Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.07.2010, 17:57:09
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit continuare

Citat:

Panseu: Păi în momentul când Domnul a intrat în Templul cel Vechi, El, Templul a devenit proorocie sfântă a Noului Ierusalim, Înțelepciunea Creației Înnoite și restaurate, dar din păcate, pisma și necredința fariseilor și saducheilor au dărâmat și distrus Templul și a rămas așa și s-a luat de la ei. Iar a 3-a zi, exact după 2000 de ani este rădicat din Nou, și este arătat scaunul judecății și a început Războiul spre distrugere.

Riposta: Exact, exact, dar să ne spui tu nouă care dintre acei ani “proorociți” de pucioși marchează “rădicarea din Nou a Templului”: 1921, 1928, 1932, 1940, 1955, 1992, 2000, 2003, 2007, sau e altul pe care să-l așteptăm să vină? Cumva, 12-12-2012? (circulă un zvon)
Păi Templul a fost rădicat și a fost gata în 1992, dar nu vă gândiți voi numai la bârne de lemn, și numai la zidărie... că iată lupta a început abea în 2007... Și de atunci Duhul Sfânt a început să facă prohibiția aia de sus... Cine calcă, calcă pe viața lui, își cală pe cămășuță și pe hăinuță, și pe rochiță, și acolo unde e pata acolo intră baalta și din baaltă viermișor și roade acoperișul și tă mâncă vremea căci te plouă și te ninge și vine arșița și crăpi și zici că te-a lovit trenul... păi nu trenul te-a lovit ci n-ai vrut să asculți. Atât.

În 2012 nu va fi nimic decît s-ar putea să ajungă președinte sau conducător unsul Domnului, că așa a susținut un preot ortodox pe TV mai demult, vorbea pe telefon și nu mai țiu minte cum îl cheamă, zicea că: „va fi ales omul lui Dumnezeu la conducerea statului, președinte” parcă... iar păcătoșii zic că toți vom muri că cade cometa... nici vorbă, ci numai ei, păcătoșii, adică cei care nu vor să lepede păcatul în țara asta ei vor pieri și atunci groaza va umple toată gLumea... Dar creștinii ortodocși nu au de ce să se teamă dacă sunt cuminți și nu se bucură de răul altuia... așa cum se bucură ciorbul de oala spartă sau ciorbită...
Citat:

Panseu: Păi atunci a fost răstignit regele Carol al II și apoi regele Mihai, unsul Domnului, de către Antonescu, de către sovietici, de către naziști și fasciști și hortiști, și de către legionari și partidele politice masonice și capitalist populiste și antiregaliste... și așa s-a întâmplat exact ca acum 2000 de ani... l-au scos un trădător.

Riposta: Uite că pe-astea nu le auzisem! Cum a fost răstignit pe cruce săracul regele neuns Carol al II-lea la cotul Donului, în 1942! Și nici cum a fost răstignit pe cruce săracul regele uns, Mihai I , în mai multe rânduri (că el avea șapte vieți în pieptu-i de aramă, și de-aia a avut parte de mai multe cruci). Să le recapitulăm, deci, și pe acestea:
1-2: de către Antonescu și de către sovietici;
3-4: de către naziști și de către fasciști;
5-6: de către hortyști și de către legionari;
7: de către partidele politice (uite că ieșiră șapte răstigniri în cap!)
8-9 : și de către partidele politice capitalist populiste și de către partidele politice antiregaliste (na, belea, că până la urmă ieșiră nouă răstigniri în loc de șapte!)

Răstignirile cică au fost exact ca acum 2000 de ani, adică pe vremea anului 10 d.H.

Cât trăiește omul, învață și ce nu i-a trecut prin cap!
Păi mie nu mi-ai lăsat impresia că ai fi învățat ceva! Ci am despre tine așa o impresie că tu înveți de ciudă și în ciudă numai viceversa!

Păi că voi vă faceți că nu vedeți răstignirile sufletești și duhovnicești... nu vreți să le băgați în seamă... că la voi Cuvântul nu contează asta nu înseamnă că nu există... și dacă nu contează atunci chiar că am cum să-mi explic de ce au intrat minciunile în Tradiție... și pentru ce vă țineți cu dinții de ele... păi fiindcă voi chiar credeți că nu contează ce scrie în Scriptură... ci e numai așa cum v-a educat nenea că cică nu e scris 1000 și apoi încă 1000 ci e vorba de mii și mii de ani, adică nenumărate mii de ani. Deci sunteție mai rău ca mahomed că și ăla a aplicat dreptatea ciuntelilor trupești... așa și voi dacă nu vă vedeți ciuntiți ziceți că nu aveți nimic la suflet, și ziceți că ăla e sufletul care îl doare numai pentru trup... păi chiar nu se vede că suntem o țară de invalizi? Și ce ați mai vrea să ajungem o țară de morți ca să credeți în Cuvântul lui Dumnezeu și să vă pese? Deci a fost și este răstignit Mihai, unsul Domnului, neincetat este răstignit de când a fost adus pe lume de maica sa Elena și crescut de bunica Maria... și uneori e răstignit mai mult, alteori mai puțin... mirarea este cum de a răbdat și cum de n-a hulit și s-a mai și întors la un neam de vânzători de țară și de credință sfântă... Pe care El și părintele său Carol II le-a iubit și le-a respectat căci ei au respectat ce este scris, și era scris așa ''Nihil sine Deo''
Citat:

Panseu: Păi cum de acolo am zis dacă n-au trecut numai 2 zile cât o mie de ani? Nu trebuiau să treacă 3 așa cum susținea Nostradamus? Se vede deci că n-ai ghicit... ci de acolo știu că așa era scris la Apocalipsis, 1000 de ani și apoi încă 1000 de ani cum spune Cuvântul lui Dumnezeu. Iar eu bănuiam doar că e vorba de trei zile, ca o asemănare așa cum a fost cu Domnul Iisus Hristos de Înviere, dar nu e vorba de așa ceva ci e vorba de Înțelepciunea Creației... Restaurarea ei în Veșnicie de către Cuvântul lui Dumnezeu, Iisus Hristos prin care toate s-au făcut de la Tatăl dăruite nu păcătoșilor ci sfinților și drepților! Deci raționamentul meu chiar dacă nu e scânteietor ca al sfinților, totuși nu poate fi ghicit de tanti grijania pe bază de zaț de cafia. E vorba de altceva, e vorba de Eden, și de Raiul pe care l-a sădit Dumnezeu în Eden.

Riposta: Vsovi, dacă-i aperi pe Pucioși aducând ca argumente zdrobitoare născocirile lui Nostradamus, atunci s-a împlinit proverbul acela: “Cum e sacul, și peticul” .
Și: “Spune-mi cu cine te aduni, ca să-ți spun cine ești”.
Și: “Cum e turcul, pistolique”.

Ia uitați-vă repede într-o oglindă, să vedeți dacă nu v-a crescut nasul ca lui Buratino, fratele lui Pinocchio.
Păi draga mea dușmancă, se vede că fușerești... păi nu vezi că eu am amintit de Nostradamus tocmai ca să demonstrez că era un prooroc mincinos chiar dacă vedea filme din viitor... și le băga în catrene?

