![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ma gandesc bine, pana si ingerii sunt ierarhizati pe categorii si clase.
|
|||
|
|||
![]()
Explica si windorin, mai sus. Abia dupa Parusie Imparatia Cerurilor va fi intemeiata in chip deplin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- Sfintii cei desavarsiti vor locui in Imparatia Cerurilor; - dreptii, cuviosii, martirii, proorocii vor locui in Rai; - necrestinii, ortodocsii care s-au mantuit la limita, crestinii de alte confesiuni care nu au avut contact cu ortodoxia si cei care s-au mantuit dupa legea firii vor locui Pamantul cel nou
|
|||
|
|||
![]()
Nu explica nimic
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca momentan nu avem trupul pe care il vom avea dupa inviere, asa cum era trupul lui Hristos de indata ce a inviat din morti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe ce te bazezi cind faci aceasta afirmatie?
|
|
||||
|
||||
![]()
In epistola intai catre Corinteni se spune: "Asa este si invierea mortilor: Se seamana trupul intru stricaciune, inviaza intru nestricaciune; Se seamana intru necinste, inviaza intru slava, se seamana intru slabiciune, inviaza intru putere; Se seamana rup firesc, inviaza trup duhovnicesc" (capitolul 15, versetele 42-44)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare caut Imparatia cerurilor? | AGabriela | Generalitati | 9 | 31.08.2012 17:04:27 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
|