![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia spune-mi, cine este Hristos? |
|
|||
|
|||
![]()
Glumesti, Aline, caci nici unul dintre noi nu e Hristos. Hristos Unul este: Iisus Hristos,Fiul lui Dumnezeu intrupat. Una e sa-ti faci datoria de preot fata de enoriasi, si alta e sa te imprietensesti cu un mason. Caci si in biblie ni se spune:
"22. Și pe unii, șovăitori, mustrați-i, 23. Pe alții, smulgându-i din foc, mântuiți-i; DE ALTII, INSA, FIE-VA MILA CU FRICA, URAND SI CAMASA SPURCATA DE PE TRUPUL LOR. " (Epistola lui Iuda) Ce afinitati poate avea un preot cu unul ca acesta, pentru a se numi prietenul lui? Ne putem compara oare cu Iisus Hristos gandindu-ne, ca prin apropierea de El orbii au vazut, ologii au mers, iar pacatosii s-au sfintit? |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=CosminPopescu;137811][quote=Sinner;137775]
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=eu-cristina83;137874][quote=CosminPopescu;137811] tu nu esti din BOR,fiindca cunosteai ca preotul nu ridicat in treapta de ierarh,ma refer la preotii de care vorbesti
|
|
|||
|
|||
![]()
am vrut sa spun ca nu poste fi ridicat
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu se inchina aceluias Dumnezeu. Caci daca se inchina aceluias Dumnezeu, e grav.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar cu Rotary Club e destul de ușor, oameni cu bani, uniți pentru a deveni și mai bogați, unul poate să fie ateu, iar altul creștin, nu contează, scopul lor este cu totul diferit față de ce credeți unii. Nu mai zic că am intrat în contact cu ei, defapt ei au închiriat un restaurant și noi eram într-o parte unde nu au închiriat, deci la câți bani au ei, se îmbracă în ultimul hal, zici că-s luați de la sapă și costumați cu forța.
|
|||
|
|||
![]()
IPS Teodosie ia cu forta biserica de la Eforie:
http://www.youtube.com/watch?v=N7C_r...eature=related |
|
|||
|
|||
![]()
Maria Bratu e catolica pare-mi-se.
Da poate m-am inselat eu sa ne spuna fratia sa carei Biserici apartine. Asa inteleg probabil catolicii sa faca relatiii ecumenice cu fratii lor crestini ortodocsi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 14:38:47 |
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 13:10:38 |
Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 22:34:34 |
IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 21:08:35 |
|