Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.08.2010, 23:27:18
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Poate intr-o suta de ani SEO va trece de la statutul de secta la rangul de confesiune...:))
Atunci venerabilii SEO isi vor aduce aminte cu nostalgie de ravna primului lor Sef de Cult: Ivo_Faith, alias...se stie cine...
Ortodoxia nu este confesiune fiindca aici iti gasesti medicamentul,daca esti suparat vi la biserica si acolo poti sa plangi pentru pacate.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 23:29:08
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Poate intr-o suta de ani SEO va trece de la statutul de secta la rangul de confesiune...:))
Atunci venerabilii SEO isi vor aduce aminte cu nostalgie de ravna primului lor Sef de Cult: Ivo_Faith, alias...se stie cine...
Parerea mea personala este ca peste 100 de ani (daca bineinteles va mai tine lumea atata) nu vor mai exista secte si confesiuni in cadrul crestinimului (si poate, nu numai).
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 23:32:48
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Implicit

Citat:
Atunci venerabilii SEO isi vor aduce aminte cu nostalgie de ravna primului lor Sef de Cult: Ivo_Faith, alias...stim noi cine...
Domnule sectar "penticostaliu", viața adevărată în Hristos și în Duhul Sfânt este numai în Biserica Ortodoxă și în nici un caz în secta "penticostalie", unde este vorba doar despre un surogat fals și prost imitator al vieții în Hristos și în Duhul Sfânt !!
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 23:36:20
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Parerea mea personala este ca peste 100 de ani (daca bineinteles va mai tine lumea atata) nu vor mai exista secte si confesiuni in cadrul crestinimului (si poate, nu numai).
Hopa...Pai... si cum va fi? O singura Biserica Crestina?
Eu unul nu-mi pot imagina unirea Bisericii. Adica a denominatiilor.
Binenteles ca Dumnezeu poate face minuni dar...nu m-am gandit niciodata. Credinta mea e prea mica.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 23:38:26
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Într-adevăr nu vor mai exista secte, pentru că toți vor fi ortodocși ! Iar lumea nu doar că va mai ține 100 de ani, ci va ține la nesfârșit, pentru că Dumnezeu nu a creat lumea pentru ca să o ducă într-un neant, în nimic, ci a creat-o ca să fie și să fie la nesfârșit.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 23:41:19
Banned

Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Domnule sectar "penticostaliu", viața adevărată în Hristos și în Duhul Sfânt este numai în Biserica Ortodoxă și în nici un caz în secta "penticostalie", unde este vorba doar despre un surogat fals și prost imitator al vieții în Hristos și în Duhul Sfânt !!
Kesarioane, nu fii suparat ca, fara sa-ti dai seama, te blochezi la aceeasi postare.
Am zis si eu ca voi, SEO-istii, sunteti departe de adevar. Cine stie? Doar Domnul.
Poate sunteti mai aproape chiar si decat penticostalii.

Deci, nu mai fi suparat si relaxeaza-te.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 23:42:27
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit

Citat:
Hopa...Pai... si cum va fi? O singura Biserica Crestina?
Eu unul nu-mi pot imagina unirea Bisericii. Adica a denominatiilor.
Binenteles ca Dumnezeu poate face minuni dar...nu m-am gandit niciodata. Credinta mea e prea mica.
pai o sa vedem cine ramane si cine nu,asta nu vom stiii niciodata,dar un lucru sigur stim: Ortodoxia,deoarece este singura ce poarta tot adevar adica Iisus Hristos-Apostoli-Parinti,o linie care merge drept sau un drum care merge drept.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur

Last edited by vidoveczandrei; 20.08.2010 at 23:45:14.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 23:48:34
Banned

Implicit

Citat:
Într-adevăr nu vor mai exista secte, pentru că toți vor fi ortodocși ! Iar lumea nu doar că va mai ține 100 de ani, ci va ține la nesfârșit, pentru că Dumnezeu nu a creat lumea pentru ca să o ducă într-un neant, în nimic, ci a creat-o ca să fie și să fie la nesfârșit.
Asta e un vis frumos dar este irealizabil. Doar in Biserica Nevazuta toti sunt si vor fi ortodocsi. Intr-o biserica de pe pamant vor fi mereu si membri care nu au nimic de a face cu Hristos. Mereu vor fi grupari si ramuri si pareri deosebite, grupuri mari si grupuri mici. C-asa-i omul. Parerea mea.

Iar lumea noastra nu va tine la nesfarsit.
Pământul și lucrurile de pe el se vor mistui.

Last edited by penticostalulmantuibil; 20.08.2010 at 23:51:25.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 23:55:11
Banned

Implicit

Citat:
Kesarioane, nu fii suparat ca, fara sa-ti dai seama, te blochezi la aceeasi postare.
Am zis si eu ca voi, SEO-istii, sunteti departe de adevar. Cine stie? Doar Domnul.
Poate sunteti mai aproape chiar si decat penticostalii.

Deci, nu mai fi suparat si relaxeaza-te.
Domnule sectar "pocăit", de vreme ce ai recunoscut că viața în Hristos și în Duhul Sfânt este trăită în Biserica Ortodoxă, nu prea mai înțeleg ce cauți la sectari. Dar probabil că mântuirea în Biserica Ortodoxă nu este suficientă dacă nu este condimentată cu bolborosirile în limbi extraterestre și cu doctrine și practici eretice, înșelate și lipsite de sfințenie, pline însă de sfințenie închipuită.
Reply With Quote
Vechi 21.08.2010, 00:06:05
Banned

Implicit

Citat:
Domnule sectar "pocăit", de vreme ce ai recunoscut că viața în Hristos și în Duhul Sfânt este trăită în Biserica Ortodoxă, nu prea mai înțeleg ce cauți la sectari.
Uite fiule, vezi ca se poate sa mai schimbi placa :)

Nici nu trebuie sa intelegi tu ce caut eu la penticostali. Nici nu ai putea sa intelegi in aceasta vreme...
Dar Domnul are planurile lui. Daca El imi va cere sa trec in Biserica Ortodoxa fii sigur ca o voi face.

Adevarata problema e cu tine. Ca porti frumosul nume de ortodox, dar nu esti.
Ce zici, nu ai vrea sa te pocaiesti de dracuielile pe care le-ai rostit si sa devii un ortodox cum se cuvine?

Iti recomand cartea `Despre naravul blestemului` de Sfantul Ioan Iacob Hozevitul.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului alynna Biserica Ortodoxa Romana 22 10.05.2013 08:28:51
Care este sensul Botezului Domnului? Florin-Ionut Botezul 33 07.01.2013 15:38:30
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi georgeval Botezul 22 21.02.2012 23:08:48
Taina Botezului în Filocalie NECTARIE Botezul 6 23.11.2011 15:34:34