![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci faptul ca Domnul spune ca nimeni si nimic nu ne va putea lua din mana Lui nu e suficient pentru multi dintre noi. Niste cifre sau dispozitive sunt capabile sa ne tina departe de Dumnezeu? Sub nici o forma. Si ce daca un om ar ajunge prin absurd sa fie controlat de cineva, credeti ca Dumnezeu va judeca pe unul in acest stadiu sau va lua in considerare timpul cand omul avea propria judecata. Sa nu ne inselam in privinta aceasta. In ceea ce priveste semnul de pe mana sau de pe frunte din Apocalipsa, daca luam literal si nu intelegem de fapt ce se spune de fapt aici ajungem la ridicolul de a crede ca vom trai intr-o lume in care unii vor umla breji cu cine stie se semne in frunte sau unii cu cine stie ce podoabe pe mana. Este evident o exprimare simbolica asa cum este intreaga carte a Apocalipsei, o carte nu a groazei cum arata unii ci o carte a sperantei, o marturie a insusi Domnului nostru. Semnul pe frunte are de a face cu gandirea omului, aluzie la minte, la creierul omului care va refuza Cuvantul lui Dumnezeu pentru cuvantul oamenilor, vor refuza sa-l creada pe Dumnezeu si se vor increde in minti de oameni, mai departe sunt cei cu semnul pe mana, acestia sunt cei care nu numai ca nu mai cred in Dumnezeu, dar trec si la fapte, inclusiv la persecutie, asadar semnul pe mana reprezinta faptele rele ale mainilor lor. Dumnezeu sa ne ajute sa nu fim in niciuna din aceste categorii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca scrie clar in Biblie sa nu primim semnul fiarei pe frunte sau pe mana, si noi totusi in primim, atunci noi suntem cei care ne smulgem din mana lui Dumnezeu. Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt deacord cu voi doar pe jumatate referitor la actele care au cip. Actele care contin cip nu ne pot controla fizic sau psihic. Eu am card bancar cu cip (asta e altceva). Nu cred ca un act cu cip imi va afecta personalitatea sau integralitatea. Partea, totusi, alarmanta este ca, acesta este doar primul pas pana la inceperea unei campanii de implanturi de cipuri.
O alta problema pe care nu o puncteaza nimeni este cate state din lume au acte de identitate cu cipuri, cate state au tehnologia de citire a acestori cipuri? Din cate stiu, foarte putine. Mai stiu, ca noi vrem sa implementam aceste acte, dar aparate care sa citeasca actele biometrice nu avem. Deci, treaba asta are iz de afacere. Si,sincer, nu e singura "afacere" implementata la noi, iar restul lumii inca se mai "gandeste". Dumnezeu sa-i ierte pe oamenii pusi la conducerea tarii, ca nu stiu ce fac. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
minimalizezi simbolostica elementelor apocaliptice. ce e asa greu de inteles ca cipul va fi pus pe mana si cu ajutorul unui aprat special se va face citirea omului.in america deja se practica.anumite institutii, precum si anumite cluburi selecte conditioneaza accesul clientilor in functie de cip(daca il ai lucrezi, intri, daca nu=NU) Dumnezeu ne poarta de grija, cu conditia ca noi sa il lasam. f frumos a raspuns cineva mai inainte. Dumnzeu nu obliga, nu forteaza. daca tu sti ca cipul e rau, caci ti s-a spus si totusi ti-l pui nu mai poti avea scuza ca nu ai stiut, ci de bunavoie si cu bunastiinta te-ai petcetluit cu semnul fiarei. de aici urmeaza lepadarea:nu puteti sluji la doi domni, si lui Dumenzeu si lui mamona. asa spune scriptura, asa spune Hristos. deci lucurruile sunt logice si simple, ne e nimic complicat in algoritmul asta(la nivel teoretic ca atunci cand va trebui sa demonstam partea practica o sa vedem cati mai suntem asa viteji) dar in acelasi timp avem incredintarea ca daca vom urma drumul lui Hristos, El nu ne paraseste:"iata, Eu sunt cu voi pana la sf veacurilor"
|
|||
|
|||
![]()
O mare porcarie
![]() Ca si blogul in cauza de altfel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Asta da, sigur ca se poate. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pasaportul asta cu cip costa mai mult de 100$ taxa de eliberare...
(270 ron e numai pasaportul plus vreo 50 ron taxa de eliberare...). Ala vechi din cauza ca era numai vreo 10-20 ron plus vreo 50 ron taxa de eliberare nu era bun. Cine merge in UE nu are rost sa isi faca sa dea bani aiurea ca poate sa mearga numai cu cartea de identitate. Last edited by mihailt; 11.02.2010 at 17:37:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai pune-te si cauta, cumpara-ti un microscop si analizeaza-l, sa nu care cumva sa-ti pierzi mantuirea. Vezi si telefonul din buzunar, desfa-l in bucatele, ia o lupa si vezi daca nu scrie "666" pe vreun cip, fa-i un memory dump total sa vezi daca nu exista ascunsa pe undeva fatidica combinatie. Am auzit ca urmeaza sa se faca la greci un cip anti-666 care sa fie obligatoriu introdus in toata aparatura electronica si sa monitorizeze toate datele pentru "666", in cazul in care apare combinatia aparatul sa ia imediat foc. Cipul binenteles urmeaza a fi sfintit imediat ce iese de pe linia de productie si inainte de a fi introdus in aparate. Cred ca trebuie sa-l importam si noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum s-ar mai cheltui banul public? Lasand realitatea asta la o parte, ideea in principiu e buna daca ar fi corect implementata. Dar dupa ce se vor cheltui cateva zeci de miliarde de $$ la nivel global (international) pentru implementarea standardului actual va deveni in sfarsit evident ca problemele semnalate inca de acum cativa ani sunt suficient de serioase pentru a fi schimbat. Radical desigur, adica toate pasapoartele, toate cititoarele, etc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi despre infailibilitatea papala | leloup | Biserica Romano-Catolica | 397 | 06.02.2009 19:37:50 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
De ce trebuie sa bagam cipuri in animale? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 05.02.2009 11:22:29 |
Comisia de Etica Ptr. Stiinta/Tehnologie a U.E. impotriva Implantului cu Cipuri | razvan_m | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 31.01.2009 19:15:45 |
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... | alecsandru | Generalitati | 4 | 15.05.2007 09:16:13 |
|