![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Marcu 9, 1: Și le zicea lor: Adevărat grăiesc vouă că sunt unii, din cei ce stau aici, care nu vor gusta moartea, până ce nu vor vedea împărăția lui Dumnezeu, venind întru putere. Ioan 14, 23: Iisus a răspuns și i-a zis: Dacă Mă iubește cineva, va păzi cuvântul Meu, și Tatăl Meu îl va iubi, și vom veni la el și vom face locaș la el.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ma gandesc bine, pana si ingerii sunt ierarhizati pe categorii si clase.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- Sfintii cei desavarsiti vor locui in Imparatia Cerurilor; - dreptii, cuviosii, martirii, proorocii vor locui in Rai; - necrestinii, ortodocsii care s-au mantuit la limita, crestinii de alte confesiuni care nu au avut contact cu ortodoxia si cei care s-au mantuit dupa legea firii vor locui Pamantul cel nou
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare caut Imparatia cerurilor? | AGabriela | Generalitati | 9 | 31.08.2012 17:04:27 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
|