![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ca și Ludovic al XIV, Carol al II-lea a fost un om chinuit de neputințe și de păcate. Dar a fost un mare rege. Unul dintre cei mai mari monarhi pe care i-am avut, alături de Alexandru cel Bun, Mircea cel Bătrând, Ștefan cel Mare, Dimitrie Cantemir, Constantin Mavrocordat sau Carol I.
În vremea lui Carol al II-lea, România era o țară. Astăzi, de când e republică și, mai ales, de când e una democratică, este o rușine.
|
|||
|
|||
|
Nu vor mai exista altii ca ei! Imi pare rau ca nu pot sa spun si sa gandesc altfel.
|
|
|
||||
|
||||
|
Oare de ce au aparut diferente atat de mari intre conducatorii din trecut si cei actuali?
”Ființele raționale au fost înzestrate de Dumnezeu cu liberul arbitru, astfel încât nu suferă nici un fel de constrângeri în a se mișca după bunul lor plac în plan spiritual și în sfera moralității. Atât îngerii cât și oamenii înclină spre bine sau spre rău ca rezultat al unei dispoziții și decizii strict personale. Această libertate a lor este cel mai mare dar pe care l-au primit de la Dumnezeu.” |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și cum s-o scoți la capăt cu cineva dacă mai înainte nu ți-ai scos bârna?... Însă vouă vă plac ăia cu mii de bârne în ochi pentru că cine se aseamănă se adună... și așa e decând gLumea... și tocmai de aia a zis Dumnezeu ca să ne asemănăm și să ne adunăm cu Iisus. Nu vă place că e smerit cu inima și blând pe față și atunci nu e nimeni interesat să fie asemenea Lui... dar el niciodată n-a fost blând cu păcatul sau cu mândria sau cu cei văruiți și fățarnici și farisei care se lăudau că ei nu sunt ca acel vameș ridicol... știi dumneata care... ca Zaheu. Last edited by vsovivi; 20.02.2012 at 15:16:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu sunt adeptul fatalismului deznădejdii și nici al grijilor exagerate și deșarte ca să aleg mereu răul mai mic, bine întreținut de ei ca alegere bună. Răul mai mic e defapt răul mai mare! Căci dacă crezi că e mai bun răul mai mic decât răul mai mare înseamnă că ai și fost păcălit... minciunile lor au prins și au reușit să te convingă! Un singur țânțar satanofel te poate ucide duhovnicește și nu te mai scoate nici chinina chininelor din boală... doar Domnul te mai scapă... dacă te pocăiești și te umilești Lui căutând să te îndrepți, dacă îi ceri Lui, dacă strigi după El.
Last edited by vsovivi; 21.03.2012 at 12:45:50. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desi votul este un exercitiu civic, eu nu o sa merg la vot atata timp cat in fata mi se pun candidati ca Basescu, Geoana, Antonescu etc, toti fac parte ditr-o clica politica corupta, inradacinata in mentalitatea comunista + ca sunt falsi in rest, alti candidati nu prea vad sa aiba sanse dupa parerea mea intreg sistemul politic, intreaga clasa politica e bolnava si ar trebui schimbata din temelii, pana atunci, votul nostru nu e decat o formalitate prin care schimbam un corupt cu altul
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|
|||
|
|||
|
Trist,faptul ca pe acest forum,sunt unii dintre D-voastra care voteaza cu stanga...
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 19:31:25 |
| Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 25.02.2011 00:01:53 |
| Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 22:36:05 |
| Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 19:24:33 |
| Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 03.08.2009 00:22:27 |
|
|