![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Last edited by ioanna; 11.01.2013 at 12:43:18. |
|
||||
|
||||
![]()
*99 traieste in Ardeal, dar nu e originar din Ardeal.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit unguri înjurând, dar nu de maica Domnului.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu stii ce injura ungurii sau secuii, din moment ce habar nu ai de limba maghiara.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si chiar asa ,Hristos a spus sa slujim unul altuia ca sa devenim mari in Imparatia lui Dumnezeu ,cel mai mic va deveni cel mai mare Vedeti ,d-voastra priviti cu sange rece aceste inchinari ,metanii , care nu au nimic de-a face cu gandirea ,rationalul. Daca nu ajungeti sa aveti evlavie ,sa va inchinati Maicii Domnului si sfintilor nici nu veti implini porunca iubirii de Dumnezeu Nici nu veti simti harul Sfantului Duh Pt.D-voastra credinta=studiere Biblie Incercati sa ganditi mai putin si sa va rugati mai mult ,Dumnezeu sa va descopere care este calea pe care trebuie sa o urmati ,dar aceste rugaciuni sa nu semene cu cea a fariseului |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pe mine trebuie să mă crezi, ci ce auzi zilnic, dacă trăiești printre oameni. Probabil nu în mediile academice. Stai o singură zi printre oamenii simpli de la periferia societății și o să te îngrozești de ce auzi.
Nu e plăcut subiectul, eu zic să-l abandonăm că devenim penibili...Iertare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu provoci sminteala si tot tu indemni sa parasim subiectul Cinstirii Maicii Domnului ! Pana unde poate sa mearga trufia si lipsa de simtire a ta !
|
||||
|
||||
![]()
pai am observat eu ca matale nu comentezi decat ce-ti convine.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|