Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.03.2012, 13:49:50
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Sa zici asa:
1. Da e idolatrie. Pentru ca...

sau:

2. Nu, nu e idolatrie. Pentru ca...
Bine,
inchinarea la icoane, moaste (CONFORM PARERII MELE):
NU ESTE IDOLATRIE, deoarece cel care se inchina nu considera ca are in fatza un zeu pagan, un idol ci crede ca moastele sau icoanele sunt sfinte, deci apartinand lui Dumnezeu.

Eu nu ma inchin icoanelor nici moastelor deoarece consider ca imixtiunea materiei in inchinarea care trebuie facuta in duh ESTE GRESITA !

Multumit?
Vechi 26.03.2012, 13:53:22
penticostalul penticostalul is offline
Banned

Data înregistrării: 02.06.2011
Locație: Intru ceruri, în Hristos Iisus
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Multumit?
Da, multumesc frumos ...
Vechi 26.03.2012, 13:53:26
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
gresit, TOTAL GRESIT .A fost Ap. Iacob fratele Domnului. Nici el nu a fost de incredere?
Ba da, el ar fi fost de incredere, insa nu stiu de ce nu l-a ales pe Iacob, probabil avea mai multa incredere in Ioan, stim ca era ucenicul favorit sau poate ca Iacob urma sa aiba un destin are nu-i permitea sa aiba grija de Maria, Maica Domnului.
Vechi 26.03.2012, 13:56:34
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Abaterile de la aceste reguli vor atrage dupa sine stergerea subiectelor respective si poate duce si la banarea contului.
De banat ar trebui sa-i baneze pe cei care vin sa balacareasca ortodoxia! Nu pe cei care o apara!
Vechi 26.03.2012, 14:00:12
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
De banat ar trebui sa-i baneze pe cei care vin sa balacareasca ortodoxia! Nu pe cei care o apara!
nu am facut asta si nici nu intentionez (sa balacaresc cu ceva Ortodoxia, nu in niciun caz!), toti prietenii mei sunt ortodocsi, ma inteleg bine cu ei, sincer am avut prieteni din alte culte insa s-au dovedit a fi falsi, oameni fara caracter si in prezent nu am decat prieteni ortodocsi cu care petrec timpul intr-o forma placuta si reconfortanta.
Vechi 26.03.2012, 14:05:49
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
nu am facut asta si nici nu intentionez (sa balacaresc cu ceva Ortodoxia, nu in niciun caz!), toti prietenii mei sunt ortodocsi, ma inteleg bine cu ei, sincer am avut prieteni din alte culte insa s-au dovedit a fi falsi, oameni fara caracter si in prezent nu am decat prieteni ortodocsi cu care petrec timpul intr-o forma placuta si reconfortanta.
Daca dumneata o sa le spui si lor ce ai scris mai sus despre Maica Domnului, nu cred ca o sa mai fie nici placut, nici reconfortant!
Vechi 26.03.2012, 14:08:17
Banned

Implicit

Citat:
Lipsit de respect esti dumneata, vorbind astfel despre Maica Domnului, mai ales aici, pe un forum care, iti amintesc, este ortodox.
E un forum deosebit, imi face multa placere sa scriu aici, sunt useri de caracter, oameni cu principii de la care ai ce invata (spre deosebire de acest forum, sa stiti ca forumurile penticostale sunt groaznice, numai isterici sau fanatici cu care nu ai ce discuta); imi pare bine ca mi se permite sa postez si eu aici, am gasit numeroase idei interesante are m-au facut sa meditez! Ma bucur ca Biserica Ortodoxa cinsteste pe Maica Domnului si ca-i aduce onoarea cuvenita! departe de mine sa zic ceva de rau sau sa blamez pe cei care i se inchina, nu asta niciodata!
Vechi 26.03.2012, 14:10:47
Banned

Implicit

Citat:
Daca dumneata o sa le spui si lor ce ai scris mai sus despre Maica Domnului, nu cred ca o sa mai fie nici placut, nici reconfortant!
Impreuna cu prietenii mei, fie ca sunt vecini de bloc sau colegi de serviciu, ori oameni intalniti in diverse locuri, niciodata nu am ajuns sa ne certam pe motive religioase, eu i-am ascultat si de multe ori le-am dat dreptate, ca nu am inteles anumite aspecte, vina mea! dar intotdeauna am pastrat un echilibru si discutiile au fost facute intr-o atmosfera placuta si relaxanta.
Vechi 26.03.2012, 14:46:30
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Impreuna cu prietenii mei, fie ca sunt vecini de bloc sau colegi de serviciu, ori oameni intalniti in diverse locuri, niciodata nu am ajuns sa ne certam pe motive religioase, eu i-am ascultat si de multe ori le-am dat dreptate, ca nu am inteles anumite aspecte, vina mea! dar intotdeauna am pastrat un echilibru si discutiile au fost facute intr-o atmosfera placuta si relaxanta.
Domnule, asa cum am scris si pe mp, mie poti sa-mi spui oricum+doua palme, dar nu accept sa fie pangarita si batjocorita Maica Domnului.
Nu duce discutia in derizoriu, nici eu nu m-am batut, inca, cu cei ce au alte pareri, vecini, colegi.

Maica a fost fecioara inainte de nastere, in nastere si dupa nasterea Domnului Iisus, daca ieri, in ziua de Bunavestire, ascultai predicile din biserica ortodoxa, aveai ocazia sa afli, in eventualitatea ca pana acum nu ai stiut!
Gata, am incheiat polemica cu dumneata.
Vechi 26.03.2012, 14:54:34
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
E un forum deosebit, imi face multa placere sa scriu aici, sunt useri de caracter, oameni cu principii de la care ai ce invata (spre deosebire de acest forum, sa stiti ca forumurile penticostale sunt groaznice, numai isterici sau fanatici cu care nu ai ce discuta); imi pare bine ca mi se permite sa postez si eu aici, am gasit numeroase idei interesante are m-au facut sa meditez! Ma bucur ca Biserica Ortodoxa cinsteste pe Maica Domnului si ca-i aduce onoarea cuvenita! departe de mine sa zic ceva de rau sau sa blamez pe cei care i se inchina, nu asta niciodata!
Du-te, mai, si canta la alta masa... Acum te-ai si ortodoxit? Ce nu faci tu ca sa nu pierzi bunavointa partenerilor de discutie....pana si linguseli de pisoi certat...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 26.03.2012 at 15:01:05.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
penticostalii sunt sectari? ingerul_pazitor Generalitati 51 16.05.2018 17:43:56
Sa vorbim despre HOTI ! OmuBun Generalitati 33 11.11.2017 23:30:35
Penticostalii si botezul Templier Knight Secte si culte 363 24.07.2013 17:36:08
penticostalii redandrei90 Intrebari utilizatori 162 08.01.2013 12:08:26
Sa vorbim despre iubire monica73 Generalitati 59 24.02.2010 12:21:20