Și așa au venit și ăștia de la MISA pisa de au amestecat pe Sundhar Sing, pe Medicul indian martir Singvrei, ce a murit pentru Hristos, au amestecat cu Nostradamus și cu desfrânările așramului adică cu mândriile lucrăturii din viespar, cu centri tantrici, karmici, ceakre și tot felul de blestemății că mi-au crescut și coarne când am fost pe la ei... și de ce făceau așa? Păi ca să mînce creștinii binele, proorociile lui SingVrey, musai împreună cu răul și să facă ei și răul... că desfrânarea cine o poate refuza dacă cică te desăvârșește ea la ceva. Sau lăcomia sau cale spre înțelepciune... Păi degeba ajungi înțelept dacă pe drum te-ai copt... și ai ajuns o coptătură bătrână și putredă... la suflet mă refer dar și la trup. Dacă ai ajuns ciumeg... ce faci cu înțelepciunea? Miorlăi ca fecioarele nebune? Miorlăi ca cele 5 mâțe neânțelepte neștiind cum să te împodobești de frica stingerii luminii, că nu mai ai ulei la candelă?

Deci nu ți-am spus că voi nu pricepeți textul? Și nu da vina pe text, căci e foarte clar: e o întrebare care scoate în evidență că ai ghicit prost!!! Și că Nostradamus e mincinos!!!

''Păi cum de acolo am zis dacă n-au trecut numai 2 zile cât o mie de ani? Nu trebuiau să treacă 3 așa cum susținea Nostradamus?''

Și te-am demonstrat că defapt tu crezi în proorocii mincinoși... și nu pricepi un umil păcătos ca mine dar te dai lingvisvistă... păi nu ați ajuns de râsul licuricilor?

Deci din cuvintele tale te-ai demonstrat că ești vrăjitoare ce ar trebui să fi arsă pe rug, dar aș jigni pe Ioana D'Arc dacă aș cere asta... așa că nu te ard ci mă rog să ai viață lungă, că poate măcar la sfârșit ai să afli Cine este Mântuirea SUFLETULUI tău... că văd că de sănătoasă ești plină de sănătate... dar e de niciun folos dacă ești sculată ca ienicer pe tarlaua ce a rodit, și iată te regăsești luptând pentru apărarea hambarului și scaunului de boier, împodobit în roșu și stacojiu... că astăzi și țăranul e tot boier iar boierul nu mai e boier ci e ... păi e țăran. Deci mântuirea vine de la Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, direct din Templu! Direct de la Tatăl prin Fiul și întru Duhul Sfânt care ia de la cei buni și dă și la cei răi, ca și unii și alții să se bucure întru Domnul.

Last edited by vsovivi; 21.07.2010 at 09:17:18.
Vechi 21.07.2010, 10:04:45
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit Panseurile Puciosului Vsovi (IV)

Panseurile Puciosului Vsovi (IV)

Panseu despre următorul președinte al României:

Păi [...] În 2012 nu va fi nimic decît s-ar putea să ajungă președinte sau conducător unsul Domnului, [...] [...] Deci a fost și este răstignit Mihai, unsul Domnului, neincetat este răstignit de când a fost adus pe lume de maica sa Elena și crescut de bunica Maria... și [...] și era scris așa ''Nihil sine Deo''

Replică la panseu:

De aici rezultă că cel uns, regele MIhai I, va fi fie președinte, fie alt soi de conducător al României în 2012. N-ar fi o noutate, și Simeon al Bulgarilor a apucat deva funcții după mazilire și nu i-a mers rău. Da ce te faci cu proorocia Pucioșilor, care zic la fix, că Mihai I va fi suit pe Tronul de la Cotroceni nu "Președinte" cu un dinte, ca impostorii dinaintea lui, ci ca Rege colțos al Românilor? Sau va fi o manevră isteață și temporară prin care, odată ajuns Preș, se va folosi de noile lui puteri și va deveni cumva și rege!
Noi vedem că tu știi ceva, dar nu spui tot. Se vede că ai fost hoț regalist, conspirator și restauraționist și ai scris în dorul lelii și cu fundul în două luntrițe: "președinte sau conducător", deci ai lăsat o portiță și pentru fuhrer, și pentru rege, și pentru pre-Șe-Dinte, ca la o adică să nu fii acuzat că ai fost prooroc mincinos, ci să-ți iasă pasiența oricum, ca Pythiei.
În orice caz, dacă supoziția asta e corectă, și într-adevăr Mihai I este "unsul" care va fi ales Mihai II în anul 2012, spune-ne și nouă, ca să mergem din vreme și să ne închinăm lui. Și, mai ales, să mergem la vot.

Panseu despre mine:

Păi draga mea dușmancă, [...] Miorlăi ca fecioarele nebune? Miorlăi ca cele 5 mâțe neânțelepte [...] [...] ești vrăjitoare ce ar trebui să fi arsă pe rug, [...] ca și unii și alții să se bucure întru Domnul.

Replică la panseu: Doar atât te duce capul, inchizitorule Vsovi, când vezi că nu mai ai gloanțe? Aduni surcele pentru foc? Că la nici-o replică n-ai răspuns la subiect, deși ai primit întrebări concrete, ci te-ai fofilat răspunzând aiurea.
Vechi 21.07.2010, 11:16:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Panseurile Puciosului Vsovi (IV)

Panseu despre următorul președinte al României:

Păi [...] În 2012 nu va fi nimic decît s-ar putea să ajungă președinte sau conducător unsul Domnului, [...] [...] Deci a fost și este răstignit Mihai, unsul Domnului, neincetat este răstignit de când a fost adus pe lume de maica sa Elena și crescut de bunica Maria... și [...] și era scris așa ''Nihil sine Deo''

Replică la panseu:

De aici rezultă că cel uns, regele MIhai I, va fi fie președinte, fie alt soi de conducător al României în 2012. N-ar fi o noutate, și Simeon al Bulgarilor a apucat deva funcții după mazilire și nu i-a mers rău. Da ce te faci cu proorocia Pucioșilor, care zic la fix, că Mihai I va fi suit pe Tronul de la Cotroceni nu "Președinte" cu un dinte, ca impostorii dinaintea lui, ci ca Rege colțos al Românilor? Sau va fi o manevră isteață și temporară prin care, odată ajuns Preș, se va folosi de noile lui puteri și va deveni cumva și rege!
Noi vedem că tu știi ceva, dar nu spui tot. Se vede că ai fost hoț regalist, conspirator și restauraționist și ai scris în dorul lelii și cu fundul în două luntrițe: "președinte sau conducător", deci ai lăsat o portiță și pentru fuhrer, și pentru rege, și pentru pre-Șe-Dinte, ca la o adică să nu fii acuzat că ai fost prooroc mincinos, ci să-ți iasă pasiența oricum, ca Pythiei.
În orice caz, dacă supoziția asta e corectă, și într-adevăr Mihai I este "unsul" care va fi ales Mihai II în anul 2012, spune-ne și nouă, ca să mergem din vreme și să ne închinăm lui. Și, mai ales, să mergem la vot.

