![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca zbuciumul tau este perfect normal. Cu totii ne punem aceste intrebari. Asadar, mai intai fa liniste in inima ta, apoi roaga-te cum poti si o sa vezi, Dumnezeu va vedea chinul si zbuciumul tau si-ti va raspunde - fie prin evenimentele din viata ta, fie prin glasul tainic al inimii. Curaj! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu este ratiune cuvant iubire armonie este ..Totul! spui tu ca cele 10 porunci sunt codex de singura cale : mantuirea! dar ...ele reprezinta teoreme demonstrate de ..viata daruita ca un DAR ! ne o chinuim: rezultat ,suma pacatelor noastre! pacate ..ce pompos rituos si amenintator suna! de fapt sunt norme de conduita morala ,cele mai complete,pt ati face viata de aici fericita si desavarsita! gandeste te numai! recapituleaza le ...Isus nu ti a impus Legea cea Noua ca dicton de viata urmatoare cu drept sau fara drept asupra ei...El ti a dat continuitatea acestei vieti pe care ti o doreste frumoasa si fericita! iti da si instrumentele te ajuta si te indruma sa le alegi ,in fiecare secunda a vietii tale! Doar teama ,aproape fireasca ,din "neputinta" noastra fata de porunci,pe care repet:aplicate aici iti vor face viata frumoasa si linistita,ne face sa ne chinuim ..aici,si sa ne indepartam..de acolo!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta e menirea ta. Sau ar trebui sa fie. Asta e scopul omului pe Pamant. Sau ar trebui sa fie. Ma gandeam intr-o zi ce-ar fi sa ne nastem batrani! Si apoi sa intinerim pe zi ce trece. Iar la varsta de vreo 60 de ani sa aratam si sa ne simtim de vreo 25 de ani. Cata experienta de viata intr-un trup tanar, cate n-ai putea face atunci! Sau ce-ar fi sa "imbatranim" pana la vreo 30 de ani si apoi sa ramanem toata viata asa. Nu asa ar fi fost frumos? Dumnezeu, daca vroia sa ne ofere o viata nelimitata, fara moarte, nu asa ar fi procedat? Ba da. Dar nu asta e scopul pentru care ne-a creat Dumnezeu. E clar. Ne-a creat sa imbatranim, sa dam de boli si durere pe la 60 de ani si sa ne ridicam mainile spre El, cu durere, cu deznadejde, sa ne usureze suferintele, sa ne usureze de boli si necazuri. De ce? Pentru ca abia dupa viata asta in care acumulam virtuti urmeaza adevarata viata nelimitata, fara moarte, in care nu mai imbatranesti si ramai perpetuu tanar - Imparatia Lui Dumnezeu. Ba mai mult, ne-a dat si ajutoare: Hristos si Biserica, Maica Domnului si Sfintii. Restul depinde de noi...
Doamne ajuta! Last edited by caminaris; 10.11.2009 at 21:33:47. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi se intampla deja putin prea des | cred_cu_adevarat | Generalitati | 8 | 04.11.2011 14:14:56 |
2012 - Si daca totusi... | OmuBun | Teologie si Stiinta | 75 | 09.08.2010 16:29:15 |
deja vu... | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 21.04.2010 14:40:24 |
Despre deja-vu | Adelinne | Generalitati | 13 | 10.05.2009 16:01:06 |
|