![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am epuizat toate cartile duhovnicesti, am sa incerc una de pe net. Nu sunt prea inclinat pentru ca am incercat sa vorbesc cu parintele Lacatusu si nu m-a ajutat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cartile duhovnicesti??!!Ceea ce cauti tu tine de ocultism si este considerat erezie de catre crestini.Dar presupun ca vei persista in curiozitatea ta...Asa fac multi.
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca vrei sa vezi lumile spirituale doar asa pentru distractie sau ca sa crezi in DUMNEZEU ?
Iti recomand cartile scrise de Rudolf Steiner daca vrei sa faci exercitii pentru ca sa vezi lumile spirituale fara sa ai probleme . |
|
|||
|
|||
![]()
Eu vad doua metode sa obtinem ce dorim:
-sa ne rugam. Dar Dumnezeu nu da rugaciunea acesta contemplativa tuturor -alte mijloace cum sunt proiectia astrala. Trebuie evitate sunt metode eretice. -mijloace stiintifice. Par a fi potrivite de ales, pt ca depinde doar de noi sa le aplicam, si nu facem pacate. 1. Sincronizarea undelor cerebrale 2. Stimularea magnetica a creierului 3. Stimularea electrica a creierului Gavril, de ce ma intrebi de credinta, sunt crestin-ortodox. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Copii, nu va jucati cu lucruri periculoase.
Intr-un timp a activat pe forum o tipa care mi-a povestit ca inainte de a deveni ortodoxa, a trait cateva experimente yoghine. Mi-a detaliat unul din ele, ceva horror-in-realitate, in genul cartilor lui Stephen King... Concluzia a fost ca sunt extrem de daunatoare si ca nu recomanda numanui sa le incerce. Deci aveti grija, ca focul arde.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca cauti sa vezi lumile spirituale si nu ai rabdare ca sa ti se dea de sus sa vezi atunci fa exercitiile din cartile lui Rudolf Steiner . Dar eu iti spun sa astepti pentru ca daca ai sa intri in lumea spirituala si nu ai sa fii pregatit ai sa ai fel de fel de vedenii si te pot duce in eroare. Citeste biblia si roagate . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va e frica de moarte? | Codreanu | Moaste | 168 | 05.06.2014 14:28:55 |
Cugetarea la moarte | florin.oltean75 | Generalitati | 26 | 15.12.2011 00:52:58 |
Gandul la moarte | VLAHOPOL | Intrebari utilizatori | 0 | 21.02.2011 16:02:19 |
moarte | cyv53cop | Moaste | 12 | 17.02.2008 16:40:45 |
GIULGIU DE MOARTE | saccsiv | Generalitati | 0 | 09.01.2008 18:45:09 |
|