Panseu despre mine:

Păi draga mea dușmancă, [...] Miorlăi ca fecioarele nebune? Miorlăi ca cele 5 mâțe neânțelepte [...] [...] ești vrăjitoare ce ar trebui să fi arsă pe rug, [...] ca și unii și alții să se bucure întru Domnul.

Replică la panseu: Doar atât te duce capul, inchizitorule Vsovi, când vezi că nu mai ai gloanțe? Aduni surcele pentru foc? Că la nici-o replică n-ai răspuns la subiect, deși ai primit întrebări concrete, ci te-ai fofilat răspunzând aiurea.
Păi draga mea dușmancă și vrăjitoareoare, eu sper că va fi regele Mihai n-apoi pe tronul său cât mai curând... că așa e drept și nu din motive de proorocie sau că am vre-un minteres conspiraționist așa ca președintele constantinescu care a jurat că nu va readuce monarhia la putere... și nu ți-am mai spus singura mea proorocie? Iar s-o mai repet?

Și de ce nu vrei să citești corect:

Citat:
În 2012 nu va fi nimic decît s-ar putea să ajungă președinte sau conducător unsul Domnului, că așa a susținut un preot ortodox pe TV mai demult, vorbea pe telefon și nu mai țiu minte cum îl cheamă, zicea că: „va fi ales omul lui Dumnezeu la conducerea statului, președinte” parcă... iar păcătoșii zic că toți vom muri că cade cometa... nici vorbă, ci numai ei, păcătoșii, adică cei care nu vor să lepede păcatul în țara asta ei vor pieri și atunci groaza va umple toată gLumea... Dar creștinii ortodocși nu au de ce să se teamă dacă sunt cuminți și nu se bucură de răul altuia... așa cum se bucură ciorbul de oala spartă sau ciorbită...
În 2012 nu va fi nimic decît s-ar putea să ajungă președinte sau conducător unsul Domnului, că așa a susținut un preot ortodox pe TV mai demult, vorbea pe telefon și nu mai țiu minte cum îl cheamă, zicea că: „va fi ales omul lui Dumnezeu la conducerea statului, președinte” parcă...

Deci în prima parte este vorba de speranța mea întru dreptatea de sus, iar în a doua este vorba de cuvintele uni preot ortodox căruia nu-i știu numele nici chipul că vorbea prin telefon cu invitații din emisiune, care dacă am înțeles eu bine nu zicea că va reveni Mihai ci că va veni ca președinte sau conducător un om al lui Dumnezeu... în 2012, deci la următoarele alegeri.

Poate totuși înveți să și citești dacă ești lingvisvistă și nu să ghicești printre cuvinte ca într-un zaț de cafia.

Deci eu mi-am făcut o părere despre ce va fi, gândindu-mă la PNȚCD sau la Dand Diaconescu, căci știu că au în program revenirea la monarhia constituțională și s-ar putea să candideze Dan Diaconescu cu partidul poporului susținut de televiziunea poporului!

Iar proorocia mea e simplă: dacă nu mă păzesc, în clipa următoare o să mă mânce sabia înțelepciunii de aramă.

Și nu mai dezinforma și te da victimă căci iată că nu vrei să citești ce este scris ci ciuntești textul cu viclenie, căci eu am scris așa:
Citat:
Dacă ai ajuns ciumeg... ce faci cu înțelepciunea? Miorlăi ca fecioarele nebune? Miorlăi ca cele 5 mâțe neânțelepte neștiind cum să te împodobești de frica stingerii luminii, că nu mai ai ulei la candelă?
Nu se vede oare că e vorba de un bărbat ce se dă înțelept?

Last edited by vsovivi; 21.07.2010 at 11:21:21.
Vechi 21.07.2010, 14:16:39
Banned

Implicit 238. Cum să devii dintr-un inginer serios un biet spammer pucios

238. Cum să devii, dintr-un inginer serios, un biet spammer pucios (I)

În articolul intitulat “235. Ultima (dar nu neapărat cea din urmă) “proorocie” pucioșească și postat pe data de 13 iulie a.c., făceam la final următoarea predicție:

Ca și în alte situații similare petrecute anterior, vor mai urma, fără îndoială, și torente de spamuri pe internet, prin care ciracii liderilor pucioși vor promova “proorocia” pe toate meridianele globului. Anticipăm însă că, după cel mult câteva luni, se va contura deja epilogul unei premoniții: vremea va reintra în normal, apele se vor retrage, oamenii își vor reface casele, în timp ce liderii laici și religioși ai României vor fi tratat de la bun început demersurile profetice ale pucioșilor cu nepăsare totală și cu un imperial dispreț.

N-a trecut mai mult de o săptămână ca să sosească de pe net și confirmarea: liderii pucioși au trasat sarcină ciracilor lor să spămuiască intens și fără nici un scrupul internetosfera cu amenințările lor apocaliptice.
Până aici, nimic nou. Pucioșii sunt deja la a n-a recidivă cu bombardamentele de spamuri, și nici măcar nu se sinchisesc de faptul că, procedând astfel, comit un delict informatic. Surpriza a fost însă să constatăm că de data aceasta vârful de lance, vectorul otrăvit care a fost desemnat să contamineze căsuțele poștale ale românilor cumsecade cu mesaje “spooky”, nu este altul decât... Mihai Mateescu, o cunoștință mai veche de-a noastră de pe acest blog. Scriam despre dumnealui încă din postarea “84. Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe”că este în mare pericol de a-și destrăma singur familia, în urma descoperirii "miracolului" de la Pucioasa, lucru care între timp s-a și întâmplat. La îndemnul maleficului său prieten, Viorel Ivan, aventurierul Mihai Mateescu și-a abandonat serviciul, și-a părăsit soția și fetița minoră tocmai în Canada, pentru ca apoi să se angajeze slugă la dârloagă pe “moșia spirituală” de la Pucioasa a ereticilor “talibani” pseudo-ortodocși. Și ca să nu taie frunză la câini, adică să nu mănânce pâine și să bea apă degeaba, liderii pucioși l-au înhămat la treabă. L-au însărcinat să trimită și dumnealui spamuri în stânga și-n dreapta, ca să-i facă ceva reclamă lui “Dumnezeu”. Mihăiță, săracul, ce să facă? s-a executat. Din inginerul respectat și respectuos ce era odată, a devenit un biet spammer, care violează brutal și fără scrupule intimitatea semenilor săi. Și după ce le-o violează, îi mai roagă și să nu se supere, zicând:

Te rugam sa nu consideri spam acest mesaj al Domnului pentru romani.”

(Aici se pare că a vrut să spună “pentru români” dar, din motive tehnice, scuza i-a ieșit complet din coordonatele istorice ale prezentului. Așa-i la început, e mai greu cu tehnoredactarea; până-și face și el mâna, se preface că n-a auzit de diacritice).

