![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aminteste pentru "Antonia" si cine a stabilit prima data recordul.
Last edited by AlinB; 18.05.2012 at 18:32:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
""Unii au votat pentru o galeata cu cine le-a dat-o fara sa-si mai puna probleme de constiinta. Cand si-au vazut pensiile ori salariile ciuntite atunci si-au dat seama cate galeti ar fi putut cumpara din ceea ce li s-a luat. etc, etc "" ****** te citez: ""Eu am priceput si am explicat f. bine, tu nu vrei sa pricepi "": Acuma nu stiu cine nu vrea sa priceapa, eu sau tu. Am spus: ei cu constiinta lor, eu cu constiinta mea. Imi fac datoria de cetatean cu drept de vot (in opinia mea, cu obligatie), chiar daca nu am pe cine alege si decid sa-mi anulez votul, indiferent daca vor fura sau nu vor fura, indiferent cine va fura sau cine nu va fura... Iata o povestioara: ""“Odata Staretul mi-a trimis vorba sa cobor la chilia lui. Am plecat de indata, caci imi doream mult sa-l vad. Cand am ajuns, Staretul avea o dispozitie buna. Mi-a dat o tratatie, dupa care mi-a spus cateva lucruri folositoare. Apoi mi-a spus motivul pentru care m-a chemat: - Ia aceasta scrisoare si du-o la Manastirea Suroti! Dupa ce mi-a dat scrisoarea, mi-a zis: - Asteapta sa aduc si… timbrul! Cand am auzit, am ras. Am luat asta drept o gluma. De vreme ce aveam s-o duc eu personal, ce nevoie mai era de timbru? A ras si Staretul si a continuat sa-mi vorbeasca. A adus timbrul si l-a lipit cu zgomot deasupra scrisorii. Dupa ce am ras si ne-am veselit destul, Staretul a devenit serios si mi-a spus: - Nu am pus timbrul in gluma. Atunci l-am privit cu uimire, iar Staretul a continuat: - Am pus timbrul pentru a nu nedreptati! - Dar pe cine sa nedreptatiti, Parinte? - Statul! In mod firesc, trebuia s-o trimit prin posta, sa platesc timbrul si statul sa ia impozitul. Insa, daca as trimite-o asa fara timbru, as fura impozitul de la stat. - Dar, Parinte… altii fura ca-n codru si nu ii mustra constiinta ca prin aceasta nedreptatesc statul, iar Sfintia Voastra va faceti probleme pentru un timbru? - Nu are importanta. Daca celalalt este hot, sa devin si eu hot? Daca celalalt este criminal, sa ucid si eu? Nu se poate asa ceva!"" Nu ca m-as compara eu, Doamne-iarta-ma, cu parintele, dar poate acum intelegi cum sta treaba cu constiinta. *** PS: cu recomandarea aceea cum este? esti primul? / http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=217 ****** Last edited by Adriana Cluj; 18.05.2012 at 18:54:11. |
|
|||
|
|||
![]()
de ce se intelege un lucru bun ca si pe unul rau. nu l-a partid unic ma refeream, ci la vointa natieni romane de a vasli cu totii in aceasi directie.
Si in tinutul herza romanii, desi majoritarii sunt impartiti in mai multe partide , voteaza cand cu unul cand cu celelalt si se mira ca sunt saraci si lipsiti de drepturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Omu' mic, in jiltu'i prea mare, se agita panicat, pentru ca deoarece nu'si poate plati biru' la stapanu' lu' el, ala de'la cocotat in scaunu' lu' doamnia lu' dumnealui. ![]()
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 18.05.2012 at 20:48:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ce e uluitor este ca el deja afirma ca exploatarea gazelor de sist e un lucru bun, mai trebuie sa se gandeasca cum sa ne faca pe noi care santem batuti in cap sa intelegem asta. Eu cred ca le-au luat banii mintile. Ce e trist este ca nu cred ca exista in Romania o forta politica in stare sa se opuna pana la capat rechinilor astora mari de tip Chevron. Nici nu sant sigur daca vrea cineva cu adevarat sa se opuna. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Romanul nu suporta pe vecinul de bloc d'pai pe restul de 18milioane (sau pe acolo). |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ti-am cerut sa votezi cu Basescu ci sa rationezi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Singura forta care se poate opune(daca doreste, evident), este Maria Sa Boboru', ala tembel, care sade cu curu'(scuzati/pardon de cacof...) pe camesa de noapte si priveste la tv(-ul manipuland neuronu' lu' el, a lu' boboru'), cu bale'n coltu' lu' gura, la mareata 'forta politica' ce se desfasoara, privatizand, reformand, mosonizand in platitudinea lu' ea, cu mareeee sarg ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|