![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
esti cumva ruda cu Iulian Apostatul? Sau cu Iulian regele tiganilor?...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca Radu Duda are sanse sa ajunga presedinte al Romaniei pentru ca un om educat, cult, elegant, cu calitati de diplomat nu are cum sa fie acceptat de mocirla care spurca de ani buni conducera tarii, in toate institutiile ei fundamentale. Aceasta mocirla il va improsca cu tot noroiul din lume numai ca sa convinga pe romani sa nu-l voteze. Cu toate acestea, eu il voi vota pe Radu Duda in primul tur de scrutin pentru ca, indiferent de numarul de voturi pe care il va obtine, din punctul meu de vedere este cel mai bun dintre candidatii care se contureaza a fi. In turul doi voi vota pe contracandidatul lui Basescu, indiferent cine ar fi acela.
|
||||
|
||||
![]()
Basescu a dus si duce in continuare tara de rapa
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine e omul ala cult si educat si manierat la care se refera adrian010155? sper ca nu se refera la Radu Duda?
Daca ati sti putina istorie (adrian010155 si iulyaan) ati sti ca familia asta regala pe care o ridicati voi in slavi nu a facut chiar atat de multe pentru tara noastra scumpa si draga, si oricum, indiferent ce au facut, NU A FOST PE GRATIS. Daca tot ce cititi sunt ziarele si manualele de istorie de clasa a 5-a va inteleg pozitia. Nu va intrebati voi oare ce-i veni poporului roman la un moment dat sa-si "importe" un rege? si de ce tocmai pe ala? (adica pe Carol1). Eu n-am nimic cu omul, era bun profesional (neamt adevarat), da sa nu discutam subiecte de genul "duda e singurul capabil sa salveze tara asta" avand 0 informatii istorice corecte despre familia regala a romaniei si bazandu-ne pe politetea afisata a lui duda. Inainte de a fi ales si Basescu era foarte politicos. Duda nu e in nici un caz in pozitia sa salveze Romania, si nici nu are cum. Sigur ca actuala conducere lasa mult de dorit, da replica asta cu "eu votez in turul 2 pe oricine e contracandidatul luiBase" parca am mai auzit-o si cand a candidat Vadim contra lui Ilici, si cine a castigat turul 2 stim cu totii.
|
|||
|
|||
![]()
In afara faptului ca ne-ai anulat o solutie, spunand ce ai spus despre Duda, care e totusi solutia mai buna decat acesta?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce ar fi daca am recunoashte Adevarul shi istoria noastra shi constitutzia sa se bazeze pe aceste drepturi elementare ale noastre: dreptul la Adevar, la istorie, la religie, la ortodoxie? e simplu dar nu se vrea, caci atunci trebuie sa recunoasca "unii" ca noi am fost a 4 tzara cu pierderi in razboi in contra nazishtilor, trebuie sa se recunoasca cum ne-au scos de la masa negocierilor shi cum ne-au impartzit tzara shi au transformat-o in "democratzie" dupa ce inainte fusese colhoz sau ce shtiu eu ce fusese... iar noi ca fraierii credem ca aceste constitutzii romaneshti shi europene (comuniste) ne folosesc la ceva... poi sa ne autoinshelam singuri la aia ne folosesc. Eu am sa votez cu Principele radu Duda, ca el macar se straduie sa faca ceva la varf... sper sa ma tziu de cuvant, nu promit ci doar sper... Am votat cu Basescu shi nu sunt suparat pe el... n-a greshit decat nesemnificativ... in general a fost un preshedinte foarte bun, pacat ca a cazut in capcanele pesedeului shi ale justitziei shi agenturilor vandute... banului. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand sunt alegerile prezidentiale?
|
|
|||
|
|||
![]()
Alegeti-va fiecare o directie politica si votati-o pe aceea. Unii cu psd, unii cu pnl, unii cu psd, unii cu romania mare. macar aceste directii au toate corespondent in interiorul tarii, subordonarea lor fata de exterior ar putea fi mult mai mica decat in cazul lui Duda, care nu are nici o treaba cu interiorul tarii. Poezia asta ca el incearca ceva este o naivitate copilareasca. Hai sa vedem mai intai cine il finanteaza si de ce, ca nu se face nimeni presedinte fara bani in spate. Eu daca retin corect familia regala parca daduse un comunicat ca au un nivel de trai modest, nu au cine stie ce mari averi, proprietatile lor alea retrocedate inca nu le-au vandut, atunci cine finanteaza campania lui Duda?
|
|||
|
|||
![]()
Tu Cristina poate ai retinut corect insa ai retinut o minciuna gogonat... si plina de nesimtire pe deasupra
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt convinsa ca e o minciuna, da indiferent daca e, sa zica Maria Sa din ce-si finanteaza campania. Din salariul lui de actor pe care l-a pus cu grija la CEC cativa ani la rand? Cunoasteti ceva din biografia acestui candidat? Inainte sa decideti sa-l votati penca va place de el la TV ce-ar fi sa va informati? eu nu zic ca e mai rau ca altii, da in nici un caz mai bun. am sa caut cateva articole sa va dau sa cititi. Evident, nu credeti tot ce se scrie in presa, dar daca faceti o alegere faceti-o informati, nu naivi. Votati-l daca vreti, da votati-l stiind pe cine alegeti. Asa l-a votat lumea si pe Basescu (isi mai aduce lumea aminte cu ce scor a castigat acesta???) si dupa 1 an a inceput toata lumea sa zica ca daca stiam ca e asa..... Ce-ar fi sa invatam din experienta asta cu basescu si sa ne informam mai bine de data asta? eu nu sustin nici un candidat, e evident ca e o alegere intre 4 rele si o alege fiecare pe cea pecare o considera mai mica, tot ce pot spune este ca eu voi merge cu siguranta la vot, pentru ca consider ca e datoria mea. Nu stiu cu cine voi vota, dar sigur pana atunci voi incerca sa ma informez cat mai bine.
Uite aici niste informatii, cititi toate postarile de la 1 iunie pana in prezent. www.apahideanu.ro Va mai dau si altele, ca nici eu nu ma informez dintr-o singura sursa, da acum nu le am la indemana. pana le cititi pe astea mai caut.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Manastirea Radu Voda | modoran mariana | Intrebari utilizatori | 7 | 21.04.2012 22:29:43 |
radu voda | cristina mioara | Generalitati | 1 | 28.07.2011 21:11:10 |
Candidatura domnului Remus Cernea la presedintia Romaniei | hmiron | Generalitati | 4 | 02.09.2009 15:16:02 |
RADU URMEAZA SA FIE OPERAT! | radulia | Umanitare | 2 | 18.05.2008 21:00:54 |
|