Adicătelea, îl mai și prostește în față pe destinatarul spamului: “ Te rugăm fii bun, fă-te că ești chior și nu vezi, și să nu consideri spam acest spam, ci să te faci că nu observi violarea de domiciliu - pardon, de căsuță (poștală).

Last edited by mariamargareta; 21.07.2010 at 14:41:08.
Vechi 21.07.2010, 14:29:34
Banned

Implicit 238. Cum să devii dintr-un inginer serios un biet spammer pucios

238. Cum să devii, dintr-un inginer serios, un biet spammer pucios (II)

Dar ca să nu creadă cineva că fabulăm, sau că țesem răutăți gratuite la adresa bietului om, iată aici o mostră din sudoarea muncii sale de internaut pro-pucios:

From: mihailmateescu@gmail.com [mailto:mihailmateescu@gmail.com]
Sent: Sunday, July 18, 2010 11:01
To: [...]@[...]
Subject: Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român

Link audio :http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=1022

Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român

Sunt Domnul si-Mi întaresc portile ca sa intru cuvânt în cartea Mea de azi, [...]
O, neam român, te-am învatat, tata, [...]

Ti-am trimis carte scrisa si M-am folosit de servii Mei, care aud din gura Mea cuvântul peste om, si te-am învatat, neam român, [...]

Iata suferi, [...]

Daca voi, cei ce stati la porti, nu veti lua cuvântul lui Dumnezeu de peste voi ca sa-l împliniti [...]

Sculati-va [...]. Amin.
O, nu trebuie sa-i dau Eu omului mura-n gura [...]
O, neam român, [...]
O, împaca-te cu Dumnezeu, neam român! [...]
Voi, cei de la porti, nu întoarceti spatele înspre cuvântul Meu de peste voi, [...]

Am între voi pe martorul Meu [...]. Amin.

Acum pecetluiesc [...]. Amin, amin, amin. 08-07-2010

Link: http://www.noulierusalim.ro/index2.htm

Te rugam sa nu consideri spam acest mesaj al Domnului pentru romani. Daca nu te superi, citeste si da mai departe spre mantuirea ta!

Reply Forward

Desigur că textul a fost trimis integral, inclusiv cu pasajele care aici au fost doar sugerate (prin trei puncte plasate între paranteze drepte).

Săracul Mihăiță, acum vede și el probabil cum este să fii interfață docilă, sculă bleagă și slugă scopită pentru a servi tupeul stăpânilor lor, care au școala și plăcerea scoaterii castanelor din foc cu mâna altora. Adică, “eunucul” Mihăiță a învățat lecția: “unde-i ordin, cu plăcere!”. Lasă însă impresia că tot mai are carențe în educația pucioșistă, căci sloganul comunist “Citește! Și dă-l mai departe!” pare a i se fi imprimat definitiv în subconștient.

Dar, Mihăiță dragă, oare nu era mai bine să fi rămas în familia ta, unde soția Diana și fiica Sabina te-ar fi respectat cu sinceritate ca pe un frate mai mare, fără a te înhăma la sarcini care-ți maculează imaginea și-ți strivesc conștiința?

Last edited by mariamargareta; 21.07.2010 at 16:44:46.
Vechi 21.07.2010, 17:18:02
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
238. Cum să devii, dintr-un inginer serios, un biet spammer pucios (I)

În articolul intitulat “235. Ultima (dar nu neapărat cea din urmă) “proorocie” pucioșească și postat pe data de 13 iulie a.c., făceam la final următoarea predicție:

Ca și în alte situații similare petrecute anterior, vor mai urma, fără îndoială, și torente de spamuri pe internet, prin care ciracii liderilor pucioși vor promova “proorocia” pe toate meridianele globului. Anticipăm însă că, după cel mult câteva luni, se va contura deja epilogul unei premoniții: vremea va reintra în normal, apele se vor retrage, oamenii își vor reface casele, în timp ce liderii laici și religioși ai României vor fi tratat de la bun început demersurile profetice ale pucioșilor cu nepăsare totală și cu un imperial dispreț.

N-a trecut mai mult de o săptămână ca să sosească de pe net și confirmarea: liderii pucioși au trasat sarcină ... pardon, de căsuță (poștală).
Deci ai văzut dumneata cine era proorcița mincinoasă și vrăjitoarea? Vezi dumneata cine face predicții viclene? Și mai are rost atunci să-ți răspund la ghicelile tale făcut printre rânduri așa ca în zaț? Eu cred că e clar cine e vrăjitoarea ce s-a alipit de Templu ca s-o distrugă pe Verginica!
Vechi 21.07.2010, 17:32:48
Banned

Implicit Răspuns la porcii de slănină împrăștiați pe caietul de teme de lingvisviste

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Poate că m-oi unge mai târziu cu porcii de slănină din textele postate de MM ca să îngecteze puișorii gălbiori ca să se lase târâiți de găină prin grădină, ca să mă bronzeuz mai bine... și poate că am să-i citesc și concluziuniunea... dar mi-e frică de punctul negru al desfrânării... căci vom ajunge la un punct MORT... și dacă n-ai priceput punctul acela... atunci e în zadar, e zădărnicie, căci o să ne începeM iar la ceartă, ce artă? Artă marțială, arta desfrânărilor, desfrânarea mică atrăgându-se cu desfrânarea mare și pismuindu-se una pe alta cu stoicism pentru duhul minciunii măririi de sine, și se vor duela ca uitucii, uitând voit și cu încăpățâțânare pe clipa viitoare, pe ziua de mâine... căci își fac misiunea de azi cu ardoareoare și supunere iar apoi se sinucid de frică, udând noaptea canapeaua... toți iepârașii și slujitorii lor beroici, zicând că e un fel de demnitate, de libertate... iată, au slujit stăpânul... da de unde! Era spânul deghizat în harapalb! Cpci au slujit lăcomia binelui ca să fie ei plin și de lăcomia răului, tot din lăcomie să le aibă ei pe amîndouă exact ca semnul ăla chinezesc... că le place lor numai văruit așa orice ar mânca, așa le place ca într-o artă tragică a grimaselor... le place răzbubunarea sadică... și sigur că e o plăcere... e plăcerea de a născoci... și născocești, și născocești, și știi și știi, căci ai răspunsul... iar răspunsul nu e altceva decât planul ăla scurt pe care l-ai pus la cale exact ca pe o întrebare... iar dacă știi răspunsul, atunci ceea ce faci ce este? Educație? Păi cum poți face educația altora cu răspunsul tău? Păi nu Dumnezeu trebuia să fie Cel ce ar fi fost nevoit să dea toate răspunsurile? Nu în Cartea Sfântă? Nu în Cuvântul lui Dumnezeu găsim Calea Vieții? Nu în Cer? Nu în dragostea curată din noi? Nu în sinceritate? Voi ziceți că în minteresul artistic? În ceartă? În arta marțieului? Păi dacă e Marți e Belgia, dar moșii și strămoșii noștri marți sau joi nu făceau nimic decât se rugau și sărbătoreau pe Domnul, deci noi de ce ne ocupăm cu grozăvia toată săptămâna? Până și Duminica...

