![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
What about your god? ![]() P.S. Ai nevoie de o credinta uriasa pentru a-ti imagina ca o bacterie ametita va dovedi inexistenta lui Dumnezeu... |
|
|||
|
|||
![]()
defapt asta dovedeste existenta FORTEI!May the FORCE be with you!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2) cel ce face afirmatia trebuie sa o sustina, asa ca asteptam dovezi ca D-zeul tau e in "heaven". Dovezi nu inseamna "lasa ca o sa vedeti pe lumea cealalta"! 3) experimentul dovedeste ca din ne-viu se poate crea viu fara vreo interventie supranaturala. Asta falsifica unul din argumentele creationiste si vine sa sustina inca o data evolutionismul. 4) Noi nu avem zei, ne descurcam foarte bine si fara. 5) Nu e nevoie de nicio credinta sa iti dai seama ca ideea de D-zeu nascuta intr-o perioada primitiva a evolutiei umane devine din ce in ce mai inutila pentru a explica ceva pe lumea asta. Doar in sensul asta bacteria respectiva demonstreaza ca D-zeu nu exista. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca sunt simple alegeri ale fiecarui om. Citat:
Eu as zice sa nu iti faci iluzii. Chiar daca toate „golurile” ar fi explicate stiintific aceasta nu va dovedi inexistenta lui Dumnezeu. Ba pe mine m-ar face sa-l laud mai mult pentru cat de inteligent a creeat aceasta lume. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este - NU poti dovedi inexistenta lui Dumnezeu. Este logic ceea ce spui.
Citat:
Stiu asta, succes, sa fiti iubiti. Intr-o buna zi il veti intalni pe Dumnezeu. Citat:
Sa fii ateu, da, ai nevoie de o uriasa doza de credinta. Ideea de Dumnezeu devine inutila pentru a explica ceva??? Pai cum vine asta? Chiar daca tot ce exista ar avea o explicatie stiintifica, este stiinta lui Dumnezeu! Sincer, afirmatia „bacteria demonstreaza ca Dumnezeu nu exista” e trasa rau de par. In orice sens ai lua-o, demonstratia inexistentei lui Dumnezeu este o imposibilitate logica. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce ti se pare atat de ilogic?
|
|
|||
|
|||
![]()
Afirmatia cu pricina mi se pare ilogica.
De fapt orice ai pune in locul bacteriei tot ilogica ramane afirmatia. Pentru ca simpla propozitie „Dumnezeu nu exista” este ilogica. Dupa cum spunea psalmistul : Nebunul zice în inima lui: ,,Nu este Dumnezeu! Psalm 53:1 (trad. Cornilescu) Afirmatia „Dumnezeu nu exista” implica cunoasterea a tot ce exista. Aceasta cunoastere nu ii este posibila omului. Deci afirmatia este ilogica. |
|
||||
|
||||
![]()
Intrebare : cine a bagat naravasu' de adn-sh in bascteria ametita acu' multi ani ?..Avand in vedere ca doctoru' stiinta nu prea esicsta pe atunci ? Da pe adn-u', cine la'nchegat acu' muuult timp ago, si mai ales how ?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
Viata mea | Daiana | Morala Crestina | 6 | 29.10.2011 11:04:57 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Laborator | thefaith | Nunta | 20 | 10.07.2009 00:32:16 |
cum e viata....... | simi | Generalitati | 7 | 08.07.2008 21:34:17 |
|