![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ooooooo !
Imi plac oamenii, ma fascineaza fiinta lor, trupul lor, gandirea lor , indiferent de statutul pe care-l au. Nu sunt prea sociabila, poate tocmai de aceia am cugetat in tacere si am simtit cat de formidabili sunt oamenii din jur., oamenii de dincolo de " imprejur ".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
imi place sa cunosc oameni noi, sa fiu inconjurata de prieteni(am putini dar de calitate)
imi place natura, calatoriile, povestile, imi place sa spun povesti copiilor mei(si nu numai). uneori mi-as dori sa se reduca tot universul la lumea curata a copiilor cu care lucrez, sa ma amuz de perlele lor, de vorbele lor stalcite dar atat de dragi, de bucuria lor fara margini, de ochii lor stralucind de bucurie.(abia acu inteleg de ce Mantuitorul nr e cere curatia lor:) nu suport ingamfarea, prostia, incapatanarea prosteasca, habotnicia |
|
||||
|
||||
![]()
Imi plac nucile, florile margaritar, cum canta greierul, dimineata, pomii infloriti, roua, jocul cu copiii, sa ascult povesti si amintiri.
Nu-mi place sa fiu singur printre altii. |
|
|||
|
|||
![]()
imi plac sporturile, muzica(rock deocamdata), calatoriile, natura...
imi face placere sa ofer o mana de ajutor oricui... nu-mi plac manelele, kitsch-urile, dezordinea... nu-mi plac oamenii care au carenta de neuroni si totusi se cred superiori... |
|
|||
|
|||
![]()
craciunul imi pla
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Imi plac lucrurile simple si naturale.
Casa romaneasca, cartile normale, mancarea naturala, hainele din materiale lasate de Dumnezeu, oamenii simpli si deschisi. Nu imi plac lucrurile artificiale, denaturate, false. Nu imi plac lucrurile moderne si proaste, nu imi place mancarea cu chimicale, nici cartile SF sau "de duzina", nu imi plac hainele de plastic si cu embleme, nu imi plac oamenii "de firma". Totul cade in gol, spre o falsitate dureroasa. Cand unul cauta simplitatea, e catalogat direct: invechit, prost si "impotriva societatii dornice de dezvoltare".
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce nu va place in Biserica? | iosif | Reguli in Biserica | 436 | 22.09.2022 13:34:10 |
Imi place de o verisoara - de gradul 2 | Stefan500 | Generalitati | 42 | 27.09.2013 15:21:39 |
Ce ne place in biserica? | Darius | Biserica Ortodoxa Romana | 57 | 09.06.2010 20:15:29 |
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? | lavinia40 | Generalitati | 32 | 11.12.2009 18:20:00 |
|