Căci ce se întâmplă nu este altceva decât grozăvia, doar că la om e viceversa față de aia sfântă a Lui Dumnezeu... la om se bazează pe lăudăroșenii și pe minciună, pe minteresul viclean... La Dumnezeu pe sfânta Cruce.

Deci ce aș putea să-i cânt vulpii altceva decât că dacă iar îmi deschid gura, pliscul, o să vă omor... și chiar o să ziceți că și eu sunt prooroc deși v-am mărturisit mereu că nu sunt altceva decât un mic mare păcătos mirean mare păcătos din poBor ce Crede în Cuvântul lui Dumnezeu și-L ascultă, ca Dar de la Domnul, și a ajuns așa exact ca tânărul moșul putregaiul, un bătrân rău și tânăr putred, tânărul moșul putregaiul mâncav-ar raiul, deci Raiul să vă mănânce de vii!

Și poate am să citesc grozăviile postate mai sus, deși e pericol de intoxicare... e pericol mortal. Dar până atunci n-aveți decât să stați în așteptare că iar vin și o să mă dau mare... deși nu vă e clar că eu sunt mic cât un punctuleț roșu?

și continuarea:

Răbdare că vine imediat Costiclă... deși îi este cam frică... de ispisisikăă.

sau cum spunea părintele Arsenie Papacioc:

Răbdaree, Răbdărică, Răbdăroi... ; și am zis și adăugat eu: ...ca să nu te preschimbi în miroi! (un fel de moroi ceva mai pervers.)

Și cum e miroiul: păi e așa ca un papanaș umflat nu cu pompa ci cu trompa și apoi înghețat și apoi vidanjat și care puieștie pe guriță alți papanași mai mici exact după chipul și asemănarea sa, exact ca niște bule, bule de săpun, și ăștia mici merg la toți împărații pământului ca să-i cheme la război după formula: ''sculați voi hororovopsiți ai mătreții, voi bossundiți la foArte SpUS... Hai la burta cia mare, voi bossundiți la foarte SpUS'', deci cu ce arte, cearte, păi arte marțiale.

Deci vrăjitoarelor și dușmancelor... voi pe cine apărați?? Pe nenia cu cioc?

Pe papanașul gonflat, înghețat și apoi vidanjat care scoate pe cioc papanași mai mici după asemănarea sa exact ca niște bule infailibile?!!

Și ia uite cine vorbește de spam... ditamai trolly-relele forumului, ditamai vrăjitoarele proorocițe MM și EsTerra... păi voi ziceți că n-a făcut bine că a lăsat gLumea? Păi cine sunt frații și copiii și surorile Creștinului? Deci voi ați făcut până și Teologia la seral? ... dar probabil nu ca muncitorii ci ca repetentele și corijentele... și ziceți că voi aici și pe net nu faceți spam? Dar ce faceți voi, dragele mele dușmance și vrăjitoare? Cu ce vă ocupați? Informați, informați... și pe cine informați și despre ce anume?!!

Last edited by vsovivi; 21.07.2010 at 18:27:34.
Vechi 23.07.2010, 12:43:56
Banned

Implicit 239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya

239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (I)

În afară de Messia de la București, despre care am mai vorbit aici, un alt Antihrist s-a ridicat din adâncuri și a hălăduit pe meleagurile românești în ultimii ani, la concurență aprigă cu Antihristul Pucios: “marele Maestru Rromân” Francisc Maitreya. Curios faptul că, în mesajele lor “divine”, niciUnul dintre Aceștia Trei nu vorbește de Ceilalți Doi, de parcă nici nu S-ar cunoaște Unul pe Altul. Asemănările dintre “misiunea” Lor de pe pământ sunt însă frapante, în timp ce deosebirile le dau culoare exotică și Îi individualizează.

Cea mai importantă asemănare este aceeea că toți se consideră “Fii ai lui Dumnezeu”. În același timp, poate cea mai importantă dintre deosebirile lor este faptul că... Francisc Maitreya a murit între timp (în anul 2003!) în timp ce “Messia de la București” și “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa continuă să-i bombardeze și astăzi pe români cu mesaje apocaliptice.
Chiar și după moartea sa fizică, Francisc Maitreya este considerat de către adepții lui drept “Maestru Spiritual, Domnul Luminii, Cel ce le aduce lor inspirație, frumusețe, cunoaștere, bucurie – tot ce se poate numi binecuvântare. Chipul său este Lumină, privirea lui este Foc, Cuvântul lui este Viață”. Rememorând clipele petrecute împreună, una dintre ucenicele lui (pe nume Mihaela Stan-Cazacu) spunea:

“Domnul Maitreya are această capacitate, de a oferi ceea ce este mai valoros și minunat, cu cea mai mare bucurie și infinită dăruire. Eu am simțit aceasta, bucuria Lui de a dărui, de a Se dărui, de a binecuvânta. Frumusețea Lui umple lumea, transformând-o, luminând-o, înălțând-o. Prin prezența Lui ne-a onorat nespus de mult, ne-a curățit, ne-a eliberat, ne-a luminat, ne-a învățat, ne-a îmbogățit sufletește…
Școala Lui IJ. Francisc Maitreya este modul Lui de viață în trup, este exemplul Lui pentru noi. Ne învață prin orice gest, privire, zâmbet, atitudine, cuvânt, gând…”

A. Viața lui Francisc Maitreya

Cine a fost,de fapt, "Omul-Dumnezeu" Francisc Maitreya ?
Se spune că micuțul Francisc s-a născut și a crescut într-o familie modestă din Ardeal. Adepții Lui pretind că la vârsta de 5 ani ar fi primit în trup “Spiritul”, mulțumindu-se să știe despre El doar atât; restul biografiei Lui nu-i interesează, atâta vreme cât știu că El a primit “manifestarea Divină”. Mai pretind că a plecat de acasă de la vârstă fragedă, cunoscând multe lipsuri și înjosiri, dar având în schimb privilegiul de a urma o școală nepământeană, numită “Academia Sufletului, o Școală Inițiatică de o înaltă valoare unde se studiază Noua Învățătură”. Ulterior a devenit El însuși promotor al acestei Școli, pentru instruirea discipolilor Săi.
Ajuns la maturitate, în anul 1992 a început o perioadă de 11 ani de “propovăduire”, despre care rromânul Francisc Maitreya credea că este însăși “făurirea istoriei”. Cronicarii Lui pretind că în această perioadă El a călătorit mult prin țară cu discipolii Săi, luminând, tămăduind, ajutând oamenii, consemnându-se vindecări miraculoase cam prin toate locurile pe unde treceau, căci oamenii se vindecau prin credința lor. „Domnul Maitreya” Își amintea mai târziu despre anii când el "făurea istoria", hălăduind pe coclaurile patriei:

”Privesc în urmă și văd că a fost partea cea mai frumoasă. Atât de frumos a fost! Veți vedea și voi cum peste zeci de ani, sute de ani veți privi înapoi, veți spune: ce frumos a fost! Ați vrea să mai reveniți, măcar așa, să aruncați o privire, dar nu se poate... Acum se face istoria, dragii mei.”

