![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Dar ce mare somitate e domnul AA si ce mare favoare ne-a facut ptr a il elogia atata??? Fratilor, deja topicul asta devine ceva in genul rasu'- plansu'. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Suntem offtopic oricum... nu voi mai raspunde provocarilor.. ptr asta putem folosi Mp Last edited by MarinaAlca; 20.03.2010 at 14:48:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Marina, aici e vorba de principiu. Habar nu am despre ce sau despre cine vorbesti. Dar a tine minte raul nu e bine; cred ca stii acest lucru. Daca eu as tine minte tot raul, care mi s-a facut, unde as ajunge?!? Si nu ma irijez in aparatoarea nimanui, asa ca nu judeca gresit.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toate cele bune. |
|
||||
|
||||
![]()
N-ai facut deloc rau, e un topic excelent si arata imposibilitatea noastra viscerala de a comunica; iar subiectul in sine este de mare actualitate si vom avea de furca cu terapiile alternative mult de-acum incolo, tocmai pentru ca si pozitiile celor care le practica sunt intransigente si nerealiste. Vreau sa spun ca nu existe terapie fara reactie adversa, ca nu stim multe despre niste lucruri reale, dar le folosim si pe noi si pe altii, ca de cele mai multe ori lipseste feed- back-ul terapiei, mai ales pe termen lung (adica are vre-un practicant evidente cu ceea ce a mers rau? NU, pentru ca cei la care nu a mers bine nu se mai intorc acolo). iar daca erau asa de une, nu mai aparea necesitatea medicinii alopate pentru ca, nu-i asa, de ce iti trebuie sa inventezi lucruri noi daca deja ai unele care merg mai bine. In sfarsit, fiecare are dreptul sa isi aleaga tipul de terapie, dar nu stiu cat este de moral sa aplice diverese tratamente "energetice" pe altii, chiar daca e liber- consimtit.
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu infierati si medicina clasica,sunt atatea rateuri si acolo.....nu e un sistem perfect!de ce nu infierati medicamentele clasice,care au uneori mai multe efecte secundare decat leac.de ce?sa auzim!
|
|
|||
|
|||
![]()
Terapeutii ce iau sume modice is de la dracu,cei care nu iau nici un ban idem,dar medicii clasici ce te lasa sa mori daca nu ii ungi cu 500 de euro is de la Dumnezeu!fiti drepti,ce Dumnezeu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vorbit candva cu un cunoscator in ale bioenergiei.practicant de arta martiala veche chinezeasca de mult timp.Afacut si o demonstratie inainte..apoi a explicat.Demonstratia a constat in presarea unei carti de vre-o 200 de pagini pe pieptul meu timp de 5 minute.dupa ce a indepartat cartea..pe pieptul meu era urma palmei lui..de parca ar fi presat cu mana goala..nu ar fi fost cartea intre mana lui si pieptul meu.Explicatia lui:informatiile si comenzile corpului nostru sunt transmise electric prin nervi..si mai putin chimic.Prin exercitii practicantii de anumite sporturi..in speta artele martiale pot sa-si controleze energia din corp..energia electrica..pentru a face unele lucruri simple..pot chiar sa aprinda un bec..pentru un timp foarte scurt..sa-si regleze propriul metabolism care sa-l faca mai rezistent la anumite boli..si combinata cu un regim de viata sanatos..o vitalitate crescuta.Lucruri pe care putea sa le faca si el in parte.Dar de aici ana la cei care nu numai ca-si controleaza propriul camp..dar al "repara"..pe al altora..chiar si lui i se parea cale lunga..si mai mult in teorie de realizat.La cum a pus el problema..nu are numic de a face cu un lucru necurat si paranormal..deci vazut din punctul asta de vedere nu intra in contradictie cu morala crestina..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Sigur ca era parere personala. La fel si a parinilor de la Athos care sunt impotriva. La fel si a ta, si a mea. Eu nu am vrut sa spun ca tot ce iese din gura unui parinte chiar admirabil este neaparat parerea altor parinti poate admirabili. Sunt pareri diferite, chestiunea nu s-a transat in Biserica ortodoxa. Si pana nu se transeaza eu una nu vad de ce nu pot alege una sau alta dintre parerile care circula. 3. As vrea sa adaug si aici ca nu am spus nicaieri ca as fi o 'persoana speciala' si ca nu sunt medic sau terapeut, nu practic 'pe' nimeni vreo medicina alternativa. Am cu totul alta meserie. Mi-am spus doar parerea, ca laic in materie.
|
||||
|
||||
![]()
De cind am postat ultima interventie , prin care conversam cu doamna Fani, nu am mai intrat pe acest thread. Am considerat de prisos. Am revenit si am intrat din nou si m-am ,,imbogatit" cu inca 8-10 pagini de reflectii si cintesente ideative .
