![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
,,Fantana'' spunea ca probabil isi va face pasaport cu cip.
Calea cea larga e mai comoda. Din acest motiv, unii o considera obiectiva, la fel cum judecatorii mitarnici gasesc dreptatea acolo unde punga este mai mare. No coment. Respect optiunea fiecaruia! Sa-mi fie respectata si optiunea mea. Sa nu mi se impuna in numele lui ,,fantana'' sa iau si eu documente electronice. Iar ,,fantana" si cei care-l sustin e clar ca vor sa-i sfideze pe cei care marturisesc adevarul despre documentele cu microcip, altminteri il luau pur si simplu si nu-si mai motivau optiunea. Celor care sustin ca actele electronice trebuie luate le spun: Cu 666 inainte! Celorlalti: Cu Dumnezeu inainte! |
|
|||
|
|||
![]()
fantana probabil si-a zis pentru ca vine din adanc ... si in apocalipsa este vorba despre o fanatana de unde va iesi satan ...
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=andreicozia;123458]
Citat:
Una e sa platesti impozit si alta e sa-ti pierzi sufletul din ascultare fata de cezar. Eu nu spun sa ne sustragem de la plata impozitului, ci doar sa ne aparam credinta ortodoxa in forma in care ne-a fost lasata, ferind-o de interpretari dupa ureche si protejandu-ne de influentele malefice inventate de masoni. Nu se poate sa tii doua picioare intr-un pantof si nici sa slujesti la doi domni in acelasi timp. Domnul cipului este satana, asta e. Iar crestinul de aceea a fost botezat ca sa poarte NUME nu un NUMAR al carui semn este 666. Daca ai mai multa incredere in mai-marii nostri decat in Apocalipsa, capitolele 13, 14 si 15, atunci ai facut o alegere cu care nu sunt de acord. Dar e alegerea ta... |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=antoniap;124053]
Citat:
Statistic vorbind oamenii servesc deja nu numai la un stapin ci vor lucra la 3,4 stapini in acelasi timp. Eu unul am avut perioade cind schimbam hainele de trei ori pe zi deoarece slujeam le 4 stapini deodata, eram incaltat nu cu doua ci cu patru ghete deodata. Nu mai tin minte care in ei era a lui Satan... Perioada unei singure cariere pentru toata viata s-a dus, draga mea... iar perspectivele unui cistig decent intr-un singur job ..la fel... pe apa simbetei Ce este 666???...un numar ...ca oricare altul creat de ...OAMENI Am mai spus mai inainte... Cu ce te imputineaza pe tine sufleteste faptul ca este scris 666 peste tot in jur , pe codurile de bare? Mai bine incercam sa ridicam ochii din aceste superstitii si sa ne uitam la oameni, nu la cifre... Uite un exemplu...incearca sa explici tu unui ateu viata uhovniceasca...prin cifre si prin sperietori din Apocalipsa... si ai sa vezi ca fuge mincind pamintul si nu numai... o sa se tina departe de ortodoxie la modul obsesiv! Tu crezi ca preotii omit din greseala sa promoveze Apocalipsa? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, cu siguranta preotii nu omit din greseala explicatiile realitatilor pe care le traverseaza Ortodoxia. Le e frica de asa-zisii ,,credinciosi'' care pazesc bisericile de o perioada de timp. Stiu bine ce spun. Le e frica sa nu-si piarda parohia. Iar care sunt masoni au si alte motive...
Din pacate, masoneria fiind o organizatie secreta si extrem de perfida, coordoneaza toate aspectele vietii sociala in aceeasi directie pentru a-si atinge telul final: controlul total asupra fiintei umane. Mai radem si mai glumim in legatura cu domnii si cu pantofii. Dar ce te faci cand, dupa ce accepti microcipul, te reclama cineva ca uneltesti impotriva unui mare mason? Pai, uite-asa, ca sa te cumintesti, desi poate tu n-ai fost vinovat, respectivul iti blocheaza cipul si ramai cu buzele umflate. Nu uita ca acolo ai: banii, carnetul de conducere, asigurarea de sanatate si bineinteles CNP si datele personale, eventual si vreun dosarel care n-ai habar ce contine. Pai, tu si altii ca tine care sunteti de acord acum cu aceste tehnici ,,moderne'' veti de plans. Te plimbi pe jos in spatiu restrans, flamand si fara medicamente ca orice detinut, ca orice sclav. Crestini care le vor refuza vor fi prigoniti si poate vor fi considerati niste dusmani. Pot fi chiar martirizati, dar macar nu-si vor pierde si sufletul. Iar cei care accepta microcipul isi pierd si libertatea si sufletul. Asta e. Realitatea e dura si trebuie s-o infruntam duhovniceste. Cu Dumnezeu inainte! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
judeci preoți, credincioși. Terfelești și judeci fără pic de bun simț și rușine ! Te dai drept etalon al credintei ? Ești continuu, in hulă și slavă deșartă si asta acum in Marele și Sfântul Post. Adio smerenie, adio iubire !
|
|||
|
|||
![]()
va dau io un exemplu de vitejie impotriva ereticilor cotropitori : cele 49 de razboaie ale sfantului Stefan ce mare ... si altele la fel ... acestea sunt mult mai violente decat niste biete mitinguri pasnice
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca urmare, sa ne tinem departe de actiunile de care ne-ar putea fi rusine mai tirziu si care ne-ar putea crea un "dosarel" acolo sus la Dumnezeu si nu o sa ne pese ce scrie la cip. Si ce daca stie cineva de ce boli am suferit in copilarie sau ce numar port la pantofi sau citi bani am in cont ..chiar si miliarde atita timp cit le-am facut muncind cinstit in fata lui Dumnezeu...astea oricum sunt informatii pe care orice comunitate de buni crestini le impartasesc fara teama unii altora |
|
|||
|
|||
![]()
recomandare : recititi cartile de istorie si mai uitati-va la un film cu viata sfantului Stefan cel mare , sau cu Mihai viteazul ...
|
|
|||
|
|||
![]()
nu faptul ca ai sa fii nedreptatit prin cipuri este rau , andreicozia ... ci faptul ca prin cipuri te poate face sa pacatuiesti in mod fortat ... si prin asta capeti dosarel la Dumnezeu nu la masoni ...
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|