![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Biblia spune clar ca la sfarsit va veni necredinta si invatatorii falsi. Bisericile protestante arunca insa cu namol in toata istoria bisericii crestine si se lauda ca acum oamenii deabia dupa 2000 de ani se intorc la Dumnezeu. Si vor venii credinte care se vor lepada chiar de Domnul. Iar crestinii vor fi doar la suprafata!
Datele recesamantului. Stai ca am vazut pe you tube ceva. Acolo se spunea ca in judetul Botosani sau Succeava 50 de mii sunt penticostali. Probabil ca sunt inca 50 de mii adventii, baptistii si numai stiu eu ce alte culte. Deci 1 din 10 e protestant?!? Ce sa vedem osutafaraunu? Ca ati crescut? Pai cresteti caci diavolul urla ca sa vada pe cine mai inghite ai uitat? Sa citesti biblia si sa nu vezi ca invatatorii falsi vor veni la sfarsit si ca numarul de crestini autentici va scadea inainte de a doua venire imi pare chiar de neanteles. Bisericle protestante s-au golit si atunci a aparut reforma protestanta prin bisericile neoprotestante ca sa mai salveze ce se putea salva. Apoi a venit curentul ateism. Biserica primeste lovitura dupa lovitura dar cine v-a rabda pana la final va reusi. Iisus se intreaba. Voi mai gasi credinta pe pamant? Da cum sa nu! Nu stiu daca ortodocsi dar iehovisti si penticostali o gramada, adventisti mai putini iar baptisti aproximativ la fel ca adventistii. Ce intrebare stupida?!? as zice daca as fi protestant. Toate sectele astea se aseamana pana la urma cu musca la arat de A Donici. In afara ca vor sa culeaga niste lucruri nemeritate mai si ataca pe aceia care au arat. Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 15:40:32. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar vezi tu? Pe mine nu poate decât să mă bucure: se împlinesc profețiile din Apocalipsă, rezultând că Apocalipsa se apropie.
|
|||
|
|||
![]()
Exact ce am spus si eu. Si stati sa vedeti ce amagiri o sa vina in biserica. Deoarece biblia spune ca din Templul lui Dumnezeu va iesi cel rau.Din fericire o sa vina si la ei amagiri si aceste biserici se vor desfinta .
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt 2-3 minuscule grupulete cu vreo 10 membrii, dar astia se cunosc mai demult. Oricum, nu fac parte din BO, toti din BO au aceeasi credinta (ma refer in general, nu la ce mai crede cineva care merge o data pe an la biserica).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte sugestive cuvintele Domnului (le postez în versiunea Cornilescu, că acum descopăr o nouă gălușcă confesională în versiunea Sinodală): "Intrați pe poarta cea strîmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, și mulți sînt ceice intră pe ea. Dar strîmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viață, și puțini sînt ceice o află." (Matei 7,13-14 - versiunea Cornilescu) Sugestive, pentru că pe calea cea largă a majorității te poți pomeni intrat din oficiu (cu aportul nașului), pe când calea cea îngustă a celor puțini presupune o aflare și o căutare prealabilă, o relație personală cu Mântuitorul - ca să mai revenim și la subiectul nostru... |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
In al doilea rand am spus ca Dumnezeu calauzeste pe cei ce sunt crestini, iar calauzirea se face la nivel rational, te ajuta sa intelegi ceea ce spune Sf Scriptura. Citat:
Papagaliceste repetati dvs ca pana acum veniti numai cu replici invechite. Aceleasi replici " expert al Sf Scripturi", alte argumente nu aveti. De cand sunteti un etalon in a evalua cunostintele fiecaruia din ceea ce priveste Biblia? Aduceti-mi un argument ca un om nu poate cerceta Sf Scriptura. Ati venit cu versetul din 2 Petru care era rupt din context , fapt ce denota cat de bine "cunoasteti" Scriptura. Citat:
Citat:
Citat:
"Și aceștia erau mai buni la suflet decât cei din Tesalonic; ei au primit cuvântul cu toată osârdia, în toate zilele, cercetând Scripturile, dacă ele sunt așa." Pavel le-a prezentat mesajul(cuvantul) iar ei cercetau Scripturile(VT) sa vada daca ceea ce a fost prezentat era intocmai. 2)Era verificat mesajul lui Pavel. Daca cititi capitolul 17 din Faptele Apostolilor veti vedea cam ce le-a propovaduit Pavel. Citat:
Citat:
Nu sunteti dvs in masura sa ii judecati pe ei. Oamenii aceia mor pentru ca nu vor sa renunte la Hristos si dvs ii numiti eretici...No comment. Citat:
Citat:
Citat:
Insa textul biblic la a doua venire face referire. |
|
|||
|
|||
![]()
E adevarat ca poarta e ingusta dar aici osutafaraunu gresesti din nou in mai multe feluri.
