Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.10.2009, 17:27:09
Atreides's Avatar
Atreides Atreides is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2009
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Or fi ele frumoase,dar asta nu schimba cu nimic fata orasului:)
Vechi 10.10.2009, 18:16:50
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
Dorina ce faci ca sa ai asa gladiole frumoase? le scoti peste iarna din pamant?
Mă ierți dar abia acum am văzut postarea ta.Da le scot din pâmânt toamna le țin la beci iar primăvara când le pun în pâmânt la curăț de foi...și le ud cu apă de izvor.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2009, 13:36:33
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

Imi place berlinul, e verde, imi plac finlandezii ca nu sunt corupti, imi place bundesliga si premier league.....nu imi place cand se injura, imbulzeala la biserica, neamabilitatea vanzatorilor nostri, cand intri in magazin si tristetea oamenilor de pe strada...
Reply With Quote
Vechi 12.10.2009, 13:37:52
Senior Member

Implicit

a .. si imi plac si fetele satene sau blonde....fara prostii...detest mincinosii si snobii....urasc masinile si as vrea sa dispara.....raus
Reply With Quote
Vechi 12.10.2009, 13:50:05
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Imi plac florile decorative si imi place sa constat cum cresc, cum infloresc; imi plac decoratiunile interioare si cumpar cu placere orice obiect care personalizeaza " cuibul meu", imi plac plimbarile si shoppingul, imi plac culorile armonioase,imi place arta, imi plac zilele cu soare, imi plac filmele deosebite care transmit mesaje puternice, imi plac oamenii, imi plac oamenii bine dispusi, imi place zambetul, imi place sa zambesc....imi place sa iubesc si sa fiu iubita :)...
Reply With Quote
Vechi 12.10.2009, 13:54:47
Senior Member

Implicit

imi plac trenurile si garniturile demetrou ca sunt mai ecologice, imi plac bicicletele, imi plac cafenelele, imi place cappuccino cu lapte, ciocolata after eight, ciocolata primola cu lichior de cirese, nu prea imi plac tiganii, fumatorii, laudarosii si ca nu exista un bar pentru nefumatori(sportiv) in bucuresti...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2009, 14:41:33
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Mai nou am dezvoltat o pasiune pentru bonsai...si astept sa ii transform in adevarati copaci in miniatura , dar pentru asta trebuie muuuulta munca si documentare, of of of
Reply With Quote
Vechi 14.10.2009, 14:52:33
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Implicit

Mie imi place marea, primavara in luna mai, imi place sa ninga cu fulgi mari ca in povesti, imi plac copacii cu crengile zaharisite de zapada, imi place mirosul de brad si de portocale, imi place sa imi sufle vantul prin par, imi place soarele in asfintit, imi plac plimbarile prin Cismigiu toamna, cand sunt frunze si castane pe jos, imi place sa am timp sa casc gura prin magazine, librarii si anticariate, nu imi plac aglomeratia, masinile, ploaia, mocirla, nu imi place sa fiu stresata si sa mi se dea termene, detest birocratia si plimbarile de la un ghiseu la altul.
Vechi 14.10.2009, 15:16:38
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Smile

Mie imi place natura, o iubesc...tot ce este viu ...verde, padurile cand fosnesc, raurile, lacurile, marea chiar si cand este "suparata" - cu valurile ei nelinistite si albe uneori, florile - aproape toate, un miracol al naturii!) lacramioarele in special, violetele, ghioceii sunt foarte delicate, trandafirii foarte frumos "creionati" de D-zeu si f.frumos mirositori - unii, muzica clasica in general cea mai linistitoare, pian, vioara, iubesc zambetul copiilor - sunt dependenta de dragostea lor, imi place sinceritatea, urasc fatarnicia, lasitatea, rautatea - n-o accept, imi place sa pot comunica cu oamenii sa ne imbogatim sufleteste unii pe altii, sa ne ajutam sa intram in stari mai bune, sa ne inaltam sufleteste, intelectual, moral si sa ne jucam asa uneori delectandu-ne sufleteste unii pe altii!
Reply With Quote
Vechi 07.11.2009, 14:50:55
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Implicit

http://www.youtube.com/watch?v=irhroQ14Ufo&NR=1

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce nu va place in Biserica? iosif Reguli in Biserica 436 22.09.2022 13:34:10
Imi place de o verisoara - de gradul 2 Stefan500 Generalitati 42 27.09.2013 15:21:39
Ce ne place in biserica? Darius Biserica Ortodoxa Romana 57 09.06.2010 20:15:29
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? lavinia40 Generalitati 32 11.12.2009 18:20:00