Nu cred ca in prezent exista dubii cum ca as fi total impotriva tuturor tehnicilor de manevrare si imbalsamare sau reglare cu bioenergie , asta ca sa imi fie inteleasa postarea atit de cei pro cit si de contrasi. Am vazut staruinta si vanitatea cu care cei inteligenti si deschisi la nou si la tot ce este folositor omului se lupta eroic cu itaristii retrograzi . Dar de cind am vazut aceasta am inceput sa caut si sa ma documentez(asa se face ca am lipsit dupa acest fir) ca sa vin in sprijinul inteligentilor . Nu am facut multi pasi deoarece m-am impotmolit intro intrebare la care am gasit un raspuns opus insa acestora . Pt. aceasta am ales sa le-o pun si lor, adica aparatorilor bioenergiei : istoria crestinismului cunoaste o pleiada intreaga de vindecatori sau doctori care sunt cunoscuti in primul rind ca ,,fara de arginti" si carora atita respect si consideratie le-a acordat biserica ortodoxa(este adevarat ca dupa cea data de insusi D.zeu lor) incit au fost trecuti in rindul sfintilor. Acestia au existat dintru inceputul crestinismului (crestinii din biserica incepatoare care aveau harismele vindecarii bolilor , medicul si apostolul Luca, ceilalti apostoli care vindecau cu rugaciunea si punerea miinilor)si pina in zilele noastre (profesorul universitar de chirurgie si episcop de Krimea numit sfintul Luca, adormit in deceniul IV al secolului XX)dar ceea ce le este comun tuturor acestora este ca nu au vindecat decit cu sfintul maslu si cu rugaciunea proprie nerecomandind nici unul tratamente energetice , desi acupunctura si homeopatia erau cunoscute in Europa din sec XVIII, iar vracii si descintatorii de cind lumea. Deasemenea in acatistele , slujbelor acestor mucenici si mari mucenici, mari doctori fara de arginti , la mineiele lor nu se face nici macar o amintire cum ca ei ar fi recomandat sau practicat altceva decit lucrarea vindecatoare a Duhului Sfint . Sa fi fost ei sau cei care le-au intocmit slujbele atit de prosti si de ignoranti incit sa nu sesizeze efectul vindecator al altor duhuri . Eu cred ca nici pe departe deoarece ei erau in primul rind cei care cercetau duhurile si nu se aruncau orbeste in ele plini de fudulie ca sunt destupati la minte ! Intrebarea simpla, deci : credeti ca ei, acesti sfinti multi cit o armata, nu au auzit sau cunoscut despre pasele energetice sau meridianele si jgheaburile prin care curge fericirea si sanatatea integrind organismul in circuitul energetic universal ? Daca da, au cunoscut , atit de prosti si rau intentionat au fost incit sa ascunda pacientilor ? Spre pace si trezirea atentiei va reamintesc intimplarea (am spus ca o reamintesc deoarece cred ca multi ati si citit-o) in care la parintele Paisie aghioritul a venit un tinar maestru in pase energetice , yoga , reiki, si alti draci puternici ca sa ... se masoare cu el . Cind batrinul a iesit in curte , tinarul care astepta afara, i-a strigat : ,,... parinte i-a arata-mi si mie ce poti , uite eu ce pot" si a inceput sa se concentreze si a spart o piatra de prin curte. La fel a mai facut cu inca 2 . Parintele nu a zis nimic , a luat o alta piatra , a inchinat-o si i-a dat-o spunindu-i : ,, ia sparge-o si pe asta " S-a chinuit tinarul mult dar nu a mai putut nimic . Abia atunci batrinul i-a spus : ,, ai vazut cu ce duhuri lucrezi ?" Acesta a fost doar un exemplu dar va rog, poate stiti ceva legat de doctorii lui Hristos si va incumetati sa raspundeti , bine ar fi ... poate am cadea la pace vazind si mai bine Adevarul !! |
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|