Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2010, 16:40:41
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ai optat pe nerasuflate pentru o economie de piata care SE MENTINE in viata NUMAI datorita imprumuturilor pe care le faci din bani pe care nu-i ai si din frenezia cumparaturilor.

Daca devi cumpatat si chivernisesti asa cum propune Anca..ajungi in cel mai scurt timp tara falimentara. De aceea directivele cer populatiei sa fie datori vinduti la banci, sa cumpare, cumpere, cumpere pe credit, altfel nu mai pupa nimeni pensie si salarii.
Eu nu am optat pentru nimic,pentru ca nu am avut voie...am ramas cu 800 lei si muncesc in 3 schimburi,la fel ca pana acum.Zambesc si glumesc cu bolnavii la fel ca pana acum...Bunica mea care ma sustine mereu cand simt ca o sa clachez mi-a spus asa "Cand a fost foametea din '42 toti care credeau in Dumnezeu si isi puneau in El toata nadejdea n-au suferit de foame.Nu stiu cum dar noi n-am simtit ca e foamete..."Mare lucru pentru ca bunica mea a fost saraca.Dumnezeu sa ne ajute ca vremuri grele ne asteapta...
Vechi 25.08.2010, 16:44:16
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Mai mult credinciosule, si bravo tie, imagineaza-ti ca ceea ce imi spui mie cu o asa seninatate le spui celor care de ani de zile au tot pus genunchiul la tarina iar apele continua sa le ia casele si moartea copiii. Astea oare ce fel de dovezi sunt?
Sau Dumnezeu stie ca acei nemerniciti de viituri trebuie sa traiasca in cutii de carton pe marginea soselei si sa cerseasca de la filozofi care trec pe linga ei si cu nonsalanta si fete grave, asa incruntati, le spun ca nenorocirile prin care trec regulat, desi sunt binecredinciosi este necesara. ...dupa care terminind discursul important pe care il au de facut invirt cheile pe deget se suie in masini si pleaca la plimbare.
Tu nu ai gandire crestina. Oare nu pentru pacatele noastre le primim pe toate astea? Chiar nu ai cunostinte de religie deloc,nu stii cum procedeaza Dumnezeu,nu i-ai citit pe sfintii parinti etc.?

Si chiar,cati ani ai? Mai mult de 17-18 nu ti-as da.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 16:45:11
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
Bun, si la sotia si copiii care trag de tine sa le dai de mincare si sa-i intretii ce le dai ...un genunchi?
Inteleg ca stai prost cu crestinismul ! Te rogi si te ajuta Dumnezeu . Inca nu s-a pomenit ca Dumnezeu sa nu aibe grija de ai lui !

Pe mine m-a ajutat: m-am rugat sa-mi termin studiile, m-a ajutat; m-am rugat sa vad lumea, m-a ajutat; m-am rugat pt loc de munca, m-a ajutat; m-am rugat pentru altii, m-a auzit ! Dupa cum vezi n-a fost vorba sa primesc in loc de ce am dorit madularul invocat de tine !

Cand n-am putu sa ma rog eu m-am dus la mari duhovnici si m-au ajutat ei, dar Dumnezeu nu m-a lasat..

Last edited by IonelS; 25.08.2010 at 16:48:52.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 16:49:25
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
Mai mult credinciosule, si bravo tie, imagineaza-ti ca ceea ce imi spui mie cu o asa seninatate le spui celor care de ani de zile au tot pus genunchiul la tarina iar apele continua sa le ia casele si moartea copiii. Astea oare ce fel de dovezi sunt?
Sau Dumnezeu stie ca acei nemerniciti de viituri trebuie sa traiasca in cutii de carton pe marginea soselei si sa cerseasca de la filozofi care trec pe linga ei si cu nonsalanta si fete grave, asa incruntati, le spun ca nenorocirile prin care trec regulat, desi sunt binecredinciosi este necesara. ...dupa care terminind discursul important pe care il au de facut invirt cheile pe deget se suie in masini si pleaca la plimbare.
Apele ies din matcă pentru că în timp ce mama și nepoțelul se roagă, tăticul și feciorul lui sunt la cârcârciumă. Și dacă le este mereu sete, ele ies din matca lor și vin ca să-i sature...

Dar nu nenorociții ăia au băut ci ăia de la orașe, și uite așa suferă unii pentru alții, că dacă ăia de la sate nu mai au pământ și case, ăia de la orașe o să mănânce porodici și usturoi și scârtaveți și gogoșari din ăia fără gust, din ăia turcești sau rusești sau franțujești sau italienești... adică din ăia corciții între catolici și musulmani și comuniști...

Deci e obligator ca să nu ridice genunchiul din pământ, că altfel la toți ne vine sfârșitul că nu se știe care e mai păcătos, dar în genere nu moare păcătosul ci mereu nevinovatul... că doar știe Dumnezeu pe cine să ia la El primadată... păcătoșilor le dă timp să se pocăiască și să se teamă... dar dacă nu vor nu am ce să le mai fac...

și le pun iar o melodie. Iar și iar... și poate că până la urmă tot or pricepe... ceva, din sărăcia mea... că doar v-am zis că sunt sărac și necinstit. Acuma nu ca să mă laud cu asta.

Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 16:52:06.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 16:52:58
arriel arriel is offline
Senior Member

Talking

buna melodie vsovivi
Vechi 25.08.2010, 16:57:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de arriel Vezi mesajul
buna melodie vsovivi
La care te referi, la asta? Sau la asta..? Sau poate asta.

Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 17:07:47.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 17:00:36
arriel arriel is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Tu nu ai gandire crestina. Oare nu pentru pacatele noastre le primim pe toate astea? Chiar nu ai cunostinte de religie deloc,nu stii cum procedeaza Dumnezeu,nu i-ai citit pe sfintii parinti etc.?

Si chiar,cati ani ai? Mai mult de 17-18 nu ti-as da.
Raoul,eu nu cred ca "Dumnezeu procedeaza" ,Dumnezeu nu e vinovat pentru nenorocirile din jurul nostru.Exista niste legi ,daca le respecti e o.k.,daca nu ,trebuie sa accepti consecintele.Nu Dumnezeu ne "bate" noi ne batem singuri din pacate...
Vechi 25.08.2010, 17:03:29
arriel arriel is offline
Senior Member

Talking

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
La care te referi, la asta? Sau la asta..?
la cea cu broscutele celelalte nu mai sunt pentru mine [am expirat]
Vechi 25.08.2010, 17:13:48
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de arriel Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
La care te referi, la asta? Sau la asta..? Sau poate asta.
la cea cu broscutele celelalte nu mai sunt pentru mine [am expirat]
Deci cîntecul broaștelor cu ochii roșii ți-a plăcut. Atunci bine.
Reply With Quote
Vechi 25.08.2010, 17:36:07
cristian67
Guest

Implicit Cine are minte sa ia aminte

Citat:
În prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
vorba multa, saracia omului.
vorba multa si desarta e saracia omului stimata doamna sau domnisoara,nicidecum expunerea adevarului
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sarac vs Bogat AndruscaCIM Generalitati 46 09.01.2013 16:59:38
Ce sunt visele? ggmarius Generalitati 2 02.07.2011 12:33:28
Razbunarea celui sarac elisabeta cretu Intrebari utilizatori 5 24.05.2010 18:49:09