![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Ortodoxia nu este confesiune fiindca aici iti gasesti medicamentul,daca esti suparat vi la biserica si acolo poti sa plangi pentru pacate.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea personala este ca peste 100 de ani (daca bineinteles va mai tine lumea atata) nu vor mai exista secte si confesiuni in cadrul crestinimului (si poate, nu numai).
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule sectar "penticostaliu", viața adevărată în Hristos și în Duhul Sfânt este numai în Biserica Ortodoxă și în nici un caz în secta "penticostalie", unde este vorba doar despre un surogat fals și prost imitator al vieții în Hristos și în Duhul Sfânt !!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu unul nu-mi pot imagina unirea Bisericii. Adica a denominatiilor. Binenteles ca Dumnezeu poate face minuni dar...nu m-am gandit niciodata. Credinta mea e prea mica. |
|
|||
|
|||
![]()
Într-adevăr nu vor mai exista secte, pentru că toți vor fi ortodocși ! Iar lumea nu doar că va mai ține 100 de ani, ci va ține la nesfârșit, pentru că Dumnezeu nu a creat lumea pentru ca să o ducă într-un neant, în nimic, ci a creat-o ca să fie și să fie la nesfârșit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am zis si eu ca voi, SEO-istii, sunteti departe de adevar. Cine stie? Doar Domnul. Poate sunteti mai aproape chiar si decat penticostalii. Deci, nu mai fi suparat si relaxeaza-te. |
|
||||
|
||||
![]()
pai o sa vedem cine ramane si cine nu,asta nu vom stiii niciodata,dar un lucru sigur stim: Ortodoxia,deoarece este singura ce poarta tot adevar adica Iisus Hristos-Apostoli-Parinti,o linie care merge drept sau un drum care merge drept.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur Last edited by vidoveczandrei; 20.08.2010 at 23:45:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar lumea noastra nu va tine la nesfarsit. Pământul și lucrurile de pe el se vor mistui. Last edited by penticostalulmantuibil; 20.08.2010 at 23:51:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici nu trebuie sa intelegi tu ce caut eu la penticostali. Nici nu ai putea sa intelegi in aceasta vreme... Dar Domnul are planurile lui. Daca El imi va cere sa trec in Biserica Ortodoxa fii sigur ca o voi face. Adevarata problema e cu tine. Ca porti frumosul nume de ortodox, dar nu esti. Ce zici, nu ai vrea sa te pocaiesti de dracuielile pe care le-ai rostit si sa devii un ortodox cum se cuvine? Iti recomand cartea `Despre naravul blestemului` de Sfantul Ioan Iacob Hozevitul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|