![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si chiar,cati ani ai? Mai mult de 17-18 nu ti-as da. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe mine m-a ajutat: m-am rugat sa-mi termin studiile, m-a ajutat; m-am rugat sa vad lumea, m-a ajutat; m-am rugat pt loc de munca, m-a ajutat; m-am rugat pentru altii, m-a auzit ! Dupa cum vezi n-a fost vorba sa primesc in loc de ce am dorit madularul invocat de tine ! Cand n-am putu sa ma rog eu m-am dus la mari duhovnici si m-au ajutat ei, dar Dumnezeu nu m-a lasat.. Last edited by IonelS; 25.08.2010 at 16:48:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu nenorociții ăia au băut ci ăia de la orașe, și uite așa suferă unii pentru alții, că dacă ăia de la sate nu mai au pământ și case, ăia de la orașe o să mănânce porodici și usturoi și scârtaveți și gogoșari din ăia fără gust, din ăia turcești sau rusești sau franțujești sau italienești... adică din ăia corciții între catolici și musulmani și comuniști... Deci e obligator ca să nu ridice genunchiul din pământ, că altfel la toți ne vine sfârșitul că nu se știe care e mai păcătos, dar în genere nu moare păcătosul ci mereu nevinovatul... că doar știe Dumnezeu pe cine să ia la El primadată... păcătoșilor le dă timp să se pocăiască și să se teamă... dar dacă nu vor nu am ce să le mai fac... și le pun iar o melodie. Iar și iar... și poate că până la urmă tot or pricepe... ceva, din sărăcia mea... că doar v-am zis că sunt sărac și necinstit. Acuma nu ca să mă laud cu asta. Last edited by vsovivi; 25.08.2010 at 16:52:06. |
|
|||
|
|||
![]()
buna melodie vsovivi
|
|||
|
|||
![]()
Raoul,eu nu cred ca "Dumnezeu procedeaza" ,Dumnezeu nu e vinovat pentru nenorocirile din jurul nostru.Exista niste legi ,daca le respecti e o.k.,daca nu ,trebuie sa accepti consecintele.Nu Dumnezeu ne "bate" noi ne batem singuri din pacate...
|
|||
|
|||
![]()
la cea cu broscutele celelalte nu mai sunt pentru mine [am expirat]
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
vorba multa si desarta e saracia omului stimata doamna sau domnisoara,nicidecum expunerea adevarului
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|