![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by ionut stefan; 20.08.2010 at 14:49:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce intelegi tu fiule prin „Protestant”? Ortodox pe rit vechi, ortodox pe rit nou sau catolic? Last edited by penticostalulmantuibil; 20.08.2010 at 15:20:03. |
|
||||
|
||||
![]()
pai prin protestant inteleg ca protestezi impotriva bisericii ortodoxe,adica protestezi impotriva Domnului Iisus Hristos asa ca asta inseamna,cele doua Biserici ortodox si cel catolic nu protesteaza,iar cei neo sunt cu noi proteste impotriva bisericii adica impotriva Domnului Iisus Hristos,dar nu pot sa spun si in privinta catolicilor ca si ei au greseli.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 20.08.2010 at 15:02:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Vezi, de asta te apreciez eu. Pentru ca esti un tip cu imaginatie.
Chiar daca nu stii ceva, inventezi. Felicitari :)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]()
Stii doar ca nu ma supar repede, Andrei.
Binecuvantari si spor la scris... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
am o carte cu Vietile Sfintilor Apostoli si pot sa demonstrez cu ceea ce au facut in Bilbie,iti recomand sa iei este de la editura Sophia
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]()
da exista rubrica religia utilizatorului dar am spus-o mai sus voi nu sunteti o religie ce este asa greu de inteles. stiu ca voi credeti ca exista religia protestanta dar va amagiti, secta protestanta este cuvantul potrivit
|
|
||||
|
||||
![]()
mai bine zis in Sfanta Treime si cu Maica Domnului,prietene ca doar asa am putut sa ramanem in picioare si cu Sfinti Apostoli si Sfintii Parinti si tot ce ne inconjoara Biserici cu moaste si cu cele 7 Sfinte Taine,asta este o ortodoxie si o linie dreapta fara urcus,o Biserica vie in Hristos,iar portile iadului no pot birui.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 20.08.2010 at 22:27:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar e bine ca ai inteles ca forumul este deschis si pentru aceasta categorie: secta protestanta. Binecuvantari... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|