Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.04.2010, 17:39:45
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Bun almaris, ti-am inteles scepticismul e chiar normal pentru atei, evrei sau eretici, eu astept acum si o explicatie stiintifica la treaba cu Iordanul ca a existat o tentativa.
Ideile fixe alimentate de habotnicie si fanatism sunt imbatabile, dragule. Oricine ar incerca sa-ti explice ceva clar cu trimiteri in LOCURI RALE NU INCHIPUITE( Italia, riul Po, dar cine aude? , poate cucu:)) nu are nici o sansa, pentru ca voi veti apostrofa imediat cu ,...NOOOOO, sau NU CA..o fi si o pati....asa si pe dincolo...neverending story( iar cind acesti "drepti" mai pun si mina pe putere precum fascistii, de ex chiar ma uitam la un documentar...atunci chiar ca e jalee)

Ma gindesc de acum inainte sa-ti zic "Domnul NUCA" si nu numai tu ...avem aici la "nuci", cit cuprinde! Macar de am avea ciocane pentru toate! :)))

Last edited by andreicozia; 14.04.2010 at 17:44:52.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 18:26:33
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ben_gal Vezi mesajul
Pina la 70 mai e si tzarancile s-or spala pe bot si inainte si dupa.
ai avut sansa sa faci edit si sa modifici acest mesaj...de asta nu am raspuns

dar dadu unu cu nuca in perete
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 19:41:27
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
ai avut sansa sa faci edit si sa modifici acest mesaj...de asta nu am raspuns

dar dadu unu cu nuca in perete
scie acolo
"Pina la 70 mai e si tzarancile s-or spala pe bot si inainte si dupa. "

nu este specificat edit acolo.
-
M-am gindit sa mai adaug:
"incepind din acest moment"

dar mi-a fost mila.

Urare:
sa cresti mare!
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 19:49:40
ben_gal
Guest

Implicit

AlinB
Citat:

scepticismul e chiar normal pentru atei, evrei sau eretic
&
Nu uita de la cine ai primit darul monoteismului, doamna.

Last edited by ben_gal; 14.04.2010 at 19:52:13.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 20:45:39
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Citat:
Deci "Ai primit report pentru trolling ".
Eu nu am nevoie de filme. Locul imi este accesibil [nu e departe] si am fost acolo de multe ori pentru aerul curat din Ierusalim.
Domnule Traditie. Nu am rugat sa vin aici. Fara acceptul meu cineva de la sefia voastra a pus aici o povestire a mea si urmarindu-i soarta [a povestirii] am ajuns aici.
Domnule Traditie - amenintarile nu-mi plac si imi sunt inutile. Daca esti moderator si crezi ca sunt inutil aici, fa ce trebuie. Fara vorbe multe.
Daca e accesibil de ce nu te duci la Înviere acolo? Daca nu ai fost de Înviere si nici la film nu te-ai uitat nu mai comenta referirile despre la film.

Mesajele tale, atunci când se refera la crestini, dovedesc doar obtuzitate rezultata dintr-o credinta fundamentalista în religia iudaica. Atitudinea ta nedialogala si de obstructionare a discutiei intra la categoria trolling. Sper sa-ti vii în fire sau daca nu sa se ia masuri fata de tine.

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
E foarte probabil ca sa aibe legatura cu http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_fire, aparute in aceeasi perioada
Explica ce este focul grecesc si în ce anume seamana cu Sfânta Lumina. A da un link si a fugi nu e dialog ci joaca de copii tembeli.

.................

Konijiro si andreicozia, lucrurile cu care veniti voi, editari video, lumânari aranjate sunt prea infantile ca sa merite raspuns.
Vechi 14.04.2010, 20:46:35
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Hristos a inviat!

Last edited by carmina; 14.04.2010 at 21:14:13.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 21:55:02
ben_gal
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Daca e accesibil de ce nu te duci la Înviere acolo? Daca nu ai fost de Înviere si nici la film nu te-ai uitat nu mai comenta referirile despre la film.

Mesajele tale, atunci când se refera la crestini, dovedesc doar obtuzitate rezultata dintr-o credinta fundamentalista în religia iudaica. Atitudinea ta nedialogala si de obstructionare a discutiei intra la categoria trolling. Sper sa-ti vii în fire sau daca nu sa se ia masuri fata de tine.
Cine spune ca nu am intrat acolo de inviere? Doar nu sunt ventrilog. Am vazut si filmul de vreo doua, trei ori, insa la fata locului am fost de multe ori.
Un iudeu care crede ca un iudeu si ca un inginer, nu dovedeste "obtuzitate" ci curiozitate stiintifica.

