Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.08.2009, 18:55:57
pusichet pusichet is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit disperata

buna seara
indraznesc sa va spun povestea mea pe scurt si as avea tare mult nevoie de sfaturi.
sint casatorita de 9 ani, si totul a fost frumos pina anul acesta in ianuarie cind sotul meu a spus ca nu se simte fericit.
poate va intrebati daca are pe altcineva , va spun sigur ca nu, l-am intrebat si pe el, si l-a intrebat si preotul.
nu ne-am certat niciodata, am cununat si botezat, am fost un exemplu pentru toti. iar vestea ca nu ne mai intelegem a socat pe toata lumea.
eu oricum sint in soc si nu-mi mai revin.
am stat de vorba cu sotul meu si am zis ca toate motivele care le spune el se pot rezolva prin comunicare.
dar, el zice ca ne amagim singuri si ca o sa ajungem iar in impas.
nu avem copii, desi ne dorim foarte mult, dar.... eu am probleme de sanatate in sensul ca am o afectiune care duce la infertilitate.
am fost la preot, sintem credinciosi, tin posturile, mergem la biserica, sotul meu chiar a fost in mai pe muntele Athos.

dar, ma simt tot timpul cu spaima, nu vorbeste cu mine deloc, zice ca nu are ce sa spuna.
cum sa procedez, ma rog permanent la Maicuta Domnului sa ma ajute si sa ne lumineze calea.

va rog , daca puteti dati-mi un sfat.
multumesc
doamne ajuta
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ajutati-ma sunt disperata patricia2006 Umanitare 7 02.09.2012 23:47:20
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul diannaalex Umanitare 5 23.06.2010 09:05:36