1 Primii crestini erau majoritari fata de cei care erau rupti de biserica deoarece stim ca erezi au fost inca din primul secol. Inseamna ca ei reprezentau poarta cea larga?!? 2 Crestinii ortodocsi nu sunt deja mantuiti si fata de populatia globului ei reprezinta un numar mic. 3 Calitatea unei biserici se afla acolo unde gasim un numar mai mic?!? 4 Multi ortodocsii sunt doar cu numele de aceea si sectele isi au rolul lor. Prin atacul lor unii se intaresc altii cad. In special cad cei care nu se duc la biserica si nu stiu sa citeasca (vezi botezarile in masa la penticostali ale satelor de romi) Apoi biblia ne invata ca credinta scade odata cu apropierea venirii Domnului. Dar voi si celelalte dominatiuni cresteti deoarece nu traiti cu adevarat crestineste. Apropo are biblia relatarii de fapte care nu ne ajuta la nimic care nu sunt cu folos ba dimpotriva mai mult n-e smintesc? Hai sa vedem ce spune biblia despre voi:Avand infatisarea adevaratei credinte, dar tagaduind puterea ei. Departeaza-te si de acestia. Care e puterea adevaratei credinte? Desigur Sfintele Taine.C Cat despre ludovic de ce ne spune biblia ca unii sunt invatatori si altii nu? Citezi :"Și aceștia erau mai buni la suflet decât cei din Tesalonic; ei au primit cuvântul cu toată osârdia, în toate zilele, cercetând Scripturile, dacă ele sunt așa." Aici se referea ca acei oameni cercetau profetiile cu privire la Iisus. In acel moment nici nu exista Nt! Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 17:30:07. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Puterea adevăratei religii nu stă în mistere. Hristos și sfinții apostoli nu au vorbit despre "sfinte taine", ci despre o religie practică ce vine în ajutorul semenului și care învață să ne păzim de "calea cea largă" a lumii: "Religiunea curată și neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani și pe văduve în necazurile lor, și să ne păzim neîntinați de lume." (Iacov 1,27 - versiunea Cornilescu*) ___________ * Nu mai spun de ce am ales iar versiunea Cornilescu că veți spune că sunt căutător de "găluște". Am dat iar întâmplător peste una... |
|
|||
|
|||
![]()
Raspunsuri de doi bani. Se stie ca sectele au aparut inca din secolul 1.Apoi ele nu aveau cum sa aiba un numar mai mare la formarea cultului lor. In primele secole majoritatea oamenilor nu stiau sa citeasca si nu aveau ce sa citeasca. Oare toti sunt apostoli? Toti sunt proroci? Toti sunt invatatori? Toti sunt facatori de minuni? (1Cor.12:29) Da la voi toti sunt invatatori toti citesc biblia si o interpreteaza tot cum vrea biserica adventa. Daca studiezi problema mai atent ai vedea ca am dreptate cel putin aici. Dar tu nu ai scop decat sa contrazici!
|
|
||||
|
||||
![]()
@99: ce-ți mai place să plângi la mormânt străin!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 09:26:43 |
Iisus Hristos in contemporaneitate | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:58 |
Exista Iisus Hristos? | iustin10 | Generalitati | 104 | 28.09.2010 15:45:28 |
Cum a devenit Iisus un Hristos | ionela7 | Vrajitoria | 19 | 21.09.2010 13:08:18 |
Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|