Vad ca iar folositi acel "daca nu sa se ia masuri fata de tine" si am scris deja ce cred eu despre amenintari.

In general, bine ar fi sa luati in considerare ca bannarea nefondata atrage pedepse legale/penale.

Inca ceva:

Rog a fi adresat cu "dv.".

Last edited by ben_gal; 14.04.2010 at 21:58:28.
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 21:59:02
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Explica ce este focul grecesc si în ce anume seamana cu Sfânta Lumina. A da un link si a fugi nu e dialog ci joaca de copii tembeli.
Nu stiam daca am cu cine sa fac un dialog (oricum, folosirea cuvintului tembel nu e de bun augur)
Seamana prin faptul ca a aparut cam in aceeasi perioada, compozitia sa era misterioasa si a ramas practic necunoscuta, se aprindea in contact cu apa (deci nu se aprindea neaparat cu o bricheta), era foarte fluid (si probabil aceeasi forma vioaie).
Ca o chestie: stiti cumva de ce nu exista nici o filmare ce sa arate oameni ce isi tin 20 (sau 33) de minute miinile in flacara ci numai citeva secunde (si nu multe)?
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 22:00:46
topcat
Guest

Implicit

Citat:
Cine spune ca nu am intrat acolo de inviere? Doar nu sunt ventrilog. Am vazut si filmul de vreo doua, trei ori, insa la fata locului am fost de multe ori.
Si corespund cele din filmulete cu realitatea?
Reply With Quote
Vechi 14.04.2010, 22:28:27
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

Ben, ai fost acolo de înviere sau nu? Vorbeste clar si descrie ce ai vazut daca ai fost de fata.

Daca vrei sa porti un dialog, atunci schimba argumente, nu fraze fara înteles, care ti se par doar tie inteligente si care nu duc la nimic.

Si de amenintari vad ca tu faci uz. În realitate, ce cauti tu pe acest forum, gâlceava sau un schimb serios de idei?

..............

Topcat, când spui ca focul grecesc seamana cu Sfânta Lumina, comparatia mi se pare exagerata. Singura asemanare e natura misterioasa, dar focul grecesc era folosit la incendiere, deci avea un efect distructiv sigur pe când Sfânta Lumina e cunoscuta tocmai prin faptul ca nu arde nici parul, nici pielea umana etc.

De ce nu exista filmari cu tineri lungi ale mâinilor în foc?
Câteva secunde e suficient pentru a dovedi natura neobisnuita a acestui foc. Ca fizician ai cunostinta de vreun fel de flacara care sa nu afecteze pielea în acelasi mod?

Explicatia pentru care nu exista tipul de filmari dorite de tine e psihologica. Oamenii sunt prea cucernici ca sa-si puna problema experimentarii stiintifice a naturii minunii. De asemeni sunt si foarte impresionati, cum se poate vedea în înregistari.

...................

Si pentru ca am facut o afirmatie legata de mesajele lui andreicozia si Konijiro care nu era sustinuta de argumente, le prezint aici:

Trucajele video sau efectele speciale sunt operatiuni complicate si costisitoare (daca se urmareste impresia de realism) si se pune întrebarea: cine a finantat si ce urmareste prin realizarea unor filmari trucate? Exista un organism central care distribuie aceste trucaje catre martori oculari aranjati sau trucajele sunt realizate de ei? În al doilea caz e cam ciudat fiindca filmele seamana între ele. Vedeti ca ajungem la teorii conspirationiste cam penibile.

Ca lumânarile sa fie aranjate ar trebui ca cineva care a venit cu suspiciune la eveniment sa fi putut lua una din aceste lumânari care sa se dovedeasca masluita la examinari ulterioare.

Dar 'problema' e ca scepticii care vin sa se convinga de 'neautenticitatea' minunii pleaca în multe cazuri convinsi de contrariul. Daca voi aveti relatarea unui martor ocular care nu a vazut nimic miraculos, va rog sa o prezentati. Cei care contesta miracolul sunt de obicei oameni care se documenteaza despre el indirect.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos Ion Pop Generalitati 24 18.04.2012 08:06:28
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? joshoo Generalitati 8 03.11.2010 13:02:11
Lumina sfanta speranta1970 Pelerinaje la locuri Sfinte 2 15.02.2010 11:27:42
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? TheBigSmoker Generalitati 20 03.01.2010 13:42:52
Ce v-ati propus pe anul asta? Hartford Generalitati 22 29.01.2008 00:21:24