Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2012, 22:05:46
JustNicol JustNicol is offline
Member

Data înregistrării: 11.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Pai sora noastra a zis ca toti baietii pe care i-a intrebat daca ar astepta un an o dupa o fata fara ca macar sa o sarute au spus ca nu. Si am spus ca si mie mi se pare exagerat un an. Caci daca astepti si in luna a 10-a sau a 11-a iti da papucii? Nu am spus ca am neaparat asteptari mari,dar nu vad ce e asa rau in sarut de ar trebui sa astept un an.
Si daca te-ar parasi ti-ar parea rau pt faptul ca nu te-ai sarutat cu ea sau ti-ar parea rau pentru altceva! Lasa ca ai timp toata viata sa te saruti cu viitoarea ta sotia, chiar nu inteleg de ce e asa de important sa te saruti la inceput, sau ti-e frica ca nu o sa simit pasiune la maxim....Ceea ce incepe cu foc si pasiune la inceput se termina repede, sa tii minte!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 01:30:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Pai sora noastra a zis ca toti baietii pe care i-a intrebat daca ar astepta un an o dupa o fata fara ca macar sa o sarute au spus ca nu. Si am spus ca si mie mi se pare exagerat un an. Caci daca astepti si in luna a 10-a sau a 11-a iti da papucii? Nu am spus ca am neaparat asteptari mari,dar nu vad ce e asa rau in sarut de ar trebui sa astept un an.
Cu alte cuvinte, logica ta este ca macar cu atat sa te alegi daca tot n-ai fost in stare sa intretii o relatie serioasa..

Scuze, asta e logica de pierzator.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 02:27:51
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de JustNicol Vezi mesajul
Si daca te-ar parasi ti-ar parea rau pt faptul ca nu te-ai sarutat cu ea sau ti-ar parea rau pentru altceva! Lasa ca ai timp toata viata sa te saruti cu viitoarea ta sotia, chiar nu inteleg de ce e asa de important sa te saruti la inceput, sau ti-e frica ca nu o sa simit pasiune la maxim....Ceea ce incepe cu foc si pasiune la inceput se termina repede, sa tii minte!
Daca m-ar parasi poate nu ar fi o problema,dar daca 5 ar face la fel,ce as ajunge? As pierde ani din viata! Si nu am spus neaparat de la inceput,dar nici 1 an de zile,a aiurea,nu stiu cum sa zic. Ai dreptate si tu ca ceea ce incepe cu foc se termina repede dar nu ma refeream chiar la asta. Mereu cautati extremele mesajelor,ori eu nu asta vroiam sa transmit... Iertare.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cu alte cuvinte, logica ta este ca macar cu atat sa te alegi daca tot n-ai fost in stare sa intretii o relatie serioasa..

Scuze, asta e logica de pierzator.
Nu ai inteles nimic. Nici nu ma asteptam sa o faci.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 08:15:49
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
Sunt de acord cu dvs, aveti mare dreptate!
si cat este de neigienic, poti lua helicobacter pylori
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 08:45:58
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
si cat este de neigienic, poti lua helicobacter pylori
Sau mononucleoza (boala sarutului)
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 09:23:31
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
Pai pacatul intra prin placere....Era o conferinta de-a lui Parintele Teofil Paraian care vorbea despre relatia de prietenie intre un baiat si o fata si spunea ca e pacat ca tinerii sa se sarute, caci atunci cand ei se cunosc trebuie sa fie intre ei Iisus Hristos.....De la un sarut se poate ajunge la multe, cat de tare te-ai crede, e mai bine sa eviti ispitele decat sa te arunci in ele si sa nu faci fata.....:)
si parintele pe ce se bazeaza cand spune ca este pacat ca 2 tineri sa se sarute? El de unde stie? Scriptura nu zice una ca asta.Parca parintele Nicodim Mandita zicea ca e pacat si atunci cand 2 tineri stau pe o banca in parc singuri. Nu vi se par lucruri exagerate? De cand sarutul intra la categoria desfranare? Si daca un baiat saruta o fata dupa 1 an de zile, nu mai este pacat? Daca 2 tineri se iubesc sincer si au frica de Dumnezeu nu v-a intra nici un pacat in relatia lor prin sarutare, vor stii cand sa se opreasca. Bunul Dumnezeu v-a veghea asupra lor. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 09:31:19
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Daca 2 tineri se iubesc sincer si au frica de Dumnezeu nu v-a intra nici un pacat in relatia lor prin sarutare, vor stii cand sa se opreasca. Bunul Dumnezeu v-a veghea asupra lor.
Pai da, ei nu trebuie decat sa se sarute, ca in rest are grija Domnul de toate, si nu vor pacatui, asta e sigur...
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 09:32:37
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Parca parintele Nicodim Mandita zicea ca e pacat si atunci cand 2 tineri stau pe o banca in parc singuri.

depinde ce fac acei tineri, daca doar stau pe banca, in ce consta pacatul???
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 09:38:30
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
depinde ce fac acei tineri, daca doar stau pe banca, in ce consta pacatul???
prin faptul ca stau singuri pe banca in parc si sunt nesupravegheati de nici un parinte . Asta am citit in cartea "Cele 24 de vami ale vazduhului", vol 1. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2012, 09:40:20
stefan florin's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai da, ei nu trebuie decat sa se sarute, ca in rest are grija Domnul de toate, si nu vor pacatui, asta e sigur...
Depinde cu ce scop saruta baiatul pe fata nu? Nu toti tinerii se ghideaza dupa instintul animalic
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 14 29.08.2015 08:53:45
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 18:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 07:11:19