Prin anul 1999 Francisc Maitreya era ceva mai stabil și locuia într-o garsonieră în Baia Mare. Acolo el lucra pe calculator, scriind cărți și trimițând epistole aspre, moralizatoare, către diverse personalități ale vremii, cărora le reproșa că nu-i recunosc adevărata Sa valoare de Maestru și Învățător Spiritual trimis de către Dumnezeu pe pământ. Tot aici Își primea vizitatorii, bolnavii și ucenicii. Pe ucenici îi învăța cum se poate medita în Templu, cum se fac vindecările prin puterea cuvântului și prin puterea gândului, fără a atinge corpul bolnavului, cum se face chirurgie fără bisturiu, cum se poate face un “transplant energetic de encefal” unei alte persoane prezente (fără a atinge fizic bolnavul),cum pot fi oamenii eliberați de blesteme, de fermece și de tot răul din viața lor, și multe altele. Totodată le-a arătat cum se poate face „transfuzie de plasmă cosmică, energetică”, apelând la un băiat, aspirant al Academiei Sufletului.

Adepta maitreystă Mihaela Stan-Cazacu își amintește din acea perioadă:

„ Tot în acea dimineață mi-a dat o temă, spre întărirea mea, mi-a spus să mă uit cu ochiul minții la El și să spun ce văd. Am văzut că are deasupra capului un Triunghi cu un ochi în el, un Porumbel Alb, o Cruce mare, albă în spatele Lui, puțin mai înaltă decât corpul fizic și corpul însuși era încadrat de Curcubeu. Tot corpul Domnului Maitreya era cuprins într-un triunghi alb. Acestea sunt doar câteva dintre semnele ce se pot vedea; atât am putut eu vedea atunci, atât mi-a fost îngăduit. Și Învățătorul a spus: “Prin mine se manifestează Tatăl și sunt bucuros să-I pot oferi acest trup.”

Experiențe similare, cu porumbei albi și cu raze de lumină multicolore, aveau și adepții pucioși despre Verginica, pe vremea când “vorbea Domnul prin gura ei”. Ca și Maitreya , Verginica era "vas ales" care își oferea trupul la dispoziția Tatălui ceresc, prin care El "să se manifesteze", adică să poată să le vorbească din cer oamenilor ca dintr-o "trâmbiță". Adepta pucioasă Ocolescu Elvira își amintește despre Verginica, vasul ales și trâmbița lui Dumnezeu:

“Maica Verginica nu știa niciodată ce se vorbește, și când se trezea, ne întreba pe noi dacă a vorbit Domnul. În tot acest timp cât se vorbea, ea vedea un porumbel alb, din ciocul căruia porneau trei funii de lumină, împletite, care intrau în gura ei. Acesta era semnul ei că s-a vorbit, dar nu știa ce s-a vorbit.” (Citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, ediția 2006, pag.67)

Și simpatizanta pucioșilor Nedelcu Constanța își amintește de viziuni nocturne asemănătoare:

“În vara anului 1985, luna mai, ziua 15, am avut un vis: pe norii cerului am văzut o icoană minunată din care radiau raze strălucitoare. Încercând să privesc icoana, am deslușit chipul unei femei și am auzit și o voce care mi-a spus să privesc și am văzut o mână ce ținea o cruce din lemn. Am privit atentă în sus. În partea dreaptă a icoanei sta scris cu litere de aur: „Sfânta și marea proorociță Virginia“, iar în partea de jos scria cu aceleași litere de aur: „Donată regelui Mihai“. Cercetând calendarul creștin-ortodox, nu am găsit-o pe această sfântă Virginia.” (Citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, ediția 2006, pag.55)

În august 1999 s-a organizat la Roșcani, la „Schitul Lumina Iubirii”, o Tabără spirituală. Pe data de 11 august a fost o eclipsă totală de soare. În schimb, în această tabără Învățătorul Francisc Maitreya i-a luminat ca un soare cu lecțiile și cu sutrele sale pe toți cei prezenți acolo. Acestea au fost cuprinse ulterior în „Lecțiile Inițierii”, iar sutrele au constituit „Anexele”.

Ca și pucioșii de la Glodeni, maitreyștii și-au zidit și ei un "Templu", la Roșcani. În rotonda Templului se experimentau practici inedite, cum ar fi de exemplu „vizualizarea vieții anterioare”. De față cu toți, „Învățătorul” alegea un ucenic pe care îl ghida pas cu pas, spunându-i ce mantre să folosească (mantre speciale, care erau valabile doar acolo, în acel context) ca să poată avea acces neîngrădit la informația cerută și ca să nu greșească. În același timp, El le explica celor nou-veniți că nu El este cel care dezvăluie ce au fost ucenicii în alte vieți și ce au făcut atunci, ci ei înșiși se descoperă pe sine. Îi mai atenționa și că acest gen de exerciții nu este îngăduit a se face doar din simplă curiozitate, explicându-le, rând pe rând, mecanismele intime ale scamatoriilor lui (Dedublarea Ființei, Călătoria în Timp, Vizionarea Acidului De-oxy-ribo-Nucleic, Cinemateca Vieților Anterioare) :

„Îi ajut să-și vadă ADN-ul; prin dedublare și întoarcere în timp își pot vedea viețile anterioare, unde au greșit, ce n-au împlinit și au de împlinit în această viață.”

Cu alte ocazii, „Domnul Maitreya” și-a învățat discipolii să stăpânească și o tehnică specială pentru eliberarea de gândurile de nedorit.

Last edited by mariamargareta; 23.07.2010 at 14:28:20.
Vechi 23.07.2010, 15:21:04
Banned

Implicit

Domnule, am văzut și eu niște călugărițe îmbrăcate în alb, pe vremuri care umblau prin gară și făceau vindecări prin credința ta... sau să crezi în el sau în Dumnezeu... nu mai știu exact.

Ceea ce e frumos este că era credincios în Dumnezeu, că vorbea despre iubire, post și rugăciuni, meditații și armonizarea cu natura restaurată de Domnul Iisus Hristos, deci se deosebea fundamental de secta lui Bivolaru care se folosea de chipul lui Iisus ca să desfrâneze și să-și scoată unii altora ochii, căci MISA făceau din Iisus un fel poză de om luminat... reâncarea unui duh rău din ăla de prin asia care se arăta bun la început dacă te lăsai desfrânat, dar apoi dacă nu, te distrugea... cum pe multe fete și feciori i-a distrus prin așramuri sau tabere sau spirale.

Deci ca fapte, acest Francisc Maitreya, făcea fapte bune, și chema spre iubire de Tatăl Ceresc... ceea ce este foarte bine, vorbea despre Triunghiul Tatălui, despre Porumbel, iar semnul lor este „interzis păcatul” și deasupra are un romb cu 4 cruciulițe.

