Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2012, 18:29:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Stai sa vezi cand or fi descoperite toate ticalosiile facute de pdl, in amanunt, ca acum stim doar ce-a mai scapat pe ici pe colo...
pana acum stim ca suntem recordmani la costul pe kilometru de autostrada, suntem si noi pe locul intai la ceva
Aminteste pentru "Antonia" si cine a stabilit prima data recordul.

Last edited by AlinB; 18.05.2012 at 18:32:40.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 18:35:12
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu credeam ca asta e mentalitatea celor trecuti de 60 ani si crescuti la tara cu ajutoare sociale PSD -iste pentru vodka cea de toate zilele.
Daca citeai ce a postat Antonia cu doua pagini in urma nu mai scriai cele de mai sus.

""Unii au votat pentru o galeata cu cine le-a dat-o fara sa-si mai puna probleme de constiinta. Cand si-au vazut pensiile ori salariile ciuntite atunci si-au dat seama cate galeti ar fi putut cumpara din ceea ce li s-a luat.
etc, etc
""

te citez: ""Eu am priceput si am explicat f. bine, tu nu vrei sa pricepi "":

Acuma nu stiu cine nu vrea sa priceapa, eu sau tu. Am spus: ei cu constiinta lor, eu cu constiinta mea. Imi fac datoria de cetatean cu drept de vot (in opinia mea, cu obligatie), chiar daca nu am pe cine alege si decid sa-mi anulez votul, indiferent daca vor fura sau nu vor fura, indiferent cine va fura sau cine nu va fura...

Iata o povestioara:
""“Odata Staretul mi-a trimis vorba sa cobor la chilia lui. Am plecat de indata, caci imi doream mult sa-l vad. Cand am ajuns, Staretul avea o dispozitie buna. Mi-a dat o tratatie, dupa care mi-a spus cateva lucruri folositoare. Apoi mi-a spus motivul pentru care m-a chemat:

- Ia aceasta scrisoare si du-o la Manastirea Suroti!

Dupa ce mi-a dat scrisoarea, mi-a zis:

- Asteapta sa aduc si… timbrul!

Cand am auzit, am ras. Am luat asta drept o gluma. De vreme ce aveam s-o duc eu personal, ce nevoie mai era de timbru? A ras si Staretul si a continuat sa-mi vorbeasca. A adus timbrul si l-a lipit cu zgomot deasupra scrisorii.

Dupa ce am ras si ne-am veselit destul, Staretul a devenit serios si mi-a spus:

- Nu am pus timbrul in gluma.

Atunci l-am privit cu uimire, iar Staretul a continuat:

- Am pus timbrul pentru a nu nedreptati!
- Dar pe cine sa nedreptatiti, Parinte?

- Statul! In mod firesc, trebuia s-o trimit prin posta, sa platesc timbrul si statul sa ia impozitul. Insa, daca as trimite-o asa fara timbru, as fura impozitul de la stat.

- Dar, Parinte… altii fura ca-n codru si nu ii mustra constiinta ca prin aceasta nedreptatesc statul, iar Sfintia Voastra va faceti probleme pentru un timbru?

- Nu are importanta. Daca celalalt este hot, sa devin si eu hot? Daca celalalt este criminal, sa ucid si eu? Nu se poate asa ceva!""

Nu ca m-as compara eu, Doamne-iarta-ma, cu parintele, dar poate acum intelegi cum sta treaba cu constiinta.

PS: cu recomandarea aceea cum este? esti primul? / http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=217

Last edited by Adriana Cluj; 18.05.2012 at 18:54:11.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 18:55:06
mihaiB mihaiB is offline
Banned

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
partid unic, asta vrem?!
de ce se intelege un lucru bun ca si pe unul rau. nu l-a partid unic ma refeream, ci la vointa natieni romane de a vasli cu totii in aceasi directie.
Si in tinutul herza romanii, desi majoritarii sunt impartiti in mai multe partide , voteaza cand cu unul cand cu celelalt si se mira ca sunt saraci si lipsiti de drepturi.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 19:07:06
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist
Președintele Traian Băsescu l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe Richard Morningstar, trimis special al secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii pentru Energie în Eurasia, prilej cu care șeful statului român a subliniat că în România va trebui dezvoltată o strategie prin care să se explice populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist.
"În ceea ce privește energia, trebuie să recunoaștem că în România avem deja o dezbatere cu privire la gazele de șist.

