezeu. 6 . Harul Lui și milele tale să fie de-a dreapta noastră.
|
||||
|
||||
![]()
1 . Dumnezeule, milostivește-te spre noi și ne binecuvântează, iar tu , preamilostivă Doamnă Fecioară, roagă- L pentru noi. 2 . Întoarce întristarea noastră cu multa grijă, într-o sfântă bucurie. 3 . Luminează, o , Stea de dimineață întunericul păcatulu ! 4 . Potolește setea inimii mele ibitoare de pace. 5 . Dreapta ta să mă ridice pe mine căzutul și apărarea ta să-mi sfințească sfârșitul meu cel creștinesc. 6 . Slavă ție , nădejdea mea, care nu mă dai de rușine niciodată ! 7 . Tu, Pramilostivă , Doamnă Fecioară, roagă-L pentru noi. 8 . Întoarce-mă și pe mine, nevrednicul, în Impărăția Iubitulu tău Fiu Preasfâtul nustru Mântuitos !Slaua . . Și acum . . .
|
||||
|
||||
![]()
1 . Preasfântă Născătoare de Dumnezeu și pururea Fecioară Marie, tu singură ești grabnică ajutătoare spre mântuirea mea. 2 . Ziua și noaptea te chem pe tine, caută spre necazul inimii mele și mângâie cu cercetarea ta cerească duhul cel deznădajduit, 3 . Că s-au înmulțit fărădelegile în sufletul meu și nu este pace în oasele mele din pricina păcatelor mele. 4 . Dar mă rog ție, Stăpână preaputernică, ajută-mi să stau impotriva voii mele celei rele și întărește inima mea în lupta cu poftele cele trupești.
Slavă. . . Și acum. . .
|
||||
|
||||
![]()
Cristi, multumesc pentru psalmii frumosi pe care i-ai postat
Doamne ajuta
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acoperamantul Maicii Domnului | dorinastoica14 | Diverse Sarbatori | 17 | 01.10.2013 21:43:55 |
NASTEREA MAICII DOMNULUI | georgeval | Diverse Sarbatori | 53 | 07.09.2013 22:56:58 |
Adormirea Maicii Domnului | dan73 | Generalitati | 3 | 05.07.2012 16:22:32 |
Braul Maicii Domnului | Marinela | Rugaciuni | 7 | 22.08.2011 09:39:14 |
Psaltirea Maicii Domnului | Daniela87 | Rugaciuni | 42 | 04.03.2010 12:51:39 |
|