![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Frate Andrei 888, să știi că nu-i voie să repeți de așa multe ori același mesaj, în mai multe topicuri de site, e împotriva regulamentului, o să fi banat. Și în plus, sunt numai prostii scrise acolo pe site.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Rugaciune
La luce che tu dai nel cuore resterĂ* A ricordarci che L'eterna stella sei Se ci guiderai Tu ci salverai Gli occhi nostri suono i tuoi Sogniamo un mondo senza piĂč violenza un mondo di giustizia e di speranza ognu'la via da mondo eternitera sin dolore e pace di fraternitĂ* E la fede che hai acceso in noi sento che ci salverĂ* https://www.youtube.com/watch?v=gjyHZNWQ6I0
Last edited by florin.oltean75; 31.07.2016 at 00:03:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca a existat pentru mine o durere?
Vazand o lume a fericirii exterioare, Discret am coborat spre alinare. Si am rabdat orice indiferent de vreme! Nu vreau sa gust si sa cunosc, Orice aceasta lume imi propune! Evit sa mai discut de imparatie Si patul mi-e timpul neintors. Nu mai pot sa spun nici un cuvant ... Am adus un foc la o lume asa rece. Un drum pe care nimeni nu mai merge Si la dans cu lucifer se duc ... https://www.youtube.com/watch?v=KDxJlW6cxRk |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Last edited by vietuitor; 10.05.2017 at 13:09:32. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() I AM sorry baby! I can not be called a man, because no man can ever hurt a woman. I have hurt my beautiful flower, because of jealousy. I was blind! Because I loved you. Now is just a dream! We both learned from this. We are both again one flesh. But can you still call me a man? Please tell them that I AM the Man. Yes I AM! https://www.youtube.com/watch?v=fm660vIn8Tg |
|
|||
|
|||
![]()
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Last edited by vietuitor; 10.05.2017 at 13:08:52. |
![]() |
Tags |
muzica |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Muzica | Patrie si Credinta | Spiritualitatea ortodoxa | 4 | 12.03.2017 00:12:54 |
Muzica | elena20 | Generalitati | 20 | 09.12.2013 21:50:52 |
Muzica | tudor2012 | Muzica Bisericeasca | 40 | 12.07.2011 19:51:20 |
muzica | petrubarko | Generalitati | 3 | 23.12.2008 02:50:24 |
|