![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Diana: Toți mă bate, toți mă-njura, toți da cu capu -n gură!
|
|||
|
|||
![]()
Vezi că n-ai citat bine poanta. Corect este: toți mă bate, toți mă-njură, toți mă dă cu capu-n gură!
|
|||
|
|||
![]()
Si mai e o problema .Cine sant apostolii economiei de piata,ai capitalismului si ai masurilor de austeritate ? Toti cei care traiesc din bani furati .Cei de la ziarele pe care nu le citeste nimeni si de la televiziunile unde nu se uita nici cameramanii.Nu vin cei care chiar au construit o companie sa ne invete ce e bun si ce e rau, vin cei care primesc bani multi ca sa pupe in fund.Ei nu se supun competitiei dar ne invata pe noi ce e competitia.Ei nu se supun austeritatii dar ne invata pe noi ce e austeritatea.Ce altceva este asta decat tupeu ?
|
|
|||
|
|||
![]()
V-am rugat sa nu imi raspundeti, dar daca nu se poate asta e.
Reactie infantila de cel mult 18 ani, limbaj suburban |
|
|||
|
|||
![]()
va pierdeti timpul... personajul e...basescian.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
o lege de baza a profitului in comert,spune ca: cu cat rulezi mai tare marfa si o vinzi mai repede si in cantitati mai mari, chiar daca o dai mai ieftin, tu vei castiga mult mai mult decat ala ce o vinde scump si in cantitiati mai mici !!! 2). statul nu pierdea acei 5% din tva ,taiati de la lapte, pentru ca ai incarca pe carne, sa zicem,sau pe alte produse mai de lux ! cine vrea mance carne toata ziua, sa si scoata banu...si sa dea la stat !!! (in paranteza fie zis, si asa romanii se alimenteaza incorect, fiind mari mancatori de carne ,ceea ce combinat cu o viata sedentara, le produce diverse afectiuni in timp !!!) deci io nu cred ,ca nu se mai putea indulci viata romanilor !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Protestatarii au reusit ceva!
![]() Au amanat legea sanatatii si Raed Arafat a fost readus in minister. Alta culeasa de pe Facebook: "Anunț publicitar: Țară frumoasă, mănoasă și ospitalieră, plasată pe paralela 45, riverană Mării Negre, căutăm lider și clasă politică. Pentru descrierea postului, vezi Carol I." (de pe Zidduri adunate / Ionut Apahideanu)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai bine in loc de lider si clasa politica am cauta prima data cetateni !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|