Partea rea, este că nu cunoștea Adevărul... nu cunoștea nici pe Adevărul ci se iluziona că în el este sălășluit și el este al 7 fiu și deci ultima încarnare, deci iată nici nu mai avea rost să-L cunoască ci vorbea despre Domnul Iisus Hristos doar ca despre un personaj istoric, lucru evident absurd, căci sfântul Ioan Evanghelistul este defapt Fiul care este până la a doua venire a Domnului... iar Domnul e viu și ca Fiu al Omului și este și Dumnezeu și nu o încarnare sau o reîncarnare.

Deci clar era înșelat așa cum Mircea Eliade era înșelat, și se auto amăgea într-o stare de închipuilei foarte frumoase, o grozăvie a bonomiei, în care măreția miracolelor și puterilor se amestecă cu smerenia Credinței din Ortodoxie...

Practic li se amestecau credințele, grâul cu neghina din necunoaștere... dar tuturor ni se întâmplă și facem multe păcate... deci și ei erau păcătoși tocmai din pricina asta, în interior căci prin afară poate că se păzeau în fapte, căci nu știu să se fi desfrânat... deși yoga însăși și naturalismul este o desfrânare.

Deci el din necunoaștere de Adevăr e căzut într-o credință a necunoașterii și de aceea toată teoria lui cere cunoașterea pentru că el nu cunoștea pe Dumnezeu Tatăl, ori pe Sfânta Treime... nu cunoștea deoarece i se confundau închipuirea de sine, calea mândriilor yoghine cu calea smereniei, teoriile false despre univers și nemărginire dar poate că în timpul cât a petrecut în peșteră lepădând lumea a aflat mai multe despre Adevăr... deci fiindcă nu a făcut păcate și s-a retras din gLume, și a trăit în post și rugăciune, recunoscând pe Iisus și pe Maica Domnului și pe Dumnezeu Tatăl, chiar dacă s-a făcut și pe el un fiu al lui Dumnezeu, păcatele credințelor din necunoaștere, astea i se vor ierta, deoare chiar Domnul Iisus asta și dorește să fim fii buni ai Tatălui și frați ai Domnului netrufași și să credem chiar dacă uneori nu prea știm ce credem, dar să fim iubitori și curați... deci nu văd care ar fi până la urmă problema?

Iar problema lui se află în minciunile pe care le promova fără reacrdință, din necunoaștere, prin credulitate ezoterică, deci e vorba de credință oarbă și fermecătoare căci nici el nu cunoștea Adevărul cum nimeni din noi nu-L știe afară de Dumnezeu în întregime, căci Dumnezeu este știința a toate... dar măcar el nu a judecat pe nimeni chiar dacă nu a știut... ci a încercat o Yoga curată, o Yoga Dumnezeiască, O Yoga Creștină, O Yogă fără păcate și care caută cunoașterea, așa ca asiaticii dar pe calea ceva mai Creștină...

Deci față de secta lui Bivolaru, MISA pisa, care căutau cunoașterea și înțelepciunea fără să țină seama de păcate, chiar făcându-le cu nemiluita spre cunoașterea lor pentru dobândirea experienței și „înțelepciunii” ce vine din ele acest Francisc, este net superior... chiar dacă este înșelat în multe privințe, dar cine nu este... deci el este un fiu al luminii iar bibolaru est un fiu al întunericului... dacă ar fi să fac o comparație între ei. Și a făcut și justiția și s-a dovedit că a fugit de la a da socoteală exact ca un șobolan.

Deci dacă am exclude faptul că el ar fi a 7 reîncarnare a Cuvântului, căci Cuvântul nu se încarnează decât în ucenici, și dacă am exclude dorința ucenicilor lui de a dobândi puteri Dumnezeiești spre mândrie, și de am exclude exercițiile și meditațiile organelor sexuale și pozițiile, și dacă am exclude prostiile kundalini și alte energizări... atunci poate că se apropie și calea lui de o cale sfântă... dar nu-l judec ci vreau să scot în evidență că departe de a fi un antichrist, este ucenic și Yoghin este superior tuturor Yoghinilor căci a ales calea Creștin Ortodoxă... calea proorocilor... dar orice cale yoghină este net inferioară ascultării exacte de Dumnezeu, calea roboțelului ascultător, calea credinței smerite și a smerenie smerite... căci căile yoghine sunt căi asiatice și păgâne, ce cad în râpa mândriei și a milei deșarte... Dar ca apostol pentru yoghini sau asiatici, este un apostol al Domnului foarte bun și strălucit... este un fiu al Luminii căci a trăit respectând Darul Luminii precum și toți Luminătorii Cerești.

Deci eu nu-l urmez și nu-l cred decât în părțile cele bune care sunt conforme și asemănătoare cu Cuvântul lui Dumnezeu iar în rest îl combat fără să-l osîndesc căci a Domnului este răzbunarea și nu a omului, deci nu-l urmez și nu-l recunosc ca nici un fel de reîncarnare căci am lepădat și yoga și șotokanul căci acolo, în credințele lor e vorba doar de mândrie sau de smerenia trufașă... o înțelepciune deșartă și o credință în necredință pentru răzbunare, CERATĂ, ce artă? Artă marțială!... ca închipuirea de sine să te facă să te crezi înțelept, dar aia este înțelepciunea lor trufașă... cam așa cum am și eu că prea îmi pare că le știu pe toate... dar eu recunosc că nu le știu de la mine ci sunt scrise prin scripturi, prin sfinți părinți, ți se mai dă și de sus, dar Adevărul este de la Cuvântul lui Dumnezeu și sigur că se află și în inima Oamenilor Noi, mai ales în a celor Iubitori de sfințenia Domnului...

Deci stimată și dragă dușmancă și vrăjitoare MM, eu știu că hoții strigă hoții de pe tronul lui Dumnezeu căci i-au luat locul...

Dar acesta, acest Francisc Maitreya a încercat iată să facă din peștera de tâlhari a sectei lui Bivolaru care umplea sălile de sport cu tot felul de desfrânări și exerciții nebunești, de unde se răspândea prin casele oamenilor, un loc mai bun, căci s-a dus într-o peșteră și acolo s-au retras spre Lumină... Deci iată acest sfânt, sau nu, dacă este rămâne de văzut, a dat o cale pentru porci și câini așa ca mine, căci așa eram și eu mai rău ca ei, ca să poată să iasă din baaltă și să se îndrepte spre Cer, acolo unde sălășluiește Adevărul și Preacurata Înțelepciune.

Iar că el s-a crezut ceva închipuindu-se un ales sau un mai ales decît alți aleși, păi asta oricecopil se aseamănă cu actorii ca să se laude, dar trebuie să te asemeni ca să asculți, dacă chiar te asemeni, și nu cu oricine ci numai cu sfinții care s-au asemănat cu Domnul nostru Iisus Hristos chipul Tatălui și al Duhului Sfânt... și pare că acest Maitreya, Domnul este cu noi, a și ascultat câte ceva. Deci nu-l voi acuza și nu-l voi huli așa cum faci dumneata. Căci mie nu mi-a greșit cu nimic și nici ortodoxiei... deși oarecum cândva m-a ispitit, sau eu pe el, nu mai știu exact căci cine se aseamănă se adună.