Și trebuie să dezvoltăm o strategie, explicând populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist. În același timp, uitându-ne la politica energetică din regiune, cunoaștem sprijinul uriaș al SUA pentru a se găsi soluții alternative de aprovizionare pentru Balcani și Europa în general.

http://www.money.ro/basescu--va-treb...t_1220992.html
Sa auzim si parerea lui AlinB despre aceste afirmatii ale domnului Basescu.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 19:40:35
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist .
...
bla, bla si iar bla...
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist..atata timp cat io sunt domnitor. Romani, dormiti linistiti, sefu' vegheaza ! Nici un cutremur local nu va avea magnitudine(a) mai mare de 6-7 pe scala...care vreti voi. Si panza lu' freatica, nu va pute a gaz, ba din contra, va mirosi a trandafiri.
Omu' mic, in jiltu'i prea mare, se agita panicat, pentru ca deoarece nu'si poate plati biru' la stapanu' lu' el, ala de'la cocotat in scaunu' lu' doamnia lu' dumnealui.

Last edited by eodor nastasa; 18.05.2012 at 20:48:24.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 21:07:05
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Băsescu: Va trebui să explicăm populației că nu există niciun risc major în privința gazelor de șist..atata timp cat io sunt domnitor. Romani, dormiti linistiti, sefu' vegheaza ! Nici un cutremur local nu va avea magnitudine(a) mai mare de 6-7 pe scala...care vreti voi. Si panza lu' freatica, nu va pute a gaz, ba din contra, va mirosi a trandafiri.
Omu' mic, in jiltu'i prea mare, se agita panicat, pentru ca deoarece nu'si poate plati biru' la stapanu' lu' el, ala de'la cocotat in scaunu' lu' doamnia lu' dumnealui.

Ce e uluitor este ca el deja afirma ca exploatarea gazelor de sist e un lucru bun, mai trebuie sa se gandeasca cum sa ne faca pe noi care santem batuti in cap sa intelegem asta.
Eu cred ca le-au luat banii mintile. Ce e trist este ca nu cred ca exista in Romania o forta politica in stare sa se opuna pana la capat rechinilor astora mari de tip Chevron. Nici nu sant sigur daca vrea cineva cu adevarat sa se opuna.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 21:18:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaiB Vezi mesajul
de ce se intelege un lucru bun ca si pe unul rau. nu l-a partid unic ma refeream, ci la vointa natieni romane de a vasli cu totii in aceasi directie.
Si in tinutul herza romanii, desi majoritarii sunt impartiti in mai multe partide , voteaza cand cu unul cand cu celelalt si se mira ca sunt saraci si lipsiti de drepturi.
Esti naiv.
Romanul nu suporta pe vecinul de bloc d'pai pe restul de 18milioane (sau pe acolo).
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 21:19:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Nu ti-am cerut sa votezi cu Basescu ci sa rationezi.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 21:48:25
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Ce e uluitor este ca el deja afirma ca exploatarea gazelor de sist e un lucru bun, mai trebuie sa se gandeasca cum sa ne faca pe noi care santem batuti in cap sa intelegem asta.
Eu cred ca le-au luat banii mintile. Ce e trist este ca nu cred ca exista in Romania o forta politica in stare sa se opuna pana la capat rechinilor astora mari de tip Chevron. Nici nu sant sigur daca vrea cineva cu adevarat sa se opuna.
Forta politica ?! In Romania ?! Pai care forta politica, aia rosie ori aia orange ?(De fapt, nu importa, emanati cu totii)
Singura forta care se poate opune(daca doreste, evident), este Maria Sa Boboru', ala tembel, care sade cu curu'(scuzati/pardon de cacof...) pe camesa de noapte si priveste la tv(-ul manipuland neuronu' lu' el, a lu' boboru'), cu bale'n coltu' lu' gura, la mareata 'forta politica' ce se desfasoara, privatizand, reformand, mosonizand in platitudinea lu' ea, cu mareeee sarg
Vechi 18.05.2012, 21:58:34
mihaila_alin
Guest

Talking

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
UE ,n-o fi raiul pe pamant, dar in ciuda scaderilor multe si marunte, macar ne apara de lucruri infinit mai rele !!!
Nu e adevarat ,ca si-ar propune sa,elimine credinta !!!
Putem vedea foarte bine in jurul nostru ca toata lumea e libera sa frecventeze orice religie vrea !!!
cit esti de sigur? intr-o europa nesigura.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro mihailt Generalitati 13 08.01.2013 12:56:35
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? Marius22 Reguli in Biserica 0 15.11.2010 17:05:16
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire ionut_marcel Stiri, actualitati, anunturi 1 20.10.2006 18:15:57