Last edited by vsovivi; 23.07.2010 at 16:03:54.
Vechi 23.07.2010, 15:44:43
Banned

Implicit 239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya

239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (II)

În seara de 2 aprilie 2000, „Domnul Maitreya” a făcut mai multe vindecări. Cităm din memoriile unei maitreyste:

„Venise o femeie de la Chișinău care avea multiple probleme de sănătate, printre care câteva preinfarcte în antecedente, avea niște dureri recidivante de cap. Învățătorul a ajutat-o mult, i-a făcut transplant de encefal, inimă, organe genitale interne, i-a refăcut conexiunile tuturor organelor din corp, i-a lărgit bazinul energetic. Eu am văzut aceste intervenții. După aceasta femeia respectivă spunea că se simte mult mai bine, mai „ușoară”, mai curată.”

Mai ușurată, mai curată, mai uscată și cu bazinul lărgit, femeia s-a întors așadar acasă cu alt encefal, cu altă inimă și cu alte ovare, plus toate conexiunile dintre organe refăcute, deci era cu totul și cu totul alt om. Minunea transplantării și schimbării omului din temelii este deci indiscutabilă, adică nu se poate discuta sau comenta, ci trebuie acceptată ca atare. Paradoxal este că, deși se spune ca ar fi vindecat-o pe femeia cu preinfarcte, Francisc Maitreya nu și-a putut vindeca propriul său infarct, de care a și murit de altfel, câțiva ani mai târziu. Ucenicii lui „Maitreya” pretind că el a părăsit această lume în data de 05.06.2003 la spitalul județean Baia-Mare, cu diagnosticul medical “stop cardiac”.

Tot în Templu au fost inițiați mai mulți începători în „Tehnicile Suflului”.
La „Schit” s-au organizat succesiv mai multe „tabere spirituale”. În cea din perioada 2-20 august 2000 s-a „lucrat” pe ateliere: clarvăzătorii au avut anumite teme, iar începătorii – altele. Temele au inclus: meditații, exerciții de respirație, exerciții de armonizare cu natura, exerciții de concentrare. În interiorul Templului au fost experimentate Tehnicile Suflului, la toate nivelele lui. În zilele în care energiile erau mai puternice, informația devenind prea condensată, Francisc Maitreya își trimitea discipolii să se relaxeze în liniște în livada de pruni sau la izvorul din apropiere.

Ca și la pucioși (care prooroceau iminența vremii în care toate popoarele lumii se vor supune, se vor închina și-i vor aduce tribut poporului român, învățând obligatoriu limba română), unele dintre învățăturile maitreyste formulate de Francisc Maitreya la „Schit” aveau în ele germenii unei orientări fasciste, sugerând superioritatea rasei pure ( rasa ariană, cu păr blond și lins și cu ochii albaștri) față de alte rase, cu părul negru, sârmos și cu nasul turtit:

„Părul este o antenă; cu cât e mai lung și ordonat, cu atât recepția e mai bună. Cărarea pe mijlocul capului departajează energiile de semn opus. Părul vopsit este o antenă afectată (se pune „ceva” pe firul de păr). Cu cât părul e mai deschis la culoare, cu atât antena e mai pură.”
„Ce-ar fi cu o rasă, dacă nu ar fi preluată de cei care vin la reîncarnare. Așa dispar rasele. Se epuizează karma. (cel care vine, preia din karma planetei, rasei, țării…)” (Citate din Învățăturile Iluminatului Francisc Maitreya)

În acest context, bolnavii congenitali erau cotați ca ființe inferioare intrate pe scara evoluției din regnul uman, care se realizează prin reîncarnări succesive:

„Evoluția omului este prin regnuri. Doar omul are mental, animalele au inteligență. La primele reîncarnări în regnul uman se nasc oligofrenii, piticii...” (Citat din Învățăturile Iluminatului Francisc Maitreya)

Pe data de 8 august 2000, Francisc Maitreya a predat tema „Energia cuantică și coloana vertebrală”; pe 10 august, tema „Ființa umană și discul său ca valoare în Univers” ; iar pe 11 august, tema „Chakrele și fluidele”.

Pe data de 12 august 2000, asistenta în trup a „Domnului Maitreya”, pe nume Monica, luminată fiind de „Învățător”, a vorbit grupului despre vindecări, subliniind că acestea presupun responsabilitate, îndată ce prin vindecare se acționează asupra karmei celui bolnav.

Pe plan religios, Antihristul Francisc Maitreya le propunea discipolilor să nu se mai conducă după Hristos Cel răstignit, ci să accepte ca liberul arbitru să lucreze asemenea unui „hristos interior”, care să-i stăpânească și să le îndrume pașii de acum încolo în toată viața lor:

„Cristosul este în voi! De ce vreți pe cineva să vă conducă?” (Citat din Învățăturile Iluminatului Francisc Maitreya)

În perioada 20-22 ianuarie 2001 Francisc Maitreya și-a învățat discipolii cum să folosească energia Qi și Puterea Focului Cosmic, apoi i-a luminat cu „Tehnica Suflului X” și le-a demonstrat puterea „cercurilor de protecție”.

La fel ca și Pucioșii, Maitreyștii pun la îndoială deplinătatea și adevărul Sfintelor Scripturi. După părerea ambelor secte, Dumnezeu trebuie să completeze și să corecteze Scriptura prin “Cuvântul Viu” și actual. Legea lui Dumnezeu este vie și veșnică, dar este într-o continuă transformare, în sensul “plinirii” ei, afirmă Francisc Maitreya. Pucioșii spun și ei, cu alte cuvinte, cam același lucru: “Dumnezeu este mereu astăzi , iar astăzi nu-i ca ieri, și nici ca mâine”, pentru a arăta că Dumnezeu Se poate răzgândi oricând și Își poate schimba în mod arbitrar făgăduințele și Legile Sale, în funcție de ce se va mai întâmpla astăzi sau mâine:

„Adevărul este Dumnezeu. Biblia nu poate fi Adevărul, pentru că s-au scos din ea multe, iar Adevărul nu poate fi pe jumătate. Biblia e moartă dacă nu e vorbită prin cuvântul viu. Legea lui Dumnezeu este vie, veșnică.”(Citat din Învățăturile Iluminatului Francisc Maitreya)

“Rostesc rugăciunea înaintea Ta ca să-i cruți de căderi în ispite pe cei credincioși cuvântului Nostru de azi, căci Noi suntem mereu astăzi, Tată, fiindcă așa este Dumnezeu, este pentru tot omul care se naște în vreme pe pământ, este mereu astăzi Dumnezeu pentru om.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 9 iunie 2009)

Spre deosebire însă de pucioși, care conspiră schimbări de regimuri politice și trântesc câte un „Cuvânt către poporul român” (ca venind de la „Dumnezeul” lor) cu orice prilej politic mai important, Maitreyștii se abțin de la gesturi sau partizanat politic:

„Dumnezeu nu se amestecă în problemele voastre, în politică.” (Citat din Învățăturile Iluminatului Francisc Maitreya)

Last edited by mariamargareta; 23.07.2010 at 15:48:09.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40